START NU EN
GA NOOIT MEER OP DIEET

GRATIS MASTERCLASS 
HEK JE BREIN  
Doorzetten als het moeilijk wordt

Als jij blijvend wilt afvallen, moet je iets met die cravings, met die chocola die blijft roepen 'eet-mij, eet-mij', met die onweerstaanbare eetdrang én met die ondermijnende arme-ik gedachten zoals:
ik kan het toch niet, ik houd het nooit vol, slank zijn zit er niet in voor mij. 

Want: ARME IK, BLIJFT TE DIK

In deze nieuwe masterclass leg ik uit hoe al die arme-ik gedachten en die eetdrang, werken in je brein én hoe je daarmee omgaat zodat jij voortaan doorzet en zegt: Dag arme-ik, ik word slank!

AANMELDEN masterclass

null
 

GRATIS TRAINING: DÉ 5 REDENEN WAAROM DIËTEN NIET WERKT


In deze online training (ruim een uur) vertel ik waarom diëten alleen tijdelijk werkt. Jij krijgt 5 mega-inzichten waarmee je  afvalt én slank blijft, zonder dieet en/of uren zweten in de sportschool

Ik doe gratis mee

null

BASIS TRAINING:KILO'S AFVALLEN ZONDER DIEET

Eén ding is essentieel als jij nu wilt beginnen met afvallen zonder dieet: ga weer genieten van lekker eten!
Deze nieuwe online training is gebaseerd op deel 1 van mijn nieuwe boek: succesvolle afvallers diëten niet.  Jij brengt de basis op orde, met deze duidelijke en effectieve stap-voor-stap aanpak. Ik help je met videolessen en meer het echt te DOEN. Minder eten, meer bewegen en dat ongelooflijk leuk, lekker en licht maken!

Naar training
 

REGIE TOTAAL NEXT LEVEL 
met 90 dagen coaching


Slechts drie keer per jaar begeleidt Mieke zelf een  intensief coachtraject. Helemaal gericht op kilo's verliezen door eet-gedragsverandering. Mijn complete programma.

In REGIE TOTAAL - Next level leer je in een online training met begeleiding de regie over je eetgedrag terug te pakken. Eten controleert jou niet, chips roept niet meer de hele tijd: eet mij, eet mij. Je switcht van al het lekkers naar het allerlekkerst.
Jij beheerst de 6 succesfactoren om regie te pakken én stapt  uit 'arme-ik'. Jij mag alles, je wilt het niet. Jij wilt woest aantrekkelijk zijn, zonder dieet én je fantastisch voelen over jezelf!

Regie pakken op je eet- en je beweeggedrag met plezier, betekent meer regie op je hele leven.

Ik wil meer weten

null

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS
OVER MIJN AANPAK

Ik ben heel blij dat ik de training Regie Totaal heb gevolgd!

Regie en zelfverantwoordelijkheid nemen is voor mij een eyeopener geweest. Wanneer men wil en bereid is, zou iedereen hiermee een lichter mens kunnen worden. 

Jolanda

Het kwartje is gevallen

Ik ben zo blij dat ik jou ben tegengekomen, ik ga als een speer met jouw methode. Ik heb niet het gevoel dat ik lijn en geniet van alles. 

Loes
Het plezier terug vinden in eten
Jarenlang moeite met afvallen, denken dat ik het allemaal goed deed, ik wist immers hoe het moest maar toch lukte het niet. Maar sinds ik ben begonnen aan het 100 dagen programma is de struggle er niet meer. Ik geniet van wat ik eet, ben bijna 9 kilo kwijt en verheug me op de laatste paar.

Kirsten