Gelukt, je ontvangt zometeen de link in je inbox

Je doet mee aan de gratis 3-daagse challenge
Ik kan het en ik doe het het!
Op 2,3,4 januari 2023.


Je krijgt zometeen een email met de bevestiging, en een mail met de link naar de 3 sessies in je inbox.

Gezien in:

gezien in de media

Zij kennen het geheim al

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij m'n doelen en maak eindelijk keuzes die goed voor mij zijn. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht is dat ik mezelf weer de moeite waard vind. Ik behandel mezelf liefdevoller en heb daardoor minder drang naar comfortfood. Het lukt me om me aan mijn plan te houden. Ik ben het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)