***NIEUWE, GRATIS MASTERCLASS***

HEK JE BREIN

ARME IK, BLIJFT TE DIK

DOORZETTEN ALS HET MOEILIJK WORDT

Als blijvend afvallen makkelijk was, was iedereen wel slank.
 Maar (eet-)gedragsverandering is niet altijd makkelijk.
Ons (primitieve) brein is zo geprogrammeerd dat een mens op zoek is naar plezier, gemak en genot en weg wil van pijn, ongemak en gedoe.
Het is gericht op overleven. Voeding is nodig om te overleven. 

Vroeger was het daarom belangrijk te eten wat je kon, om te sparen voor moeilijke, hongerige, tijden.
In onze huidige maatschappij is dat anders.
Je hebt geen mars of zak chips nodig om te overleven.
Maar ons brein is daarop nog niet aangepast.
Bovendien zitten er tegenwoordig allerlei toegevoegde stoffen in onze voeding,
die je direct genot en plezier geven.
En dus wil je eten.
 Als je eten ziet, ruikt, proeft,
als anderen eten, maar ook als je je niet lekker voelt, negatieve gedachten en ongemakkelijke emoties ervaart.

Eten helpt direct.
Meer eten.
Nu eten.

Als jij blijvend wilt afvallen, moet je iets met die cravings, met die onweerstaanbare eetdrang én met die ondermijnende arme-ik gedachten zoals:
ik kan het toch niet, ik houd het nooit vol, slank zijn zit er niet in voor mij. 

Je zult je eigen (primitieve) brein moeten leren kennen en managen.
Nieuwe gewoontes moeten ontwikkelen waarmee je slanke keuzes maakt die leiden tot je doel.
Dat kan je brein gelukkig ook!
In deze training leg ik uit hoe je dat doet. 

HEK je brein en kies slank

NIEUWE, GRATIS MASTERCLASS

Wat je leert in deze training:

 • Dé manier om je primitieve brein, oftewel: die peuter in jezelf die altijd meer wil eten, te leren kennen en op te voeden..
 • De werking van je bewuste brein en hoe die vaker in te zetten.
 • Hoe je je brein HEKT zodat je doorzet in situaties waarin je de neiging hebt meer te eten
 • Hoe je omgaat met gedachten als: Ik kan het toch niet, een halve koek kan wel, morgen begin ik echt, en ik leer het nooit... 
 • Hoe je uit die Arme ik gedachten stapt en regie pakt.
 • Hoe jij een mega succesverhaal wordt en blijvend die kilo's verliest

  ARME IK, BLIJFT TE DIK. 
  JIJ KIEST VOOR JEZELF

  Mieke Kosters is dé expert op het gebied van eetgedragsverandering

null

mieke-kosters-skinnyminds

"Niets smaakt zo lekker 

als regie op je eetgedrag"

REACTIES VAN EERDERE DEELNEMERS:

reacties power event mieke kosters
null

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS
OVER MIJN AANPAK

Ik ben heel blij dat ik de training heb gevolgd!

Regie en zelfverantwoordelijkheid nemen is voor mij een eyeopener geweest. Wanneer men wil en bereid is, zou iedereen hiermee een lichter mens kunnen worden. 

Jolanda

Het kwartje is gevallen

Ik ben zo blij dat ik jou ben tegengekomen, ik ga als een speer met jouw methode. Ik heb niet het gevoel dat ik lijn en geniet van alles. 

Loes
Het plezier terug vinden in eten
Jarenlang moeite met afvallen, denken dat ik het allemaal goed deed, ik wist immers hoe het moest maar toch lukte het niet. Maar sinds ik ben begonnen aan je programma is de struggle er niet meer. Ik geniet van wat ik eet, ben bijna 9 kilo kwijt en verheug me op de laatste paar.

Kirsten

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)