00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

REGIE TOTAAL -NEXT LEVEL 

start weer op 22 april

Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst.

GEEN ZIN IN WEER HET VOLGENDE DIEET EN UREN ZWETEN IN DE SPORTSCHOOL?
MAAR WEL HEEL VEEL ZIN OM
KILO'S LICHTER, TROTS EN
WOEST AANTREKKELIJK TE ZIJN?

**REGIE TOTAAL- NEXT LEVEL is hét programma voor jou**
GENIETEN, STRALEN EN WERKELIJK AFVALLEN; ZONDER STRIJD EN FRUSTRATIE

  • Pak de regie over je eetgedrag terug! Eten controleert jou niet langer, chips roept niet meer de hele tijd: 'eet mij, eet mij'. Jíj bepaalt wat je in je mond stopt.  Je switcht van al het lekkers, naar alleen het allerlekkerst.
  • Regie op je eet- en je beweeggedrag, betekent liefde voor lekker eten, jezelf én je lichaam. Meer genieten, minder kilo's.
  • Meer inzicht in de psychologie achter je eetgedrag, betekent minder eetdrang en het veel makkelijker blijven DOEN
  • Zeg maar dag 'arme ik'. Jij bent woest aantrekkelijk, zonder dieet, met regie en humor!
null

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS 

OVER MIJN AANPAK:

Ik zat vast, met m'n gewicht én meer. Ik had er geen vertrouwen meer in en baalde van mijn gewicht, van hoe ik was geworden. Ik heb mezelf helemaal teruggevonden met je programma. Nu twee maten, minder sta ik er. Ik doe er toe en voel me geweldig.

Annet

Jij had het over je fitste jaar ooit. Ik dacht: dat wil ik ook. Ik word dit jaar 70, ben met het 100dagen programma 10 kilo afgevallen en ga de Santiago de Compostela lopen. Het is echt mijn fitste jaar ooit. Zo fijn, het kan dus echt.

Aat

Dag grote maten winkel en het niet passen in een kano... Dat soort, voor mij, beschamende momenten wil ik nooit meer ervaren. Ik ben 25 kilo kwijt en voel me zo krachtig en zelfverzekerd. Dit is wie ik ben. 

Anke

Zij kennen het geheim

poidcast het geheim van slanke mensen

Voor Hanne (-20 kilo) is haar leven veranderd. Ze is zelfverzekerder, socialer, durft meer én ze heeft weer ontdekt wat ze zelf lekker vindt. Ze geniet zoveel meer!

poidcast het geheim van slanke mensen

Saskia (-20 kilo): "ik beweeg me veel lichter, in alle opzichten".

poidcast het geheim van slanke mensen

Aat (-10 kilo) was eerder ook al eens 10 kilo afgevallen en maakt van dit jaar haar fitste jaar ooit. Aat is 70 jaar!!

poidcast het geheim van slanke mensen

Emma (-13 kilo) heeft, als opgeleid psycholoog, dé aanpak gevonden die bij haar past. Terwijl ze geloofde dat het er voor haar niet meer inzat ooit af te vallen

poidcast het geheim van slanke mensen

Robin (-8 kilo) voelt vooral vrijheid, rust en regie. Op vakantie ging ze elke dag uiteten, dronk gin-tonics en kwam geen kilo aan.

poidcast het geheim van slanke mensen

Ik heb nog veel meer fantastische, inspirerende podcasts opgenomen met vrouwen die de regie op hun eetgedrag hebben gepakt én de regie op hun leven terug hebben. Luister naar podcasts: #120, #122, #123, #124, #125

IK KRIJG WEKELIJKS DIT SOORT EMAILS VAN DEELNEMERS MET ONGELOOFLIJKE RESULTATEN


Hoi Mieke,

Niks voor mij om een mail te sturen en toch doe ik het! Omdat ik dankjewel wil zeggen voor het weer simpel maken van eten.

15 jaar geleden viel ik heel veel af na de geboorte van mijn jongste, ik deed dit met een dieet, de kilo's vlogen eraf. Toen raakte ik in een stressvolle periode en ging het allemaal  vanzelf, ik kon eten wat ik wil en viel door de stress toch af. Daarna kwam ik in  rustiger vaarwater en steeg m'n gewicht. Ik dacht nergens meer over na, maar at. Daarna kwam de strijd terug. Opnieuw jarenlang dieten en struggelen met afvallen, denken dat ik het allemaal goed deed. Ik wist immers hoe het moest, ik had het al eens gedaan, ik heb zelfs een diploma behaald om zelf mensen te helpen afvallen. 

Toch lukte het maar niet, ik kwam steeds meer aan. Op een gegeven moment heb ik echt mijn kop in het zand gestoken. En daar waren ‘ineens’ 16 hele kilo’s extra, hoe dan? Ik was de wanhoop nabij, de hoeveelheid die eraf moest was om moedeloos van te worden.

En daar kwam jij voorbij op mijn tijdlijn. 

Ik ben je podcasts gaan luisteren, heb je boek opgezocht, een training gedaan! De struggle is er niet meer, ik geniet van wat ik weet, ben bijna 9 kilo kwijt en verheug me op de laatste 7….vandaar deze mail! Dankjewel voor het simpel houden van afvallen, het plezier terug vinden in eten en me weer lekker voelen in alles wat met eten, bewegen en mijn lijf te maken heeft! 

Krista