Op zoek naar persoonlijke coaching?

We stellen je graag voor aan onderstaande coaches die bij ons de coachopleiding hebben gevolgd. Je kunt zelf bekijken welke coach past bij waar jij behoefte aan hebt. Deze coaching staat los van de programma's bij Skinnyminds.

Karin Snijders

Ik ben Karin Snijders, eigenaresse van coachpraktijk Denkslank. Ik ben getrouwd en ben moeder van een heerlijke puberdochter. Mijn passies zijn naast het coachen van mijn cliënten en mijn gezin, tennis, kamperen en lekker eten!

Als het om afvallen en aankomen gaat, ben ik ervaringsdeskundige, gediplomeerd gewichtsconsulente en SNRO gediplomeerd gedragscoach. In 2018 heb ik bij Skinnyminds de opleiding tot gedragscoach succesvol afgerond. En sinds die tijd heb ik ook t/m 2022 met veel plezier voor hen gecoacht.
Mijn eigen dieetverleden en de psychologie achter eetgedrag
Mijn eigen dieet verleden en alle opleidingen op het gebied van voeding en de psychologie achter eetgedrag maken dat ik mij goed kan inleven in wat je als cliënt doormaakt en waar je tegenaan loopt. Ik heb zelf jaren gevochten met eten en mezelf. Mijn doel is om jou te helpen om een gezonde en ontspannen relatie met eten en jezelf te ontwikkelen.

Een ontspannen relatie met eten
Ik ben ervan overtuigd dat je die ontspannen relatie alleen vindt als je stopt met diëten en jezelf en de werking van ons brein beter leert kennen. Je hebt zelf ook echt wat meer inzicht in de psychologie achter eten nodig. Een dieet zal je daar niet bij helpen. Sterker nog, het is mijn ervaring dat diëten bijdraagt tot eetdrang.

Alleen als je ontdekt wat maakt dat je meer eet of snoept dan je nodig hebt. En leert hoe je je gedrag op een ontspannen manier kan veranderen, zal je een gezonde relatie met eten ontwikkelen en blijvend het gewicht vinden waar jij je goed bij voelt.
Loskomen van eetdrang
Vaak is voor mijn cliënten die ontspannen relatie met eten nog belangrijker dat hun gewicht. Veel cliënten die starten, hebben last van eetdrang.

Eetdrang wil zeggen dat Je meer snoept, eet of snaait dan waar je je fysiek en/of mentaal goed bij voelt. Vaak heb je het gevoel dat je dit gedrag wel wil stoppen, maar je weet niet hoe. Eten is op zo’n moment de baas over jou in plaats van dat jij de baas bent over eten.

Tijdens coaching duik ik met jou in de oorzaken achter jouw eetdrang. En help ik je om hier anders mee om te leren gaan. Zodat je uiteindelijk de keuzes gaat maken waar jij je goed bij voelt. Zodat je letterlijk en figuurlijk weer lekker in je vel komt te zitten.
Mijn coaching
Ik heb inmiddels honderden cliënten hierin mogen begeleiden. Ze omschrijven mij als coach vaak als geduldig, meelevend, respectvol, confronterend, direct en humoristisch. Ik vind het fijn dat ze vaak teruggeven dat ze de coaching zo prettig hebben gevonden, omdat ze hebben ervaren dat ik nooit een oordeel over hen of hun gedrag heb. Ik kan dan ook eerlijk zeggen dat een coachtraject niet alleen heel waardevol en leerzaam, maar ook echt heel leuk is.

Ik coach je 1 op 1. Dit kan zowel online als offline bij mij in de praktijk.
Contact
Ben jij ook op zoek naar een ontspannen relatie met eten en je lijf? En kan je hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken?

Meld je dan gerust aan voor gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Op die manier kan je ontdekken of ik en mijn werkwijze bij jou passen. Zo’n kennismakingsgesprek verplicht je tot niets. Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten.

Meer informatie over mij en mijn coaching vind je op https://www.denkslank.nl/coachingstraject/Hier vind je ook allerlei gratis TIPS, lekkere recepten en veel reviews van cliënten.
Contactgegevens

Denkslank
Karin Snijders
Adres: Van der Lekstraat 36 3341 GX te Hendrik Ido Ambacht
Adres per 14 oktober 2022: Antoniuslaan 47 3341 GA te Hendrik Ido Ambacht

Tel: 06-14401325
E-mail: karin@denkslank.nl
Website: https://www.denkslank.nl/

Claudia Stinne

Worstel je met je gewicht? Wil je wel afvallen, maar lukt het je niet om een leefstijlverandering vol te houden? Ik ben je vrouw!

Speciaal voor afvallen zonder dieet heb ik een mooi traject ontwikkeld, met theoretische achtergronden, chatcoaching & (video)coachgesprekken. Mijn methode is gericht op gestaag  afvallen (niet reuze snel, maar wél voor de lange termijn) en op een gezonde manier met eten leren omgaan.

Geen verboden voedingsmiddelen, geen regels waar je je aan moet houden.
Wél een nieuwe leefstijl ontwikkelen die bij jou en jouw leven past!

Ook voor losse gesprekken of wandelcoaching kan je bij mij terecht. Aan de hand van jouw doel(en) sta ik jou bij. Ik lever altijd maatwerk, want iedereen is uniek.
Bij mijn programma's krijg je als bonus toegang tot een database vol recepten & MindFit videolessen (oefeningen uit Pilates, yoga en Mindfulness) die je helpen ontspannen.
Bij mij krijg je een persoonlijke aanpak, helpende oefeningen. Alles lekker concreet, down-to-earth, niet-zweverig.
Mijn enthousiasme werkt aanstekelijk en ik ben gericht op het positieve, zonder de realiteit uit het oog te verliezen.

Kom in balans: mentaal én op de weegschaal!

Voor wie bied ik coaching

✓ Leefstijlverandering voor de lange termijn (met bijv. als doel om af te vallen).

✓ Tevens UNIEK Buddy programma, doorloop je traject met een bekende die ook wil afvallen en hou elkaar gemotiveerd (voor een aantrekkelijke prijs).

✓ Keuzes maken, voor jezelf opkomen, zelfvertrouwen opbouwen, onveranderbare zaken leren accepteren.

✓ Stress- of angstklachten verminderen, burn-out voorkomen of ervan herstellen.


Contactgegevens

Claudia StinneOnline of Outdoor coachingAalden (Drenthe)

E-mail: claudia@gezondespanningcoaching.nl

Website: https://www.gezondespanningcoaching.nl

mira-coach

Mira Mul

Ik ben Mira, getrouwd met Ugo en ben moeder van drie studerende dochters. Ik heb commerciële economie gestudeerd en jarenlang in het bank- en verzekeringswezen gewerkt. Tien jaar geleden met hart en ziel voor dit mooie vak gekozen. Ik ben gediplomeerd voedingsdeskundige, leefstijlcoach en stoppen met roken coach. Ik begeleid individuele trajecten op maat, geef workshops en trainingen
Ik heb inmiddels de leefstijl gevonden die bij mij past, ben en blijf nu op gewicht en voel me fit.Ik ben een echte levensgenieter, borrel en eet graag met mijn vriendinnen en familie, hou van feestjes en vakantie vieren.Bewegen doe ik het liefst in de buitenlucht. 
In deze drukke en hectische tijd is het soms moeilijk om de juiste keuzes te maken, gezond te blijven, gelukkig te zijn en je energiek te blijven voelen.
Wil jij je weer fit, blij en energiek voelen? Of heb je een andere coachvraag? Bel, app of mail mij voor een gratis kennismaking.
Liefs Mira

Contactgegevens

Ik werk voornamelijk online, via Zoom of videobellen. 

Je kunt mij bereiken via:

E-mail: Miracoaching@outlook.com

Telefoon: 06-46014719


Voel jij je:

* Vaak moe

* Onzeker

* Niet lekker in je lijf

* Te zwaar

* Niet in balans

* Te weinig tijd voor jezelf

* Altijd klaar staan voor een ander

* Te druk 

* Te veel stress en moetjes


Wil jij:

* Weer helemaal in balans zijn

* Fysiek en emotioneel  fit zijn

* Heerlijk slapen

* Anders omgaan met drukte en stress

* Een gezond en mooi lijf

* Bruisen van de energie

* Keuzes maken die jij echt wilt

* Liefde en vertrouwen uitstralen 

* Gelukkig, en krachtig in het leven staan

Linda Rutten

Hee, hey, hai……Leuk dat je op zoek bent naar een coach en misschien wel naar mij 😉

Ik ben Linda Rutten, bijna 38 jaar oud en ik woon in de buurt van Tilburg. Mijn vriend heeft zijn eigen bedrijf waarbij wij samen de inrichting voor stands, interieurs en events ontwerpen en realiseren. Enorm leuk en enorm uitdagend.
Naast mijn werk word ik iedere dag enorm blij van mijn levensstijl en slanke lichaam. Iets wat drie jaar geleden absoluut anders was. Ik heb in mijn leven geen diëten gevolgd, maar wel altijd een echte zoetekauw geweest (en nog steeds) met regelmatig eetbuien als ik emotioneel niet stabiel was, waardoor ik te dik was. Drie jaar geleden besloot ik het roer om te gooien, wederom zonder dieet, maar wel door op mijn voeding te letten en meer te bewegen. Ik heb een nieuwe leefstijl gevonden waar ik iedere dag gelukkig van wordt.

Per toeval kwam ik uit bij Skinnyminds en dacht; dit is zoals ik ben afgevallen! Ook iedere dag met een stukje chocolade, want een leven zonder chocolade kan in mijn ogen niet ;) 

Om dat ik zelf heb ervaren hoe enorm de impact kan zijn van een nieuwe levensstijl en een nieuw figuur vind ik het enorm leuk om andere mensen daar mee te kunnen helpen. En dan bedoel ik natuurlijk impact op een positieve manier; op je werk leven, privéleven, je persoonlijke ontwikkeling, eigenlijk op alles. Dat is dan ook de reden dat ik ben gestart met de coachopleiding en bezig ben met coaching.

Mijn coaching
Ik wil dan ook graag een bijdrage leveren aan jouw positieve verandering! 
Door een 1 op 1 gesprek (persoonlijk of virtueel) of meerdere gesprekken. Dat mag jij bepalen! Want het gaat er om waar jij behoefte aan hebt:
✓ 1 keer een gesprek om even wat nieuw inzichten of ideeën te krijgen
✓ 1 keer zo'n gesprek met dan om de 3 maanden een keer een herhaling als je een dip hebt of vragen
✓ Of juist meerdere van dit soort gesprekken in een periode van een paar maanden die jou helpen in de eerste periode 

Interesse? Benieuwd naar de mogelijkheden?
Stuur even een mailtje naar linda.rutten@hotmail.com en ik neem contact met je op.  

Met vriendelijke groet,
Linda Rutten

Saskia Werf

Ik ben Saskia, 44 jaar en coach bij Skinnyminds. Ik woon in Bodegraven en ben moeder van twee jongens van inmiddels 11 en 12 jaar. Verder getrouwd met mijn jeugdliefde Eric.

Buiten het feit dat ik coach ben bij Skinnyminds heb ik mijn eigen coach bedrijf Life Form Coaching. Ik heb zelf jaren lang strijd met eten gehad en weet als geen ander hoe dit je leven kan beheersen. Het is mij gelukt om een relaxte  relatie met eten te creëren (mede door Skinnyminds). De strijd met eten heb ik voorgoed begraven. Buiten het feit dat ik blijvend 20 kilo ben afgevallen, is de regie die ik nu heb en de rust die ik ervaar zo waardevol. Daarnaast heb ik niet alleen uiterlijk maar ook zeer zeker innerlijk een metamorfose ondergaan.
Mijn coaching

Het is dan ook mijn grote passie en missie om jou ook hierin te begeleiden en te coachen. De afgelopen jaren heb ik een aantal cursussen gevolgd waarbij met name de interesse in personen die strijd ervaren met eten mijn bijzondere belangstelling kreeg. Dit jaar heb ik de opleiding afgerond met het behalen van het diploma gedragscoach op HBO niveau.

Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is. Om die reden wil ik samen met jou kijken wat bij je past. Een eerste gesprek is geheel vrijblijvend om te kijken of we een “match” zijn.

Ik woon in Bodegraven (Zuid-Holland). Het maakt niet uit waar je woont want, ik kan je buiten mijn praktijk ook online coachen.
ContactgegevensKijk gerust rond op mijn website www.lifeformcoaching.nl of mail me op info@lifeformcoaching.nl

Ik kan niet wachten op samen met jou het pad te bewandelen naar een leven waarin jij de regie neemt.

Warme groet,

Saskia vd Werf

Marieke Wubs

Welkom!
WIE BEN IK?

✓ Marieke, 46, hou van wandelen, reizen, blogs schrijven en salsadansen
✓ 22 jaar ervaring in de GGZ, als Specialistisch Ambulant Behandelaar & ACT therapeut
✓ ACT Coach vanuit mijn bedrijf Vrij Leven ACT Coaching
✓ 2019 coachplan van Skinnyminds gevolgd en ben 17 kilo afgevallen
✓ 2020-2022 bij drs Gijs Jansen, de ACT autoriteit in Nederland, 3 ACT opleidingen gevolgd
In gesprek met Marieke Wubs - ACT Guide (act-guide.com)


BEN JIJ DIE VROUW DIE....?
✓ Veel ballen in de lucht houdt; een drukke baan, gezin, sociaal leven en op veel gebieden in je leven de regie hebt m.u.v. je relatie met eten en je gewicht?
✓ Helemaal klaar is met dat eeuwige gevecht met de weegschaal en die eeuwige strijd in je hoofd?
✓ Wil leren om gezonde, verstandige keuzes met eten en je niet te laten leiden door alle verwachtingen van de maatschappij, waarin je moet voldoen aan het klassieke schoonheidsideaal, dat staat voor dat slank goed is, een niet strakke buik voor gefaald hebben en je blijkbaar met een droomlichaam en de beste versie van jezelf door het leven moet gaan om gelukkig te kunnen zijn?
✓ Op zoek is naar een psychologische methode die wetenschappelijk bewezen is en dus op de lange termijn werkt, waarbij je niet alleen letterlijk, maar ook figuurlijk lichter door het leven gaat?
✓ Misschien wel teleurgesteld is in jezelf, omdat je tot op de dag van vandaag nog niet in staat bent gebleken om blijvend regie op je eetgedrag te pakken en die vrijheid met je relatie met eten te behouden?
✓ Het alternatief voor het gevecht in je hoofd wil ontdekken, bereid zijn te investeren in lastige gedachten en gevoelens i.p.v. het gevecht er mee aan te blijven gaan, zodat ze jou niet langer meer in de weg staan in het leven dat JIJ wil leven?

Kortom: Wil je ontdekken hoe JIJ je leven (nog) leuker kan maken en kunt leren omgaan met de lastige gedachten en gevoelens die dit tot nu toe in de weg staan?


STEL JE EENS VOOR DAT JE ZOU LEREN OM........
✓ Je (dieet)gedachten wat minder serieus te nemen?
✓ Beter in staat zijn om alles wat je liever niet zou willen ervaren te leren toe te staan, zodat het je niet meer in de weg staat om het leven te leiden wat voor JOU belangrijk is?
✓ Een nieuwe, vriendelijke relatie met jezelf en je eetgedrag te ontwikkelen, los van je (negatieve) zelfbeeld en alles wat je van jezelf moet?

ACT je leert om te mogen denken wat je denkt, voelen wat je voelt en te zijn wie je bent en je hier niet meer tegen hoeft te vechten. Dit geeft zoveel meer RUST. Als je vanuit die RUST zelf besluit dat je wilt afvallen, omdat het je waarden dient prima, dan wil ik graag jou laten ontdekken, hoe dat wat minder streng en met wat meer compassie voor jezelf eruit kan gaan zien! Vaak staan je gedachten en gevoelens dit in de weg. Het ontdekken en handelen naar je waarden is de sleutel voor een waardevol leven. Ik leer JOU om meer UIT je hoofd en IN het LEVEN te komen, het leren loslaten van dat eeuwige gevecht met al die lastige gedachten, die oneerlijke strijd die je nooit gaat winnen. Die VRIJHEID geef ik graag meer GEWICHT ook voor JOU!


WAT VOOR COACH BEN IK?
✓ Ik oordeel niet, ben open, heb humor en wil vanuit oprechte interesse graag weten hoe het is om ‘jou’ te zijn.
✓ Ik houd je een spiegel voor, loop met je mee op het pad van gedragsverandering.
✓ De advocaat van je hart, tijdens onze gesprekken ben ik er echt 100% voor JOU!
✓ Mijn enige belang is dat jij gaat bereiken wat voor JOU belangrijk is en gaat ontdekken hoe het nog leuker kan en jou dichter bij het leven te brengen waar jij van droomt.

HOE ZIET EEN COACHTRAJECT BIJ MIJ ERUIT?
✓ Een coachtraject geheel op maat voor jou, waarin ik je laat kennismaken met de 6 pijlers van ACT. Hiermee leer je flexibeler om te gaan met de lastige dingen van het leven en ontwikkel je meer persoonlijke veerkracht.
✓ Online coachgesprekken van 1 uur, ook mogelijk in de avonduren/weekend.
✓ Onbeperkt toegang tot de ACT guide app van drs. Gijs Jansen, waarbij je ook na afloop van het programma toegang tot blijft behouden, vol met het nieuwste materiaal, artikelen, oefeningen en video’s.
✓ ACT is een gedragstherapie, je gaat dus in je dagelijkse omgeving aan de slag met de opdrachten die ik in ACT Guide voor je klaarzet.


NADAT JE HET COACHINGSTRAJECT BIJ MIJ HEBT DOORLOPEN HEB JE DIT BEREIKT:

✓ Een vrije relatie met je eetgedrag, je gewicht en zoveel gebieden meer en je beschikt over de vaardigheden deze te behouden.
✓ Op alle gebieden ben je veerkrachtiger geworden, kunt beter omgaan met lastige situaties van het leven, beter opkomen voor jezelf, je behoeftes en geeft jezelf meer prioriteit.
✓ Je leidt het leven dat JIJ wilt leven, waarbij je niet meer geleefd wordt door je angst, onzekerheid of wat er ook maar speelt, maar blijft MET je lastige gevoelens stappen zetten op weg naar de dingen die voor JOU het leven waardevol maken.


Contactgegevens

Ga je de SAMEN met mij het pad van gedragsverandering bewandelen? 
Stuur mijn een mail voor een geheel vrijblijvend gratis online coachgesprek van 45 min.

Marieke Wubs
Vrij Leven ACT Coaching
vrijlevenactcoaching@gmail.com
M'n website komt er aan. Je kunt mij volgen op Insta: vrijlevenactcoaching

Hilde Tuijt

Super leuk dat je je wellicht door mij wilt laten coachen. Maak van jezelf een prioriteit. Ik zet jou centraal. Ik daag je uit. Ik laat je voelen. Ik laat je werken. Ik durf te confronteren. Ik speel in op wat jij nodig hebt op dat moment. Ik laat je in je waarde.

"Nou dat was een geweldig coachgesprek! Tranen gelaten, eerst van emoties daarna van de pret." - Coachee

Je kan je op meerdere gebieden laten coachen. Alles gericht op de sterkere versie van de persoon die je nu al bent. Dat is het startpunt. Of het nu op gebied van afvallen is, je zelfvertrouwen een boost geven, sterk(er) worden in kracht en/of staan voor een groep mensen. Alles is mogelijk.

Herken jij je bijv. in deze uitspraak: “Als ik zoveel kg kwijt ben, dan kan ik eindelijk weer genieten”? We gaan niet wachten tot de gewenste kilo’s er af zijn. We starten meteen met genieten. Dat ben jij waard! We zetten in op regie pakken op eetgedrag, lange en korte termijn, vallen en weer opstaan met als gevolg dat je kilo’s kwijt raakt. Afvallen is niet je hoofddoel, maar het gevolg door de keuzes die je maakt. Stap uit die dieetmodus. Wel duurzaam, niet snel. Pleeg niet langer roofbouw op je lijf door te “crashen”, want dan verandert er niets in je brein. Levenslange verandering begint bij je mindset. Op naar andere woordkeuzes voor jouw eventuele hardnekkige dieetgedachten. Last van eigen saboteurs, innerlijke stemmen of draken? Ze zijn er niet voor niets. Laten we er samen achter komen wat ze werkelijk willen.

Mijn aanpak
We hebben wekelijks (kort) contact via Whatsapp. Op deze manier kan ik betrokken blijven bij je THT-avontuur.

Wil jij de coaching aanvullen met ook nog lekker in je lijf komen door kracht, conditie en fitheid? Dat kan! Ik wil volop aan de bak met jou. Dit is het moment om jezelf op nummer 1 te zetten. Totaal.

Ik ben geen standaard (personal) trainer. Ik daag je uit met verrassende oefeningen. We zetten het hele lijf aan het werk: conditie en kracht. We doen dit op jouw eigen favoriete muziek. Daardoor vliegt het uur voorbij. Met mijn enthousiasme wil ik jou in beweging zetten. Sterk(er) worden door de kracht van de herhaling. Samen lachen en kletsen zonder de intensiteit van de training te missen. Kleine stapjes naar grote successen! It’s all about the fun! Dat maakt het houdbaar.

“Wauw, ik voel zo’n groot verschil met toen ik begon. Ik doe dingen waarvan ik dacht dat ik ze nooit zou kunnen. Push-ups op de grond. Zo trots op mezelf. Dank je wel, Hilde, dat je me liet focussen op al die kleine successen.” - coachee

Je kan kiezen voor een combinatie van trainen en coaching. In een groep, alleen of met z’n tweeën. Ik bied tal van verschillende THT-trajecten aan. Check mijn website (www.theater-tht.nl), neem contact met me op via Whatsapp (0644252799) of mail me (hilde@theater-tht.nl). Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te kijken wat ik voor jou mag betekenen.


Theater THT – meer dan theater alleen
Hilde Tuijt
Westerwoldestraat 29, 9405GA Assen
E-mail: hilde@theater-tht.nl
Telefoon: 0644252799
Website: www.theater-tht.nl
               

Marion

Waarom zou je mij als coach kiezen om af te vallen? Omdat je iemand nodig hebt die jou een spiegel voor houdt. Als Skinnyminds-, Leefstijl- & Vitaliteitscoach maar vooral als ervaringsdeskundige herken ik welke patronen en gedachten jou in de weg zitten om je doel te bereiken. Uiteindelijk gaat het erom dat jij de regie over je (eet)gedrag krijgt en met een tevreden gevoel naar jezelf in de spiegel gaat kijken. Hoe? Dat leg ik je graag uit.
Mail naar info@coachingbymarion.nl dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Mieke Vollebregt

Hallo, mijn naam is Mieke Vollebregt, ik woon in Alkmaar met mijn zoon van 17. Daarnaast heb ik een volwassen dochter die in Utrecht studeert. Ik houd van wandelen,  ben gek op sushi en ik geniet erg van mijn twee dwergkonijnen. Naast het coachen van mensen die blijvend af willen vallen zonder dieet, ben ik wandel- en leefstijlcoach bij een kleine ggz-instelling in Alkmaar.

In 2016 ben ik 12 kilo afgevallen met het programma van Mieke Kosters en een jaar later was ik één van de eerste coaches bij Skinnyminds die een groepje vrouwen online begeleidde bij hun afval- en veranderproces. In 2018 heb ik de coachopleiding van Skinnyminds gedaan en met veel plezier heb ik vele vrouwen en enkele mannen begeleid. Ik ben er van overtuigd dat coaching echt een meerwaarde heeft als je het programma van Mieke Kosters volgt.

Als je voor mij als coach kiest, vergroot je de kans dat het je echt gaat lukken om blijvend af te vallen. Ik ben niet jouw moeder, ik zeg niet wat je wel of niet mag eten. Ik help jou wel om de redenen achter jouw eetgedrag in kaart te brengen, jouw patronen te herkennen en doorbreken en jouw valkuilen te herkennen en te vermijden. Daarnaast help ik jou je sterke punten te versterken. Ik zal jou met humor en liefde confronteren en de vinger op de zere plek leggen. Niet altijd leuk, wel altijd effectief! Je kunt kiezen voor coaching via Zoom of voor coaching terwijl we een wandeling door de duinen of langs zee maken.

Wil ook jij blijvend afvallen en niet alleen blij zijn met het resultaat maar ook met de weg ernaar toe? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Stuur mij een WhatsApp berichtje en ik neem binnen 48 uur contact met je op.
Contactgegevens

Mieke Vollebregt, ACT like Mie, KvK nr. 80019218

Telefoon: 06 28915818

Locatie: Alkmaar

Laura Severien

Aangenaam! Ik ben Laura. Woonachtig in Doorn nabij het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug waar ik dan ook graag wandelend of op de mountainbike te vinden ben. Naast coach zijnde bij Skinnyminds, heb ik aan den lijve ondervonden dat de aanpak van Skinnyminds: regie ervaren op vlak van eetgedrag mij niet alleen 12 kilo minder mij heeft opgeleverd, de aanpak heeft mij dichter bij mijzelf gebracht. Regie op eetgedrag gaat over zoveel meer dan enkel voeding. Denk aan jouw werk, jouw relatie(s), hoe jij in je vel zit in het algemeen. Voor mij betekent dit mijn waarden ademen, spreken, uiten én eten 😉. En dit gun ik jou ook! Dat is waar ik voor sta en dit is tevens de reden dat ik mij ben gaan verdiepen en specialiseren in het vakgebied van coaching naast de ervaring die ik al had opgedaan in mijn vooropleiding en werk. Zelf heb ik het coachplan afgerond bij Skinnyminds en het bestaat echt: je kunt afvallen én eten wat jijzelf wilt! En hier ontzettend veel lol in hebben. Dit bestaat. Dit kan. Ik ben zelf het levende bewijs. Oftewel; kiezen voor wat jij wilt en waar jij voor staat. Kortom, dit smaakt letterlijk naar meer!


Mijn achtergrond ligt binnen het HR-vakgebied. In dé studentenstad van het hoge noorden heb ik Human Resource Management (HRM). Toen (in 2013) is mijn passie voor de mens in organisatie, als individu en als groep al ontstaan. Naast mijn coachpraktijk ben ik werkzaam als Professional Development Manager heb ik als het ware drie petten op: die van ‘coach’, ‘begeleider’ en ‘leidinggevende’.

In mijn vrije tijd geniet ik zoals eerder benoemd van een wandeling in de bossen en een uitdagende Rocycle-rit (spinning met vchoreografie en op muziek). Ook vind ik het heerlijk om over de markt te struinen of die éne plek te spotten waar je heerlijke koffie kunt drinken. In de keuken ben ik vaak te vinden om onze Indische familierecepten te bereiden. Waar ik op z’n tijd ook heerlijk kan genieten van een goede glas wijn of espresso martini met fijn gezelschap op het terras.


Mijn coaching

Wie ben ik verder? ♡ Mijn hart ligt bij het welzijn van mensen. Ik ben iemand die anderen dan ook graag verder begeleidt. Denk bijvoorbeeld op het vlak van eetgedrag, persoonlijk leiderschap, zelf de regie (durven) pakken en hierdoor voor jezelf kiezen. Ieder verhaal is eigen en dus anders! Het doel dat ik voor ogen heb, is bruggen slaan; het verbinden (van). Dit doel wil ik bereiken door de bemiddelende- en coachende kant van mij in te zetten! 

En jij? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. Heb jij interesse in een coachgesprek- of traject? Neem gerust contact met mij op via onderstaande gegevens en wie weet ‘ontmoeten’ wij elkaar snel! En ontdek jij jouw eigen geheim voor jouw succesvolle (eet)veranderproces.


Contactgegevens

E-mail: lauraseveriencoaching@hotmail.com

Locatie: Doorn, omgeving en provincie Utrecht.

Online coaching is ook mogelijk.

ingrid_rollé_coach

Ingrid Rollé

Wat fijn dat ik je hier mag verwelkomen. Ik ben Ingrid en al sedert mijn 8 jaar op dieet. Je kan dus wel stellen dat ik een “expert” ben op het vlak van afvallen en weer aankomen. Want … dat was wat er gebeurde.


Mijn geschiedenis 

Het eerste dieet was op aanraden van een schoolarts. Ik werd op een heel succesvol (crash)dieet gezet als 8jarige. De kilo’s vlogen eraf, helaas… de pret was van korte duur. De jaren daarop bekwaamde ik mezelf verder in het aankomen en afvallen. Hoe meer ik ‘oplette’ hoe minder content ik was met mezelf, met m’n leven… en hoe zwaarder ik werd.

Tot ik 40jr later tot de ontdekking kwam dat ik al die jaren gewoon de dieetindustrie de hand heb gegeven. Ik besefte dat ik niet de juiste aanpak had. Het vertrekpunt was niet ‘gezonde voeding’ met allerlei eetschema’s bedacht door zelfverklaarde ‘goeroes’, neen. Het wast ontdekken wat me ertoe bracht om meer te eten dan ik nodig had. Toen ik ontdekte wat de oorzaak van mijn overeten was, had ik geen dieet meer nodig. Ik ontwikkelde de psychologische vaardigheden om beter om te gaan met situaties zonder te moeten overeten.


Waardevolle inzichten

Het 1e  waardevolle inzicht kwam door me  nieuwsgierig & leergierig op te stellen. Opleidingen, cursussen, workshops, boeken, masterclasses heb ik gevolgd. Door het niet meer allemaal ‘perfect’ te willen doen, maar door bereid te zijn om ‘fouten’ te maken, kon ik ontwikkelen.

Het 2e kantelpunt kwam op het moment dat ik me realiseerde dat ik mezelf eerst diende te accepteren & respecteren (met het lichaam dat ik toen had). Ook al was ik niet blij met wat ik in de spiegel zag, ik kon mijzelf en mijn lichaam respecteren omdat het me elke dag in de mogelijkheid stelde om te doen wat ik wilde doen. Hierdoor wou ik niet meer persé slanker zijn en veranderen, ik kon mezelf respecteren en vanuit dit respect laten ontwikkelen, groeien, talenten en vaardigheden ontwikkelen …. En wat een rijkdom zit hier, véél meer dan alleen maar verlangen naar dat slanke lichaam.

Afvallen gaat mijns inziens veel meer over het ontwikkelen van je ‘psychologische flexibiliteit’, dan kennis over gezonde voeding & beweging toepassen. Het wetenschappelijk onderbouwde programma van Skinnyminds heeft me geholpen om stapsgewijs hierin te kunnen groeien.


Mijn coaching

Als klinisch psycholoog, psychotherapeut , gedragscoach én ervaringsdeskundige kan ik je helpen om jouw verlangen naar een leven in vrijheid (dus zonder zorgen/onvrede over je eetgedrag /lichaamsbeeld) te leven. Wil jij deze rijkdom ervaren én wil je ontdekken hoe je  jezelf in de toekomst kan begeleiden naar een grotere ‘emotionele’ flexibiliteit mbt je eetgedrag? Zie je ’t zitten om met humor en een Gents accent, lekker  te eten én drinken jezelf te ontwikkelen? Dan introduceer ik je graag in mijn manier van werken.

Ik begeleid je in het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden en kennis mbt afvallen zonder dieet. Ik doe dit vanuit een authentieke en respectvolle basishouding. Jij verwerkt theoretische kennis zelfstandig. Bij de implementatie ervan die doorzetting, energie, tijd, herhaling  en oefening vraagt begeleid ik je persoonlijk en op maat. Zo motiveer, inspireer en confronteer ik je. Ik daag je uit tot nieuwe inzichten, plannen enz. En wanneer je ’t nodig hebt geef ik jou de spreekwoordelijke duw in de rug!

Hiervoor werk ik via mail, whatsapp en zoom-calls waarbij ik je uitnodig je persoonlijke thema’s verder uit te diepen. Vanuit de unieke connectie die er is tussen jou en mij, leer ik jou je zelf te begeleiden in het psychologische werk dat je te doen hebt zodat je jouw beste versie van jezelf volledig kan uitleven.


Praktische informatie

Stuur me een mailtje om een eerste online (zoom) gesprek te plannen van ongeveer 30 minuten. Dit gesprek is gratis. Tijdens dit gesprek bekijken we of we een team kunnen vormen.

Als je het traject met mij aangaat, spreken we elkaar maandelijks via een zoomcall gedurende 30 minuten, waarbij ik je coach op je verandering, drempels, uitdagingen, zorgen, etc. Merk ik dat je nood hebt aan extra ondersteuning, dan bezorg ik ook korte motiverende spraakberichtjes via whatsapp.

Deze begeleiding bied ik je aan bij maandelijkse betaling van 98€ (excl. btw). Omdat gedragsverandering tijd nodig heeft, duurt dit traject 6 maanden. Nadien kan je je uitschrijven van dit traject door een mailtje te sturen 5 werkdagen voorafgaand aan de nieuwe maand.


Contactgegevens

E-mail: ingrid.rolle@telenet.be

Nicole Verheij

Als ervaringsdeskundige en vitaliteitscoach help ik jou om stap voor stap minder goede eet- en leefgewoontes om te zetten naar goede gewoontes.  

In 2016 volgde ik zelf Het geheim van slanke mensen van Mieke Kosters. Door iedere keer 1 ding in mijn dagelijkse eet- en beweegpatroon te veranderen, was dit zo anders dan de eerdere diëten die ik had gevolgd. Het ging traag maar gestaag. Ik werd fitter, kreeg meer energie en werd slanker. 

In 2018 heb ik bij Mieke haar coachopleiding gevolgd: omdat ik geloof in die aanpak en omdat ik het levende bewijs ben van blijvend fit & dun.   

Nu weer zoveel jaren later help ik met succes vrouwen én mannen aan de hand van het door mij opgezette Denk en Doe Dun-programma. Zowel voeding, beweging als mindfulness komen daarbij aan bod. 

ContactgegevensMeer weten? Mail naar nicole@denkendoedun.nl

Hartelijke groet,

Nicole Verheij 

Peggy

Leuk dat je mijn pagina bekijkt :)

Als zelfstandig coach en trainer ben ik al een aantal jaar aan het werk. Met veel enthousiasme en plezier ben ik in 2018 betrokken als ZZP-er bij Mieke Kosters, SkinnyMinds. Eerst als coach en nu alweer bijna 3 jaar als trainer en supervisor voor de coaches in opleiding. 

Ik zal mij aan je voorstellen. Mijn naam is Peggy Wilten (52 jaar) en heb sinds 2017 mijn coachpraktijk ROOTZ Coaching en Training.  Naast coach en trainer ben ik ook geregistreerd vertrouwenspersoon. Samen met mijn man en 3 kinderen woon ik in Amersfoort en hou ik van o.a.  reizen, dansen, wandelen en koken. Daarnaast werk ik als vrijwilliger bij de Kindertelefoon en als trainer bij het Rode Kruis. Als persoon maar ook zeker in mijn werk ben ik positief, warm, veelzijdig, empatisch, betrokken en duidelijk. Ik ben NLP geschoold, heb diverse coachopleidingen gevolgd waaronder ook Hormoonfactor Trainer van Ralph Moorman en IEMT (Integral Eye Movement Therapy, een mooie methode om verlichting te brengen in je emoties en overtuigingen)


Ben je al lang in gevecht met je kilo’s?

De meeste deelnemers van het coachplan van Skinnyminds weten wel wat ze zouden “moeten” laten of kunnen doen om af te vallen. En dan komt vaak de vraag:” Maar waarom lukt het mij niet om het vol te houden?”

Je weet wat je nodig hebt, je weet wat je wilt, je weet waar je naar toe wilt. In je hoofd heb je het helder. En soms is daar ineens die emotie of gedachten  die er soms ineens ervoor zorgt dat je het toch niet doet of stopt. 


Wat kan ik voor jou betekenen:

Ik wil samen met jou uitzoeken hoe je grip kan krijgen op dit stuk. Vaak zit er op een diepgewortelde overtuiging dwars of emoties, waardoor je het toch ineens niet doet. Klinkt misschien vaag, is het niet. Want als je het heel graag wilt, waarom lukt het je dan nog niet? Zodra je bewust bent van je saboteur of overtuigingen en de emoties leefbaar zijn, ben je echt in staat om regie te nemen op bijvoorbeeld je eetgedrag. Mijn coachsessies zijn laagdrempelig en concreet. Daarnaast werk ik ook met trauma en op identiteitsniveau. 

Ben je op zoek naar een coach waarbij jij je snel op je gemak voelt en die op een open en positieve manier snel “de vinger op de zere plek legt”, doortastend en duidelijk is met gepaste luchtigheid en humor, dan zit je bij mij goed. Mijn trajecten zijn kort en krachtig en zonder je hele geschiedenis te vertellen, komen wij snel tot de kern. 

Contactgegevens

Ben je nieuwsgierig geworden, kan je een vrijblijvend online kennismakingsgesprek aanvragen van 15 minuten via whatsapp op 

06-28942045. 


Jeanette Vermeulen

Mijn naam is Jeanette Vermeulen en ik heb een missie!

Vrouwen coachen naar bewustwording en inzicht om daarmee te bouwen om de beste versie van zichzelf te worden.


Veel vrouwen hebben dezelfde struggles, zitten vast in patronen en gewoontes, blijven dingen doen omdat dat zo hoort, omdat dat van ons verwacht wordt, om anderen niet teleur te stellen, of omdat we niet durven. Hiermee doen we onszelf zo tekort!

Wat wil je doen, wie wil je zijn, waar wil je naar toe, kortom welk doel of doelen wil je bereiken? Dat zijn de vragen die er toe doen, die de aanzet kunnen zijn naar verandering naar de beste versie van jezelf, een fitte, slanke, gelukkige en tevreden vrouw!


Voor mij heeft ‘Het geheim van slanke mensen’ de ogen geopend en ervoor gezorgd dat ik inmiddels 9 jaar geleden 13 kg ben afgevallen. Ik heb ingezien dat een streng dieet niet werkt, omdat daarna de kilo’s er weer net zo hard aankomen.  Het draait allemaal om keuzes maken, de regie nemen over je eetgedrag.Met de ´eye-openers’ wilde ik graag anderen kunnen helpen en zo ben ik gestart met coachen.

✓ Ben jij bereid om kritisch naar je eigen gedrag te kijken, 

✓ De nodige oefeningen te doen,

✓ En de regie te nemen en te keuzes te maken die je naar je doel brengen?


Dan ben ik er voor jou!

In mijn coaching ben ik warm, empathisch, zacht, oprecht en zonder oordeel.

Ik luister naar je, geef je ruimte, ik hoor en zie jou. Mijn open houding en de vragen die ik stel gaan jou helpen om je bewust te worden van je patronen en inzicht geven in wat je doet, of hoe je je gedraagt in bepaalde situaties en wat je zou willen en/of kunnen veranderen.

Op een respectvolle manier confronteer ik door je een figuurlijke spiegel voor te houden, dit allemaal zodat jij gaat doen wat nodig is om de regie te nemen over je eetgedrag en de stappen gaat zetten naar een slankere versie van jezelf!


Spreek ik je binnenkort?

Hartelijke groet,

Jeanette


Contactgegevens

info@bouwopjouw.nl

www.bouwopjouw.nl