kookboek-in-20-minuten

In 20 minuten van XL naar S 

Lekker en praktisch kookboek met meer dan 200 recepten die je binnen 20 minuten op tafel zet. 'Te druk zijn' is geen excuus meer om niet lekker, gezond én slank te eten.

  • Meer dan 200 recepten om lekker te eten én af te vallen
  • Leer bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en slim combineren
  • Praktische en snelle gerechten voor het hele gezin
  • Met enkel XL's val je niet af, maar van alleen XS'jes word je rebels
  • Dus combineer: pak regie, experimenteer en varieer!
  • Inmiddels al meer dan 300.000 boeken verkocht

reviews-kookboek-mieke-kosters

reviews-kookboek-mieke-kosters

mieke-kosters

Hi, ik ben Mieke Kosters

Vanaf mijn vijftiende was ik volslank en altijd bezig met afvallen. Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Tot m'n 33-ste ben ik zo doorgegaan.

Toen kwam ik erachter dat pech en geluk niet zoveel met mijn gewicht te maken heeft. Ik kopieerde het eetgedrag van slanke mensen en werd zelf slank. Zonder dieet, met chocola en wijn! En dat niet alleen: ik bleef slank en dat ben ik nog altijd.

In de afgelopen jaren heb ik 8 boeken geschreven over afvallen zonder dieet, oftewel: afvallen door gedragsverandering. Inmiddels heb ik meer dan 300.000 boeken verkocht. Ik heb me verder gespecialiseerd in de psychologie achter eten en in coaching op gedrag. 

Het boek In 20 minuten van XL naar S is mijn tweede kookboek, samengesteld volgens mijn overtuiging dat diëten niet werken en dat afvallen neerkomt op bewust kiezen voor het (aller)lekkerst en in slim combineren. De gerechten uit dit boek staan ook nog eens binnen 20 minuten op tafel. Makkelijk, snel, lekker én slank!

8

Boeken geschreven

12+

Jaar ervaring

300.000+

Boeken verkocht

20.000+

Vrouwen begeleid met afvallen

review-kookboek-mieke-kosters

review-kookboek-mieke-kosters

Overtuigd?

kookboek-in-20-minuten