AANBIEDING tot en met 24 juli
Met maar liefst 197,-voordeel én twee bonussen

TOP TRAINING:
REGIE TOTAAL

Ontdek hoe jij de regie pakt op je eetgedrag, zonder dieet. 

Je mag alles eten, je wilt het niet langer.
Gaan voor wat jij wilt bereiken, zijn wie jij wilt zijn,

dát is woest aantrekkelijk.

Kom in actie en kies voor jezelf!

>>> Jaaa, ik pak regie >>>


IK WEET HET ALLEMAAL WEL, IK MOET HET GEWOON EVEN DOEN...

ZO'N AVOND....

We hebben net lekker gegeten, de afwas is opgeruimd. Man ligt op de bank en ik draal een beetje. Ik voel me onrustig omdat ik nog zoveel moet doen voor mijn werk. Mijn kinderen lopen nog rond en m'n man maakt geen aanstalten ze naar te bed te brengen. Ik weet niet goed waar te beginnen en loop naar de kast voor een handje drop. 'Ik sta er ook helemaal alleen voor denk ik gefrustreerd". Ik pak nog een handje. "Als ik eenmaal aan drop begin kan ik me  niet beheersen', zucht ik, terwijl ik snel nog wat dropjes in m'n zak stop.  'Nou ja, morgen is er weer een dag'.

zomer-afvallen

DOOR DE WEEK GAAT HET PRIMA... ALLEEN IN HET WEEKEND GA IK LOS

Door de week houd ik me prima aan m'n plan en val ik ook wel wat af. Maar in het weekend... Ik houd van een wijntje en gezelligheid. We hebben meestal wel een borrel of etentje. Na twee wijn is de rem eraf en eet ik toch weer te veel hapjes. Daar baal ik de dag erna ontzettend van en toch doe ik het steeds weer. Iedere maandag begin ik opnieuw.

dip-afvallen-mieke

EVEN RUST, MET IETS LEKKERS

Na een drukke dag op kantoor, ben ik blij thuis te zijn. Na het koken, breng ik de kinderen naar bed. Ik lees ze even voor en doe daarna nog  een wasje. Als ook dat klaar is, haast ik me naar beneden. He, he, eindelijk, denk ik terwijl ik vermoeid op de bank plof met een kop thee en een stuk chocola. "Nu even tijd voor mezelf, dat heb ik wel verdiend".

NU EVEN NIET

Tuurlijk wil ik graag afvallen, maar soms kan het me gewoon niets schelen. Meestal denk ik dan helemaal niet na. Ik loop naar de kast en pak wat lekkers. Pas als het op is, denk ik weer na. En tja, dan is m'n dag toch al verpest.

"AFVALLEN LUKT NOG WEL, MAAR DAN..."

Ik ben in mijn hele leven al zoveel kilo's afgevallen. Als ik eenmaal een doel heb, dan ga ik wel. Maar in hetzelfde leven ben ik al die kilo's en meer, ook weer aangekomen. Ik houd het gewoon niet vast. Ik switch tussen alles en niets. Of ik ben super streng, of ik eet alles wat los en vast zit. De balans is ver te zoeken.

IK HERKEN DEZE SITUATIES ALLEMAAL

Het zijn ervaringen uit mijn leven voordat ik 16 jaar geleden Het geheim van slanke mensen  ontdekte. Inmiddels eet ik niet langer uit machteloosheid, omdat ik het verdiend heb of omdat het té gezellig is. Ik ben gestopt met diëten en alles of niets gedrag. Ik heb regie gepakt op mijn eetgedrag en op mijn gewicht.

Ik straal, heb veel meer energie, ben fit, zelfverzekerd én voel me veel aantrekkelijkerEn met deze training doe jij dat ook!


En dat is niet eens alles.

Inmiddels weet ik dat als je geen regie hebt op je eetgedrag, je dat breder in je leven kwijt bent.
Je bent meer aan het overleven dan dat je gaat voor succes en voluit leven.
Je hebt moeite met grenzen stellen en voor jezelf kiezen.
Je zorgt voor iedereen, maar zelf bungel je onderaan je prioriteiten lijstje.
En dat is zo zonde! 

Als je nu begint met regie pakken op je eetgedrag (en dat heb je helemaal zelf in de hand), dan gaat de
rest ook stromen. Dan word je niet alleen slanker, dan word je hele leven leuker. Ik stel beter grenzen, kom beter voor mezelf op, zet mezelf vaker op nummer 1. 

Regie werkt door op alle fronten.  Daarom is het ook zo belangrijk!
In deze  training inspireer ik jou om in actie te komen. Om het te DOEN. Met de theorie en de opdrachten en in de live sessies. Ik moedig je aan én leg de vinger op de zere plek.
Is dat altijd leuk? Niet altijd.
Het is wél wat je nodig hebt om nu  resultaat te boeken met je gewicht én weer woest aantrekkelijk te worden.

Stop diëten, verdiep je in eet-gedragsverandering en start met genieten!
Meld je nu aan!
Ik heb super veel zin om er samen een enorm succes van te maken!
Liefs, Mieke

DOORBREEK JE PATRONEN EN VAL 0,5 - 1 KILO AF PER WEEK MET:

20

Modules

60

Onderbouwde videolessen

5

Live masterclasses

10

Live begeleidingssessies

2

Beweegprogramma's

116

Artikelen en uitleg video's

246+

Recepten

JIJ WORDT WOEST AANTREKKELIJK MET REGIE:

JE DROOMGEWICHT

Regie pakken op je eetgedrag, betekent regie op je gewicht. Jij gaat in 20 weken helemaal voor je doelen. Je ziet dé oplossingen waardoor je nu wel in beweging komt. Minder eten en meer bewegen is your middle name.

EEN SLANKE MINDSET

De technieken en vaardigheden uit onze training en live sessies, vergeet je nooit meer. Je ontwikkelt een growth (of slanke) mindset. Dat betekent dat je echt verantwoordelijkheid neemt voor je gewicht en blijft leren. Over jezelf en je eetgedrag. Er zijn geen magische krachten, jij bent de baas!

VEEL MEER ENERGIE EN REGIE

Met gewicht op je eetgedrag heb je veel meer energie. Het gaat stromen in je hele leven. Je straalt en pakt door op allerlei gebieden. Je komt beter voor jezelf op, je gaat echt voor succes. Je verwacht meer van jezelf en uit het leven én maakt je dromen waar! Dat is zoveel lekkerder dan machteloos op de bank hangen. Afvallen zonder dieet is leuk!

ARME IK, BLIJFT TE DIK

Afvallen zonder dieet komt in de kern neer op: een lekker en houdbaar basiseetpatroon hebben én stoppen met overeten. Je ontwikkelt een volwassen en relaxte eet-relatie. Je mag alles eten (ja, ook chocola en wijn), en je kiest bewust voor het eten dat je lekker vindt.
Appeltje-eitje toch....

Als afvallen altijd makkelijk was, was iedereen wel slank

Alleen... als jij, net als ik, je hele leven eten ook hebt gebruikt als: genotsmiddel, afleiding, liefde, energie-opkikker, aandacht,
troost, dempmiddel, feestganger, etc. dan is afvallen helaas geen appeltje eitje.
Dan vergt blijvend afvallen meer dan alleen minder eten en meer bewegen.
Dan heb je een aantal patronen te doorbreken, overtuigingen aan te passen en nieuwe gewoontes te ontwikkelen om die regie op je eetgedrag daadwerkelijk  te houden.
Ja ook, als het leven even tegenzit, de weegschaal stilstaat, je geblesseerd raakt of je gewoon druk en moe bent...

Heb je maag of hoofdhonger?

Trek de volgende keer als je de neiging hebt om iets te eten, eens een denkbeeldige lijn onder je hoofd.
Check vervolgens waar je lekkere trek zit. Onder de lijn is het maaghonger en dus echte trek. Boven de lijn heb je te maken met hoofdhonger. 

ALS HONGER NIET JE WERKELIJKE PROBLEEM IS, DAN IS ETEN NOOIT DE OPLOSSING


Anders leren omgaan met hoofdhonger is de crux om blijvend slank te worden.

Kijk, je begint vaak heel gemotiveerd aan een nieuwe afslankpoging. Maar in je eentje, zonder hulp, zonder kennis over de psychologie achter overeten en zonder technieken waarmee je je motivatie verhoogt, val je zo weer terug in hetzelfde korte termijn gedrag: Ik moet nu wat lekkers!
Je probleem wordt groter als je daar langzaam maar zeker weer aan gewend raakt.
Als je je 'dikke' gedrag (weer) goedpraat voor jezelf. Als je vervalt in gedachten als: 'waarom zou ik doorzetten, ik houd het toch niet vol. Het lukt me niet de knop om te zetten. Het ligt aan m'n leeftijd, het weer, de drukte.... Waarschijnlijk werkt dit ook niet, ik heb al zoveel geprobeerd', arme ik.

'Arme ik' heeft geen verwachtingen meer van zichzelf.

Denk je te vaak in 'arme ik' als het gaat om eten en je gewicht, dan raak je gewend aan je lage standaarden voor jezelf op dit gebied.


Houd jezelf niet voor de gek: Arme ik, blijft te dik

Het is tijd op te staan, in te grijpen, de regie over je eetgedrag terug te pakken!
Ga met deze training 100% voor je doelen. Val die kilo's af, sta voor jezelf en kies voor wat jij wilt?


Afvallen en regie pakken is fantastisch!

Je ontdekt HOE je het doet: regie pakken op je eetgedrag én die kilo's verliezen.
Zeg maar: 'Dag arme ik, welkom ik kies zelf'.

Ik ben zo ontzettend enthousiast over deze nieuwe training, omdat het echt werkt!
We gaan met zoveel energie en drive aan de slag, jij wilt niet anders dan GAAN!

Natuurlijk is het niet altijd makkelijk, maar in de  live sessies krijg je  vertrouwen,
hulp én confrontatie dat je hoe dan ook de draad weer oppakt.

Ga genieten!

Ook jij verdient een fantastisch leven, een gezond gewicht, keuzevrijheid en bakken met energie.
Het is zó lekker je vrij te voelen, je eigen eetgedrag te bepalen en breed lachend voor de spiegel te staan
omdat je jezelf woest aantrekkelijk vindt.

Twijfel niet langer, begin nu!

Ik zie je in de volgende live sessie!


Liefs, Mieke

Ja, ik doe mee!

ZIJ KENNEN HET GEHEIM AL:

Ik had al eens eerder een poging gewaagd met Skinnyminds maar toen stond ik er niet voor de volle 100% achter. Nu dacht ik, na lang wikken en wegen, oké ik ga er helemaal voor. Dat houdt ook in: actief zijn in de sessies en community! En wat bleek? Dat helpt echt! Mijn mindset is compleet veranderd en ik ben in de corona tijd al 8 kilo kwijt!

Charissa (-10 kilo)

Mijn oudste dochter kreeg leukemie. Een behandeltraject van twee jaar volgde. Dit was een bijzonder zware periode waarin ik aan het overleven was. Ik zocht troost in lekkere dingen en zo kwamen de kilo’s er nog sneller bij. Ik voelde me echt ongelukkig, maar ik had toen niet het vermogen om er wat aan te doen. Ik heb vaak gedacht: hoe mooi zou het zijn als ik 30 kilo zou afvallen… maar tegelijkertijd dacht ik… dat lukt me toch nooit… En kijk nu: -30 kilo, een gezonde dochter, een gezond lichaam én een gezonde eetrelatie!

 Janneke (-30 kilo)

Vroeger viel ik altijd stiekem in mijn eentje af, nu ging ik ervoor! Mijn coachgroep en de community  waren een opluchting, want nu hoefde ik me niet meer te schamen.

Het plan was goed opgebouwd, af en toe worstelde ik ergens mee of liep ik ergens tegenaan en dan kwam precies daarna een opdracht die dat probleem aanpakte. 

Claudia (-12 kilo)

De training is opgebouwd uit 18 modules
wekelijks komt er een nieuwe module vrij:

premium-coachplan-afvallen

Basis eetpatroon

We starten met de basis van Afvallen zonder dieet. Wil jij  stoppen met lijnen en starten met relaxed genieten én slank worden? Dat begint met het ontwikkelen van een lekker en slank basiseetpatroon

Bewegen & slimme trucs

You can't outrun a bad diet, oftewel je raakt kilo's kwijt door minder te eten. En toch is bewegen essentieel als je blijvend slank wilt zijn. Daarnaast kun je een aantal slimme trucs toepassen waarmee je onbewust slankere keuzes maakt. Dat betekent afvallen zonder moeite!

Check je doelen

Een mens komt alleen in beweging voor een heel aantrekkelijk doel. Hoeveel wil je wegen en waarom wil jij afvallen? Is jouw doel urgent genoeg? Moet het NU gebeuren of kan het later ook. Een goed, aantrekkelijk én urgent doel is een basis voorwaarde voor succesvol afvallen.

Check je aanpak

En hoe doe je het dan precies, afvallen als je alles mag eten. Welke acties zet je in en waarom is compenseren zo'n belangrijke basisvaardigheid die alle slanke mensen beheersen.

Kom in de flow

Als je in een flow komt, gaat afvallen vrijwel vanzelf. Ontdek hoe je in een flow komt.  Past de aanpak die je gekozen hebt echt bij jou, bij wat je lekker vindt, bij wie je wilt zijn, bij je passies?

Commitment & prioriteit

Eén van de belangrijkste succesfactoren om af te vallen is vastbeslotenheid.
Doen wat je te doen staat, zonder discussie. Ook als je er soms geen zin in hebt. Hoe krijg jij die commitment en discipline? Hoe verhoog je je motivatie en energie en maak je jouw doelen en acties echt prioriteit in je drukke leven?

Stuur je (eet)gedrag

Hoe komt je eetgedrag tot stand? Waarom eet je toch soms te veel terwijl je echt graag wilt afvallen. Niet de situatie, maar jouw gedachten in de situatie maken het verschil. 

Uit je DIP stappen

Als je onverhoopt in een DIP komt, dan Denk je IProblemen. Hoe kom je daar uit zodat je weer Denkt in Mogelijkheden? Duik dieper in het verhaal dat jij jezelf vertelt. Voortaan kies jij een nieuw, slank verhaal. je bent mild voor jezelf mét daadkracht.

Voor altijd slank

Neem je verantwoordelijkheid en zorg dat je, ook na deze training, blijft kiezen voor jezelf. Niet omdat het moet, maar omdat jij slank wilt zijn, met een relaxte, volwassen eetrelatie en een gezond, aantrekkelijk gewicht.

premium-coachplan-afvallen

Wat zijn jouw hardnekkige patronen achter eten

De training start met de zoektocht naar jouw hardnekkige patronen achter je (over)eetgedrag. Ik leg uit hoe patronen ontstaan en wat je nu kunt doen om ze te doorbreken.

Zelfbewustzijn

Deze week stap je in de helikopter en observeer je jezelf met al je patronen. Zelfbewustzijn is je hoogste goed. Pas je erkent en herkent hoe jij werkt, kun je veranderen. Weet wanneer je de regie nodig hebt.

Focus = emotie & energie

Wat gebeurt er als je eetdrang hebt. Waar focus jij dan op en wat gebeurt er dan vervolgens? Als je je focus kunt sturen richting je waarden, stuur je je eetgedrag richting je doelen. Jij bepaalt.

Fases in patronen

Wil je je patronen doorbreken, dan moet je weten hoe patronen werken. Elk patroon volgt dezelfde 'stappe'. Het begint bij een trigger. Wat zijn jouw belangrijkste eet-triggers?

Behoeftes achter je eetdrang

Achter eetdrang, zit vaak een emotie én een onvervulde behoefte. Welke behoeftes zitten er werkelijk achter jouw eetdrang? En met welke strategie kun je deze behoeftes voldoen?

Emoties voelen

Emoties voorkom je niet, en dat moet je ook niet willen. Net als het dempen wat je voelt door overeten. Daarmee demp je alles. De oplossing: niet je beter voelen, maar: beter voelen!

Wilskracht & impulsbeheersing

En dan heb je eetdrang. Wat zijn nu effectieve technieken die je in kunt zetten als je het moeilijk hebt? Zodat je sowieso niet kiest voor overeten.

Een slanke mindset

Nu je zoveel inzichten hebt opgedaan weet jij als geen ander: afvallen zonder dieet is geen project met een kop en een staart. Het betekent werkelijk goed voor jezelf zorgen. Regie pakken en op allerlei vlakken gaan staan voor wat jij wilt en belangrijk vind. Dát proces zet jij door met een growth mindset. 

Geniet van je vrijheid

Met jouw nieuwe slanke levensstijl blijf je slank voor altijd. Omdat je weet wat je waarden zijn, omdat je de cirkels klein houdt en op tijd in actie komt. Maak jezelf niets meer wijs: jij kunt dit, jij DOET het!


EVEN EEN BIJZONDER MOMENT DELEN.
Vanmorgen had ik een mooi gesprek met mijn man. Hij vertelde dat hij echt zag dat ik veel meer de volwassen rol pak. Mijn eigen verantwoordelijkheid neem voor mijn leven en veel minder in de kind rol zit (klagen, rebels eten, loslaten). Ik pak verantwoordelijkheid voor wat ik doe, op alle vlakken in mijn leven. Ik confronteer mensen met dingen waar ik tegenaan loop.
Ik werd hier zo blij van, dit is wat ik wil. En gelukkig beweegt ook de weegschaal mee.
Angelique - Deelnemer


maria-29-kilo-afvallen

JE MINDSET VERANDERT ECHT

Ik ben 29 kilo afgevallen met lekker eten. Maar dat was niet altijd makkelijk. Bij sommige dingen die behandeld werden, zat ik met tranen in mijn ogen. Dan ging het precies in op je pijnpunten, en dat is juist goed. Dit is echt geen dieet. Je mindset wordt bij Skinnyminds helemaal omgegooid, waardoor je weer normaal kan omgaan met eten. 

Eetrust, dat is me heel waardevol geworden.

TOT 3x MEER SUCCES MET LIVE BEGELEIDINGSSESSIES. MAANDELIJKS EEN LIVE MASTERCLASS, PODCASTS, RECEPTEN ÉN DE UITGEBREIDE INSPIRATIEDATABASE

Ik begeleid deze training zelf. Ik vind het fantastisch dat jij wilt gaan voor jouw doel en daar help ik je heel graag mee.
Met live sessies, feedback én heel veel inspiratie en herkenning.
Kijk, je doet de training natuurlijk zelf, in je eigen tijd en online.
Maar omdat ik uit ervaring én onderzoek weet dat veranderen 3 x succesvoller is als je contact hebt met anderen
die met hetzelfde bezig zijn, heb ik gezocht naar een super inspirerende manier om dit te organiseren.

 Daarom kom je in een slack-groep met andere intelligente, leuke en gemotiveerde vrouwen,
die ook de regie terug willen pakken over hun leven, gewicht, bewegen en meer.
En daarom ben ik 3 x per maand live om je te motiveren én te confronteren als dat nodig is.
Altijd eerlijk, met jouw doelen voor ogen, vertel ik wat je nodig hebt om echt succesvol af te vallen.
En ook al is dat soms ongemakkelijk, het is 100% effectief! 

Ik maak de psychologie achter overeten super duidelijk voor jou. Zowel in de lessen als in de live sessies.
Daarmee is afvallen zonder dieet toegankelijk en direct toepasbaar. Dát mag je van mij verwachten.
Ik verwacht van jou dat je live meedoet met de sessies, tijd vrijmaakt voor de lessen, actief je vragen stelt (ruimte innemen en zichtbaar zijn, jaja!).
Als we op deze manier samenwerken dan wordt het een enorm succes!

Dan straal jij straks op je streefgewicht, dan heb je regie op je eetgedrag en leef je een woest aantrekkelijk leven.
En nog beter; dan voel je je woest aantrekkelijk!


Verschuil je niet langer achter drukte, te moeilijk of: 'ik ben niet zo van gezamenlijk'.
De tijd van 'stiekem' in je eentje afvallen is wel geweest.
Dat heeft je niets gebracht, dus saboteer jezelf  niet langer. 
Ga all-inn voor succes.


Onze deelnemers zijn midden tot hoog opgeleide vrouwen,
levensgenieters mét zelfinzicht
die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien.

 Die houden van een goed glas wijn en chocola, maar die die extra kilo's (en extra ballast) zat zijn.
Het zijn vrouwen die veel dingen in hun leven prima op orde hebben, maar die blijven struggelen met  hun gewicht en regie.
Vrouwen zoals jij en ik.

Wacht niet langer, maar zorg (eindelijk eens) belachelijk goed voor jezelf!


Let's GO

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva

ONZE FORMULE IS BEWEZEN EFFECTIEF

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.

null

GEZIEN IN:

gezien in de media

ZIJ ZIJN AL SLANK

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik weet nu dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik eet ze niet meer weg.

Cynthia (-25 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Het was allemaal zo lekker eerlijk. Ik kon gewoon vertellen dat ik een pak koekjes of een zak chips had leeggegeten en dan werd ik niet meewarig aangekeken. Iedereen gaat met de billen bloot. Je hebt echt wat aan elkaar. Dan had ik weer een eetbui gehad en dan zei iemand uit mijn groep: "Ga even uitrekenen hoeveel je nou echt hebt gegeten." Op die manier kreeg ik het inzicht van: hé dit is niet het einde van de wereld. Ik stond gelijk weer op, klaar om verder te gaan. 

Annemiek (-25 kilo)

“Wat ben ik ontzettend blij met deze training! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth

DOE MEE EN WORD VOOR ALTIJD SLANK

Succesvolle afvallers 
diëten niet (deel1)

€ 297,-
 • Het eerste deel van de training bevat alles wat je nodig hebt om nu werkelijk succesvol af te vallen zonder dieet. Het zijn de eerste, essentiële stappen naar die slanke levensstijl voor altijd. Stap voor stap leer je HOE je je eetgedrag blijvend verandert. Dat betekent leren hoe je  kan genieten van lekkers zonder schuldgevoel. Hoe je ervoor zorgt dat de  weegschaal niet zoveel macht over je heeft en vooral HOE jij je doelen nu bereikt. Als je begint met regie pakken op je eetgedrag, werkt dat positief door op alle aspecten van je leven. Dat betekent woest aantrekkelijk zijn én vrijer leven.
 • De training bevat 9 modules en een herhaalweek (rust).
 • Je krijgt bij de training wekelijkse e-mails, videolessen, opdrachten én  werkbladen.
 • Kick-off sessie met mij (en andere deelnemers) om kennis te maken
 • Maandelijks een confronterende en motiverende begeleidingssessie met mij via zoom, én maandelijks ruimte voor jouw vragen (Q&A).
 • Maandelijks een live masterclass
 • Toegang tot de inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Kookinspiratie met ruim 200 heerlijke, slanke recepten Van XL naar S

Hardnekkige patronen doorbreken (deel 2)

€ 297,-
 • Het tweede deel van de training gaat verder waar Succesvolle afvallers diëten niet, stopt. Het gaat dieper in op je hardnekkige patronen die blijven zorgen voor eetdrang en moeilijke momenten. Je ontdekt waarom jij toch niet (of niet genoeg) doet, wat je werkelijk wilt als je het te druk hebt, als de waan van de dag het overneemt, als anderen wat van je vragen en/of als je te maken hebt met pijnlijke of ongemakkelijke situaties en emoties. Jij leert deze te voorkomen én te verdragen zonder iets weg te eten. Dan ben je weer vrij om puur te genieten van lekker eten en bewuste keuzes te maken.
 • De training bevat 9 modules en een herhaal week (rust)
 • Je krijgt bij de training wekelijkse e-mails, videolessen, opdrachten en werkbladen.
 • Kick-off sessie met mij (en andere deelnemers) om  kennis te maken
 • Maandelijks een confronterende en motiverende begeleidingssessie  met mij via zoom, én maandelijks ruimte voor jouw vragen (FAQ).
 • Maandelijks  live masterclass 
 • Toegang tot de inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Kookinspiratie  met ruim 200 heerlijke, slanke recepten Van XL naar S

REGIE TOTAAL Complete training

AANBIEDING

Normale prijs: € 594,-
€ 397,-
 • Bestel je REGIE TOTAAL in één keer dan profiteer je van 197,- voordeel!!
 • De totale training bevat alles wat jij nodig hebt om regie te pakken en die nooit meer (helemaal) los te laten.
 • De training duurt 20 weken (en dat heb je nodig om alles goed in te laten dalen)
 • Je krijgt bij de training wekelijkse e-mails, videolessen, opdrachten en werkbladen.
 • Je start met een kick-off sessie met mij (en andere deelnemers) om kennis te maken
 • Maandelijks een confronterende en motiverende begeleidingssessie met mij via zoom, én maandelijks ruimte voor jouw vragen (FAQ).
 • Maandelijks een live masterclass
 • Toegang tot de inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
 • Kookinspiratie met ruim 200 heerlijke, slanke recepten Van XL naar S

100% GARANTIE

Ik weet zeker dat deze training precies is wat je nodig hebt als je wilt afvallen zonder dieet. Oftewel: als je een levensstijl wilt ontwikkelen waarmee je niet alleen slank wordt, maar ook blijft. Bevalt het jou op een of andere manier toch niet. Dan krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. 
Twee weken uitproberen kan dus altijd!