00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

JE STAAT OP DE WACHTLIJST!

We houden je op de hoogte. Zodra er meer bekend is over de startdatum hoor je van ons via email. 

Alvast meer weten én inspiratie opdoen?

poidcast het geheim van slanke mensen

Voor Hanne (-20 kilo) is haar leven veranderd. Ze is zelfverzekerder, socialer, durft meer én ze heeft weer ontdekt wat ze zelf lekker vindt. Ze geniet zoveel meer!

poidcast het geheim van slanke mensen

Saskia (-20 kilo): "ik beweeg me veel lichter, in alle opzichten".

poidcast het geheim van slanke mensen

Aat (-10 kilo) was eerder ook al eens 10 kilo afgevallen en maakt van dit jaar haar fitste jaar ooit. Aat is 70 jaar!!

poidcast het geheim van slanke mensen

Emma (-13 kilo) heeft, als opgeleid psycholoog, dé aanpak gevonden die bij haar past. Terwijl ze geloofde dat het er voor haar niet meer inzat ooit af te vallen

poidcast het geheim van slanke mensen

Robin (-8 kilo) voelt vooral vrijheid, rust en regie. Op vakantie ging ze elke dag uiteten, dronk gin-tonics en kwam geen kilo aan.

poidcast het geheim van slanke mensen

Ik heb nog veel meer fantastische, inspirerende podcasts opgenomen met vrouwen die de regie op hun eetgedrag hebben gepakt én de regie op hun leven terug hebben. Luister naar podcasts: #120, #122, #123, #124, #125

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS 

OVER MIJN AANPAK:

Ik zat vast, met m'n gewicht én meer. Ik had er geen vertrouwen meer in en baalde van mijn gewicht, van hoe ik was geworden. Ik heb mezelf helemaal teruggevonden met je programma. Nu twee maten, minder sta ik er. Ik doe er toe en voel me geweldig.

Annet

Jij had het over je fitste jaar ooit. Ik dacht: dat wil ik ook. Ik word dit jaar 70, ben met het 100dagen programma 10 kilo afgevallen en ga de Santiago de Compostela lopen. Het is echt mijn fitste jaar ooit. Zo fijn, het kan dus echt.

Aat

Dag grote maten winkel en het niet passen in een kano... Dat soort, voor mij, beschamende momenten wil ik nooit meer ervaren. Ik ben 25 kilo kwijt en voel me zo krachtig en zelfverzekerd. Dit is wie ik ben. 

Anke
Dag Mieke, dank je wel voor je goede feedback. Meer genieten van het eten en minder dieetdenken dus:). Daar ga ik voor.

Tialda

Ik ben heel geleidelijk en gemakkelijk afgevallen. -13 kilo!! Helemaal blij en apetrots op de regie. Heel erg bedankt, want jouw programma en podcast heeft mij veel inzicht en hulpzinnetjes gebracht waardoor ik mijn eetgedrag heb veranderd. 

Marije

Voor het eerst heb ik het gevoel dat het gaat lukken om gezond fit en slank te blijven 

Guus

WETEN DAT IK HET ALTIJD TERUG KAN PAKKEN GEEFT ZO'N RUST


Ik laat me  niet uit het veld  slaan. Ik heb de regie nog onverminderd en houd het vertrouwen vast dat als IK BEPAAL ik het dan kan vasthouden. Ook met vakantie of weekendjes weg. Ik heb vanmiddag de docu op Netflix gekeken die je noemde. Why all diets fail. Het komt allemaal langs. Alles wat niet werkt. Ik heb't allemaal gedaan! Stiekem weet ik precies wat bij me past! Ik ben de baas over mijn lijf, over mijn leven en over wat ik wil eten. Alleen het ALLERlekkerste. En tuurlijk mag ik af en toe te veel eten. Dan pak ik de regie weer gewoon terug! Mooi wat je uitdraagt. Mooi hoe je dat doet. 

Simone

REGIE WERKT DOOR!

Ik volgde de training en heb sinsdien de smaak te pakken! Jouw verhaal is zo inspirerend. Ik realiseerde me dat ik vaak in de slachtofferrol kruip terwijl de situatie niet bepaalt wat ik doe, ik heb de regie!

Eindelijk zijn de kilo's eraf. Het is makkelijker op feestjes (max 3 hapjes) en de regel een uur voor het avondeten niet meer snaaien helpt mij ook.

Met kleine aanpassingen lukt het me  om normaler te eten en meer te genieten.

Ik kreeg zoveel energie van  de regie  dat ik ook weer ben gaan autorijden (sinds 2015 heb ik niet meer gereden). Kortom jouw methode werkt absoluut op meer door dan alleen afvallen. Ontzettend bedankt! 

Jorien

OVERETEN GAAT OM PATRONEN, DIE ZIJN ALTIJD BREDER HERKENBAAR IN JE LEVEN
Wow, spot on. Hoe jij mijn patronen achter eten doorziet vind ik echt knap. Hier heb ik echt wat aan. Niet alleen met het afvallen. Dank je wel.

Maria(-7 kilo)

KIJK HOE ANDERE VROUWEN REGIE HEBBEN GEPAKT MET DEZE AANPAK 

vrouw-17-kilo-afvallen
ANNEKE -17 KILO

AFVALLEN IS KIEZEN VOOR WAT JIJ WILT OP KORTE ÉN LANGE TERMIJN


Je gaat echt naar jezelf kijken en je eigen behoeftes en keuzes. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

ASTRID -19 KILO
VAN MORGEN BEGIN IK ECHT, NAAR NU DOEN!

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Toen ik besloot een training te volgen, ging het roer om. Je verandert alleen als je NU DOET. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.
CLAUDIA -10 KILO
JEZELF DE MOEITE WAARD VINDEN IS DE BASIS VAN BLIJVENDE GEDRAGSVERANDERING

De grootste verandering die Mieke's methode mij heeft gebracht is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden. Ik ben het WAARD omdat te doen!

WELKE VAN DEZE RESULTATEN 
VIND JIJ HET MEEST INSPIREREND?

VAN ETEN OMDAT HET ZO GEZELLIG IS IN HET WEEKEND, NAAR REGIE EN -17 KILO
 Zodra het weekend was, en dat was voor mij op donderdagavond, trok ik een fles wijn open en at ik daarbij de nodige chips. Zo ging ik het weekend dan gezellig door en hoewel ik maandag wel weer ‘gewoon’ kon doen, viel ik gene kilo af. Sterker nog, ik kwam aan. Dat patroon heb ik doorbroken, ik ben 17 kilo kwijt en dat is veel gezelliger en echt beter voor mezelf zorgen.
Annemiek  -17 kilo

ALS IK ME ERGENS ROT OVER VOELDE, GREEP IK NAAR DE CHOCOLA, ALS IK BANG WAS CHIPS EN ALS IK BLIJ WAS WIJN. NU PRAAT IK ÉN BEN IK 20 KILO KWIJT

Het grootste verschil met vroeger is, is dat ik nu niet meer hoef te eten om mijn emoties te uiten. Vroeger greep ik altijd naar eten als ik onrust of emoties had. Nu kan ik het beter benoemen als ik ergens mee zit. Laatst was er nog een privésituatie waarin het belangrijk was waarin ik mijn gevoelens uitte. In plaats van naar de zak te grijpen, die reep chocola te verslinden of wat glazen wijn achterover te slaan, praatte ik erover met mijn man. Dat is een verandering waar ik zo ontzettend blij mee ben!

Corina -20 kilo

NA AL DIE DIETEN GENIET IK NU VAN LEKKERS ZONDER SCHULDGEVOEL. IK KAN HET NOG BIJNA NIET GELOVEN; ZO SIMPEL KAN AFVALLEN ZIJN

Mieke's methode heeft mij echt geholpen, ik ben maar liefst 20 kilo afgevallen. Ik ben nu zo'n slanke den die gewoon lekker eet. Ik loop in mijn hoofd alleen nog wat achter en pak nog steeds maat 40 of 42 als ik ga winkelen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Ik pas gewoon maatje 36-38. Mijn eetgedrag is inmiddels ‘onbewust bekwaam’. Ik geniet van het allerlekkerst en blijf slank. 
Eva -25 kilo