DOWNLOAD ÉÉN OF ALLE E-BOOKS DIE JOUW GEWICHT EN EETGEDRAG VOORGOED VERANDEREN

Zo val je af zonder dieet, mét wijn en chocola

Blijvend afvallen lukt  als je besluit dat jij goed genoeg bent om goed voor te zorgen. Daar hoort bij dat je vanaf nu meer geniet van minder eten. Jij kiest bewust en gaat van al het lekkers, naar alleen het allerlekkerst. Je ontwikkelt een slank en lekker basis eetpatroon en komt in beweging. Luister naar je lichaam en wees trots. Jij bent veel meer dan alleen die buik of billen, je mag genieten. Own it! 

Slanke mensen eten ook niet de hele dag worteltjes

Het is tijd jezelf eens op 

nr 1 te zetten

Zorg jij  heel goed voor anderen en vergeet je soms jezelf? Waar liggen je grenzen en hoe geef je die aan zonder te veel gedoe? Hoe trek je je minder aan van (opmerkingen van) anderen en zet je jezelf wat meer centraal, in contact met je omgeving? Leer voor jezelf opkomen, nee zeggen en staan voor je doelen. Kom in een flow en kies met passie voor je eigen waarden en doelen.

Blijvend afvallen = kiezen voor wie je wilt zijn

Geloof niet alles wat je denkt. 

Kies slank!

Als je alles gelooft wat je denkt, geloof je misschien ook dat afvallen jou nooit gaat lukken. Onzin! Mensen denken veel vaker negatief dan positief. Ontdek dat gedachten slechts woorden zijn in je hoofd. Je hoeft er niet naar te luisteren als ze je niet verder helpen. Ontdek hoe je anders omgaat met negatieve gedachten zodat je gewoon in actie komt. Ook jij kunt succesvol afvallen en zelf de baas worden over je eetgedrag. Want: ondanks al die drukte in je hoofd, bepaal je uiteindelijk zelf wat je doet én wie je bent. 

Wat je ook denkt, jij kiest je slank (eet)gedrag

Zo krijgt zelfs de grootste lapswans zelfdiscipline

Zonder actie geen resultaat. Maar hoe zet je nu door als je er geen zin meer in hebt, als er iets lekkers voor je staat, op een feestje of als het regent? Hoe kies je vaker voor je lange termijn doelen en ontwikkel je de zelfcontrole om te doen wat je te doen staat. Zonder gezeur, strijd en gedoe, maar mét een slimme strategie.

De mensen met de meeste wilskracht, gebruiken die het minst

Accepteer dat het soms lastig is: stop met emo-eten

Waar zit je lekkere trek, in je maag of in je hoofd? Hoofdhonger heeft niets met eten te maken, maar met emoties. Je eet dan uit onrust, verveling, moeheid. Of je wilt teleurstelling of boosheid na een tegenslag vermijden. Waarom is het toch zo moeilijk om (negatieve) emoties en fouten te accepteren? Ontdek hoe je veel meer verdraagt dan je denkt.

Als honger niet je probleem is, is eten nooit de oplossing

Voor altijd slank met een growth mindset

Praat jij nog in falen of succes als het gaat om afvallen, denk je dat het een project is met een kop en een staart? Baal je als anderen sneller afvallen dan jij? Heb je die focus op de weegschaal en laat je de weegschaal zelfs je humeur bepalen?
 Dan heb je waarschijnlijk een fixed mindset als het gaat om afvallen. En ja, dan is opgeven het uiteindelijke resultaat. Zorg dus dat je een growth mindset krijgt. Besef dat afvallen en regiepakken een kwestie is van inzet in plaats van aanleg. Jij kunt dat ook, als je de juiste stappen zet gedurende langere tijd. Focus op je waarden! Daarmee krijg je steeds meer plezier en geloof in het proces. Jij verandert voorgoed. 

Niets smaakt zo lekker dan regie op je (eet)gedrag