ONLINE KICK-OFF TRAINING

ONTDEK HET GEHEIM VAN SLANKE MENSEN

AFVALLEN ZONDER DIEET IS HEEL LEUK


Afvallen en slank zijn is geen kwestie van aangeboren aanleg of talent, geen kwestie van afzien en vechten, maar een kwestie van de juiste stappen zetten gedurende langere tijd, met plezier én regie.Ontdek in mijn kick-off training de VIJF DOORBRAKEN waarmee jij NU werkelijk afvalt zonder dieet.

Jij leert hoe jij jezelf  motiveert, hoe je ondanks alle gedachten en emoties die je hebt, je eigen eetgedrag  managet.Jij komt in actie en valt af zonder dieet.


Meld je nu aan voor deze unieke live training 
op dinsdag 17 oktober van 20:00 - 21.30 uur


Let op: Ik geef deze training live en maak er tijd voor vrij. Als jij kilo's kwijt wilt, als jij weer wilt stralen en de regie op je eetgedrag wilt pakken, dan ga ik er vanuit dat jij ook bereid bent daar tijd voor vrij te maken.
We zien elkaar live!
Dat is leuker en vooral effectiever.

null
mieke-kosters-skinnyminds

"Ik mag alles eten, 

ik kies er niet voor;  
ik wil slanker zijn"

JE WILT ECHT GRAAG DIE KILO'S KWIJT MAAR.....

.... Je hebt er eerlijk gezegd geen zin meer in. Waarom zou je die moeite doen?
Jij komt van de wind al aan.
Afvallen en slank zijn is voor jou niet (meer) weggelegd. 

Bovendien:  je hebt er eigenlijk geen tijd voor, je hebt een drukke baan, je zit in de overgang of je houdt gewoon te veel van lekkers.
Je moet al zoveel in het leven..... een beetje genieten moet kunnen toch.

Herkenbaar?

Feit is dat meer dan 50% van de inwoners van Nederland op dit moment overgewicht heeft (BMI >25)
en dat meer dan 80% van de vrouwen graag een paar kilo kwijt wil.

Het goede nieuws. Het kan echt.
Zonder streng dieet of dagelijks zweten in de sportschool.

Maar juist met een leuk en lekker leven en veel meer genieten.
Ja, ook van chocola en wijn, maar vooral van jezelf en je keuzes.

Hoe?

Dat is een kwestie van de juiste dingen doen,

de juiste stappen zetten. 

In de kick-off training leg ik precies uit wat deze stappen zijn én hoe jij weer in die flow komt. 
Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden,
wij maken het je makkelijk en nog leuk bovendien. 

Meld je snel aan en ontdek het zelf.

WANNEER IS DIT EVENT EEN MUST VOOR JOU?

Als je al te lang roept: nu ga ik echt beginnen met afvallen, maar het keer op keer niet lukt. Je bent die flow kwijt en het voelt te veel als hard werken.

Als je jezelf steeds meer verstopt: in wijdere kleding, niet meer (met plezier) in de spiegel kijkt, niet meer op de weegschaal staat of als je merkt dat je zelfs feestjes en mensen vermijdt.

Als je baalt van hoe je eruit ziet en als je baalt van jezelf omdat je het toch (weer) zover hebt laten komen

Als je beseft dat de crux van afvallen niet zit in het volgende dieet of manier van eten, maar in jezelf:In je eigen hoofd én eetgedrag.

Je moet er echt bij zijn als je voor je gevoel van alles doet en toch niet het resultaat krijgt dat je graag wilt en niet begrijpt waarom het jou maar niet lukt.

Als je een stralende, vrije, actieve en slanke zomer wilt, waar je je on top-of-the world en super aantrekkelijk voelt

WAT JIJ BENT NA DEZE TRAINING:

Tevreden met jezelf

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen woest aantrekkelijk te zijn. Dat gaat veel verder dan afvallen alleen. Dat gaat om stralen, goed voor jezelf zorgen, werken aan je lichaam. Niet omdat het moet, maar omdat je het waard bent! Omdat je veel gelukkiger bent met regie!

Eerlijk tegen jezelf

Afvallen zonder dieet begint met eerlijk zijn tegen jezelf. Niet wegduiken. Met zelfreflectie je eigen realiteit erkennen. Want: pas als je je bewust bent van je eigen keuzes, invloed en verantwoordelijkheid, kun je veranderen. Deze training is dan ook alleen geschikt voor levensgenieters mét zelfinzicht. 

Lichter en lachend

Je voelt je direct lichter als je start met regie pakken. Gevoelskilo's verdwijnen als sneeuw voor de zon, de echte kilo's volgen daarna. Je ontdekt in deze kick-off training dat het allemaal niet zo zwaar is. Afvallen en goed voor jezelf zorgen is zelfs fantastisch. Je geniet veel meer van minder eten én van je eigen keuzes.

REACTIES VAN EERDERE DEELNEMERS AAN EEN EVENT VAN MIEKE:

reacties power event mieke kosters
null

Praktische informatie

De training: Ontdek het geheim van slanke mensen geef ik live, online. Jij volgt deze gewoon achter je laptop of telefoon, thuis of onderweg.

Kosten: GRATIS. Echt waar! En ja, natuurlijk ligt de waarde vele, vele malen hoger, gezien de inhoud en praktische tips die je krijgt. Maar ik gun iedereen regie op het eigen eetgedrag en ik vind dit een hele leuke en effectieve manier om persoonlijk kennis te maken. Het enige dat ik van je terug verwacht is 'live' tijd, een actieve en open houding. Duik erin. Blijf niet aan de zijlijn toekijken, maar kom in actie.Ik hoop je te inspireren om de regie nu te pakken.
Zet jij die eerste stap richting succes? Ik zie je in de training!

Tot dan, Mieke

ZIJ KENNEN HET GEHEIM AL

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)