Zelfcontrole ontwikkelen

Zo krijgt zelfs de grootste 

lapswans zelfdiscipline bij het afvallen

Aanmelden

Welk type ben jij als het om afvallen gaat?

Een prinses

Pfff.... als het zo moet laat dan maar. Het leven moet wel leuk blijven

Een angsthaas

Tja, ik heb al zoveel geprobeerd. 

Ik begin er  niet meer aan.

Een pleaser

Oh.. heb je de cake zelfgemaakt? 

Doe mij er dan maar twee.

Iedereen kan afvallen én slank blijven

Welk type je ook bent, met de juiste inzichten, technieken en vaardigheden kan iedereen slank worden én blijven.

Ook als je al een coachplan gevolgd hebt, is deze training (onderdeel van de nieuwe 6 stappen) heel effectief!


 • Heb jij zin om die slanke versie van jezelf te her-ontdekken?
 • Zie je er naar uit om relaxed op dat strand te lopen, te stralen in dat nieuwe jurkje en lachend in de spiegel te kijken?
 • Wil je de regie op je eetgedrag herpakken en/of doorzetten en zelf bepalen wat je in je mond stopt
 • Wil je blijven genieten van lekkere dingen zonder schuldgevoel
 • Wil je meer discipline ontwikkelen zodat je nu echt doorzet
 • Wil je de vaardigheden ontwikkelen die je nodig hebt om niet alleen af te vallen maar ook slank te blijven?
 • Wil je keuzevrijheid ervaren en een relaxte eetrelatie ontwikkelen.

Maar eh......

 1. Ik heb al zoveel geprobeerd, ik geloof eerlijk gezegd niet meer dat het me ooit gaat lukken.
 2. Waarom zou dit wel werken...
 3. Ik ben nu eenmaal een bourgondisch type en ik houd niet van sporten
 4. Ik heb gewoon geen zelfdiscipline als het gaat om lekker eten en drinken
 5. En ach, ik weet het allemaal wel, ik moet het gewoon even doen...


Als je nu nog aan het lezen bent, heb ik één vraag voor je:

Hoe goed voel jij je als je straks

blijvend je streefgewicht bereikt?

Want dát is precies wat je doet met deze aanpak. 

Je valt af zonder dieet.

En het is niet dat je daarna nooit meer een kilo aankomt,
maar jij hebt voor altijd voldoende zelfcontrole om in te grijpen als dat nodig is. 

Jij valt af én laat je gewicht nooit meer oplopen.

Omdat je met onze training een expert wordt in zelfmanagement.

De inzichten en technieken die je in deze nieuwe training leert, vergeet je nooit meer.

Dat is totaal anders dan tijdelijk chocola en wijn uitbannen, of een nieuw dieet volgen.

Het betekent jezelf ontwikkelen,
groeien als persoon, je eigen kracht en kwaliteiten naar boven halen

Zodat je doet wat jij het allerliefst wilt:

Met regie en plezier afvallen,
energiek en fit in het leven staan.

Kiezen voor jezelf en super goed voor jezelf zorgen.
Niet omdat het moet.....
... maar omdat je het 100% waard bent!

Aanmelden

Zij kennen het geheim al

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)

Gezien in:

skinnyminds-ervaringen-in-de-media


Waarom zou je ons geloven

 • Vanaf mijn vijftiende was ik volslank, dat betekende dat ik altijd wel een paar kilo (of meer) kwijt wilde. Ik heb in m'n leven ontelbare diëten gevolgd. Viel wel eens af, maar kwam altijd weer aan. Mijn moeder zei altijd:
  'wij hebben pech, wij komen van de wind al aan"  Ik geloofde dat.
 • In 2011, was ik topzwaar na de bevalling van mijn tweede kind. Ik wilde niet weer een nieuw dieet volgen en begon mijn slanke vriendinnen te observeren. Zij drinken ook wijn en eten ook bitterballen en toch werden zij niet dikker. Er ging een wereld voor me open. Ik kopieerde hun eetgedrag, verdiepte me in gedragsverandering en viel 18 kilo af. Met chocola en wijn, zonder dieet. Ik ben nog steeds slank. Pech en geluk hebben daar helemaal niets mee te maken.
 • Het is simpel: er zijn psychologische technieken die je kunt leren van slanke mensen én van succesvolle afvallers. Die technieken zijn gebaseerd op gedragsverandering, wetenschappelijk onderzocht en werken voor iedereen die het doet.
 • Ik heb de meest effectieve psychologische theorieën voor afvallen, vertaald naar mijn eigen situatie en naar eetgedrag in het algemeen. Het gevolg: een super effectieve methode voor levensgenieters met zelfinzicht!
 • Inmiddels omgezet in een 6 stappen aanpak met een enorm actieve en verbeterde community!
 • De effectiviteit van onze methode is in 2018 onderzocht door de Hogeschool van Amsterdam, de HvA (zie hieronder de fantastische resultaten).
 • Inmiddels hebben we ruim 12 jaar ervaring in het begeleiden van vrouwen die graag willen afvallen zonder dieet en die meer regie willen  op hun eetgedrag. We hebben tienduizenden vrouwen online getraind, duizenden vrouwen actief gecoacht, het aantal succesverhalen is enorm: Jij kunt dit ook!
 • Ik heb in al die jaren al ruim 300.000 boeken verkocht.
 • En weet je... je hoeft me niet te geloven, natuurlijk is jouw situatie anders dan die van mij. En het kan zijn dat je na het coachplan toch weer wat teruggevallen bent. Of je wilt juist enthousiast doorzetten..., hoe dan ook.. als jij echt graag meer kilo's kwijt wil en op gewicht wilt blijven, zonder je hele levensstijl om te gooien. Sta dan open om verder te leren.
 • Je gewicht, gezondheid, energie, regie op je eetgedrag is geen project met een kop en een staart. Dit zijn waarden, die geven richting en blijven altijd belangrijk!
 • Zorg dus dat je je blijft ontwikkelen, dat je meer hulp vraagt als dat nodig is. Regie pakken betekent doen wat je te doen staat om je lange termijn doelen te behalen. Wat er ook speelt. En tja, dan kun je dat proces maar beter zo leuk, lekker en effectief mogelijk maken.
 • Als jij bereid bent het in ieder geval een maand te proberen, met een open mind, actief de nieuwe trainingen volgen, de opdrachten maken en meedoen aan de live sessies? Dan weet ik 100% zeker dat je heel erg veel aan dit nieuwe membership hebt. Dat ook jij alle extra kilo's kwijt raakt en je fantastisch voelt: Aantrekkelijk, zelfverzekerd, energiek én slank. 

Onze methode is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

Dit is wat je krijgt als je nu meedoet:

Toegang tot de hele Academy met 6 super waardevolle trainingen

Als je meedoet, krijg je toegang tot onze hele academy met zes super waardevolle en effectieve trainingen. Jij beslist zelf met welke training je begint. De training Zelfdiscipline ontwikkelen bestaat uit 4 modules, met 15 videolessen, opdrachten, wekelijkse emails en een eigen werkboek. Je volgt de training online, in je eigen tijd. Heel interessant en dé manier om echt regie te pakken op je gewicht, op je leven.

Wekelijkse live motivatie sessie

Elke maandagavond om 20.00u houdt Ineke of een van de coaches voor alle deelnemers een live motivatiesessie via zoom. In een half uur word je geïnspireerd en zit je vol motivatie voor de nieuwe week. Jij blijft bij de les en valt af!

Dagelijks chat-coaching in de community

Coaches in opleiding zijn dagelijks actief in de community om jou verder te helpen. Met goede vragen, en motiverende reacties word jij aan het denken én doen gezet. 
Eetbuien verminderen

Maandelijkse masterclass van Mieke

Mieke geeft elke maand een nieuwe, live masterclass. Ze zoomt in op een relevant thema. Denk aan: flow, motivatie,  mindset, etc. Deze sessies zijn interactief, leerzaam en heel inspirerend. Gemiddeld waarderen deelnemers de sessies met een 9! Deze mag je niet missen. Je blijft geïnspireerd en ontdekt steeds weer nieuwe inzichten waar je verder mee kunt. 

24 x 7 hulp van mede-deelnemers is meer succes!

Uit onderzoek blijkt dat je tot 3x succesvoller afvalt als je je omringt met gelijkgestemden. Daar is onze community voor! Je kunt sparren met andere deelnemers, hulp vragen en inspiratie opdoen. Er is altijd wel iemand die je verder helpt als jij dat even nodig hebt! 

Inspiratiedatabase met artikelen, video's en honderden recepten

Op het online platform vind je ook onze inspiratiedatabase, boordevol artikelen en video's met antwoorden op al je vragen. Twijfel je ergens over? Vind het antwoord dat je nodig hebt. Daarnaast delen we onze Van XL naar S recepten met je en delen deelnemers onderling super lekkere, slanke recepten. Als je even inspiratie nodig hebt, hier moet je zijn. 

Als jij, als oud-coachplan deelnemer, nu member wordt, krijg je ook nog deze vier extra's

Persoonlijk coachgesprek
Exclusief coachgesprek t.w.v. 75,- met een coach uit de community. Super waardevol om echt een persoonlijke boost te krijgen.
E-book naar keuze
 Je kunt kiezen uit de  Bikini challenge, Little black dress challenge of En nu word ik slank.
3 x masterclass
Je krijgt de opnames van 3 super inspirerende masterclasses van Mieke. Laat die motivatie maar stromen.
2 x Beweegprogramma
Een beweegprogramma met oefeningen voor buik, benen en billen. En een programma met yoga oefeningen.
€ 79,-
€ 19,95,- per maand

Zet door en pak die regie, wordt member van Het geheim van slanke mensen

 • Van 79,- voor slechts 19,95- per maand (zolang je lid blijft)
 • Alléén als je al eerder een 6 maanden coachplan hebt gevolgd!!  
 • Je zit nergens aan vast! Eenvoudig opzegbaar via een mail naar info@miekekosters.nl 
 • Toegang tot alle 6 de trainingen en de community
 • Wil jij meer zelfdiscipline en zelfcontrole ontwikkelen? 
 • Je patronen doorbreken?
 • Je gewicht voorgoed, bij de kern aanpakken?
 • Meer genieten van chocola en wijn én verder afvallen
 • Stralen in die nieuwe spijkerbroek met hakken
 • En lachend in de spiegel kijken....
 • Dan zien wij jou (terug) in de community!


Op naar dat slanke leven, mét regie én veel meer genieten van lekker eten en bewegen.

Zij zijn al slank

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik weet nu dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik eet ze niet meer weg .

Cynthia (-25 kilo)

 In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Ik werd super enthousiast en gemotiveerd van de workshop met online lessen. Wat was dit concreet en positief. Bijna de helft van mijn leven was ik op het gebied van eten aan het dippen (denken in problemen).  Ik was altijd gefocust op het getal op de weegschaal. Nu focus ik me op het maken van goede keuzes en niet meer op dat stomme ding. Dat werkt zo goed voor mij!

Marieke (-16 kilo)

12 jaar

Ervaring in afvallen door gedragsverandering

300.000+

Boeken verkocht
20.000+
Vrouwen online getraind en gecoacht
mieke-kosters-skinnyminds

"Ik mag alles eten, ik wil het niet"