Heb je ook zo genoeg van diëten? 

Ik help je die extra kilo's kwijt te raken
mét elke dag chocola. 

Omdat jij het waard bent!

Het enige dat blijvend werkt is afvallen simpel én lekker maken voor jezelf:
GEEN DIEET. GEWOON MINDER, MAAR LEKKER ETEN, MEER BEWEGEN 
ÉN MEER INZICHT IN DE PSYCHOLOGIE ACHTER JE EETGEDRAG. 
JIJ PAKT REGIE.


Niets smaakt zo lekker dan regie

Mijn methode gaat niet over gezond eten.
Het gaat over afvallen.
Nog specifieker over gedragsverandering: eet-gedragsverandering.

Ik geloof dat de meeste mensen prima weten dat een appel beter is voor hun gewicht dan een broodje knakworst. Of dat je, als je wilt afvallen, beter kunt gaan hardlopen in plaats van chips eten op de bank.
Maar waarom doe je het niet?
Dat is gedrag.
Gedrag gaat om de keuzes die je maakt. 

 

De meeste mensen zijn te zwaar omdat ze te vaak ‘dikke’ keuzes maken. Omdat ze eten een veel te grote rol in het leven geven (vriend, gezelligheid, afleiding, vlucht, troost, beloning) en verkeerde eet-gewoontes hebben.


Eten is brandstof 

Eten is in de kern, brandstof om je lichaamsfuncties uit te voeren. En ja, tuurlijk is het ook een genotsmiddel, je mag er heus van genieten. Maar je hebt er simpelweg niet zo heel veel van nodig. En hoe ouder je wordt hoe minder je ook nog eens nodig hebt.

Er zijn zoveel meningen, onderzoeken en oplossingen voor jouw gewicht. Maar er is één feit waar alle wetenschappers het over eens zijn. En dat is heel simpel:  

Eet je minder dan je verbrandt, dan val je af. 

Punt. 

 

Appeltje eitje zou je zeggen.

Alleen in de praktijk is dat niet zo makkelijk.
Ik vergelijk het vaak met een ijsberg. Wat en hoeveel je eet en beweegt, is dat wat je ziet, en dat zit boven de oppervlakte. Wat er echter achter je keuzes zit, zie je niet. De crux achter je gedrag zit onder de oppervlakte.
Dat is psychologie.

 

Wil jij niet alleen even snel wat kilo’s verliezen, maar voor altijd slank blijven. Dan is het zaak niet alleen je eet-en beweegpatroon aan te passen, maar ook bereid zijn te kijken naar wat er achter je eetkeuzes zit. Het goede nieuws: dat is helemaal niet zo zwaar en moeilijk als je misschien denkt.
Met mijn aanpak en inzichten kun jij dat ook leren én doen! 


In 3 delen: woest aantrekkelijk zijn én leven

Mijn complete aanpak: regie totaal, bestaat uit 3 delen. Samen zijn ze essentieel om niet alleen gewicht te verliezen, ook slank te blijven en nog belangrijker: werkelijk gelukkig te zijn met jezelf, je keuzes en je gewicht. Jezelf én je leven weer woest aantrekkelijk vinden!


1- Afvallen zonder dieet:
starten met genieten én kilo's verliezen

Hoe werkt afvallen zonder dieet precies, wat en hoeveel eet je dan, hoeveel beweeg je? 

De basis van afvallen zonder dieet begint met je doel. Pas als je weet wat je wilt, ontwikkel je een eigen basis-eetpatroon en beweegplan dat super lekker is, dat past bij jou, én waarmee je jouw doelen behaald.
 Slanke mensen eten ook niet de hele dag worteltjes.
Je switcht van: ik wil meer eten, maar ik mag dat niet. naar: Ik mag alles eten, ik wil het niet.

Bovendien richt je  je omgeving zo in, dat je minder last hebt van eetdrang (triggers). 

Je zet dus de eerste, essentiële stappen waarmee je daadwerkelijk kilo's verliest.
Zonder deze basis heb je geen doel, geen focus, geen plan en dus géén resultaat op de weegschaal. Iedereen die wil afvallen, moet bij de basis beginnen. 

Stop met lijnen, start met meer genieten. Elke dag chocola, 12 kilo eraf? Het kan.
Meld je nu aan voor de GRATIS TRAINING:
5 redenen waarom diëten niet werkt, als je blijvend wilt afvallen.

 

2 - Zo houd je vol:
regie maakt jou én je leven woest aantrekkelijk

Je zet alleen door en verandert je gedrag voorgoed als je regie ervaart.
Het doel is dat je in 85% van de gevallen het gedrag kiest wat jij wilt, zonder al te veel discussie in je hoofd. Dan spreek je van een slanke gewoonte. Er zijn 6 succesfactoren tot regie. Als je op deze manier kijkt naar eten én jezelf, dan wil je niet anders dan minder eten, meer bewegen en doen wat je met jezelf hebt afgesproken. Je ontwikkelt een volwassen eet-relatie. Je kiest met passie en commitment voor wie jij wilt zijn. Je laat jezelf zien, maakt plezier, geniet veel meer en je bent weerbaar. Je kan ongemak verdragen en doorgaan omdat je dat waard bent. Regie op je eetgedrag heeft effect op alles in je leven.
Het maakt jou én je leven woest aantrekkelijk.

Meer over de 6 succesfactoren vind je in de complete training Regie Totaal

 

3: Omgaan met tegenslagen:
Arme-ik, blijft te dik. Jij kiest (steeds weer) regie

 Iedereen eet wel eens te veel. Iedereen zakt wel eens weg in ‘arme-ik’: 'nu even niet, het lukt me niet dat afvallen, ik vind het te moeilijk, eng of zwaar, ik heb er geen zin in', dat is normaal en menselijk.
Dát is op zich dus geen probleem, heeft geen effect op je resultaat.
Het blijft een incident als je daarna weer je eigen (eet)gedrag kiest. Maar als je in 'arme ik' gedachten en gevoelens blijft hangen, als je tegenslagen opblaast, als je maar blijft denken aan hoe zwaar en moeilijk afvallen is, dan geef je op. Niemand kan een levenlang afzien.

Arme ik, blijft te dik.

 Als 'arme ik' een te grote rol speelt in je leven, in je eetkeuzes, dan laat je je doelen lopen, verlies je energie en regie op vele fronten. In deel 3 van mijn aanpak leer ik je uit het slachtofferschap te stappen en zelf verantwoordelijkheid te pakken voor je eetgedrag. Regie pakken weer leuk maken door zelfbewust je gedachten te veranderen en je gevoelens te ervaren. Je hebt altijd een keuze, jij kunt altijd wat doen.
Adem in, adem uit, schouders naar achteren, focus verleggen
én kiezen voor je eigen regie, gewicht én geluk. 

Lees meer over de complete training Regie Totaal

 

Als jij  mijn complete methode volgt, regie pakt en daarmee kiest voor je gewenste eetgedrag, dan krijg je 100% het gewicht dat jij wilt. Dan voel je je fantastisch én ontwikkel je nieuwe slanke gewoontes.
Dat betekent slank worden én blijven, zonder strijd en frustratie.