START NU EN
GA NOOIT MEER OP DIEET

null

ONLINE TRAINING 3 KILO AFVALLEN IN 4 WEKEN, MET ELKE DAG CHOCOLA

Eén ding is essentieel als jij nu wilt beginnen met afvallen zonder dieet: ga weer genieten van lekker eten!
Zeg maar dag afzien, streng zijn en strijd: dag dieet! Welkom: zelf kiezen, genieten én afvallen. Jij ontdekt Het geheim van slanke mensen in 4 weken en valt 3 kilo af, mét elke dag chocola.

Nu aanmelden

START 3 X PER JAAR:
REGIE TOTAAL NEXT LEVEL - 90 DAGEN

Drie keer per jaar begeleidt Mieke zelf een compleet en intensief programma (voorheen het 100dagen programma). Helemaal gericht op kilo's verliezen door regie pakken.

In REGIE TOTAAL - Next level leer je in een training van 20 modules de controle over je eetgedrag terug te pakken. Eten controleert jou niet, chips roept niet meer de hele tijd: eet mij, eet mij. Je switcht van al het lekkers naar het allerlekkerst. Daarnaast word je 90 dagen intensief begeleidt. 
Jij mag alles, je wilt het niet. Jij wilt woest aantrekkelijk zijn, zonder dieet én je fantastisch voelen over jezelf!

Regie pakken op je eet- en je beweeggedrag met plezier, betekent meer regie op je hele leven.

Ik wil meer weten

null

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS
OVER MIJN AANPAK

Ik ben heel blij dat ik de training Regie Totaal heb gevolgd!

Regie en zelfverantwoordelijkheid nemen is voor mij een eyeopener geweest. Wanneer men wil en bereid is, zou iedereen hiermee een lichter mens kunnen worden. 

Jolanda

Het kwartje is gevallen

Ik ben zo blij dat ik jou ben tegengekomen, ik ga als een speer met jouw methode. Ik heb niet het gevoel dat ik lijn en geniet van alles. 

Loes
Het plezier terug vinden in eten
Jarenlang moeite met afvallen, denken dat ik het allemaal goed deed, ik wist immers hoe het moest maar toch lukte het niet. Maar sinds ik ben begonnen aan het 100 dagen programma is de struggle er niet meer. Ik geniet van wat ik eet, ben bijna 9 kilo kwijt en verheug me op de laatste paar.

Kirsten