skinnyminds-boek

Skinnyminds - Het beste afslankboek ooit

Wil jij die overtollige kilo's voorgoed kwijtraken? Heb je van alles geprobeerd? Val je altijd terug of lukt het je niet goed om te starten? Dan is Skinnyminds hét boek dat je moet hebben.

  • De beste theorie en psychologische inzichten achter eetgedrag
  • Vertaald in een concrete, haalbare aanpak voor jou
  • Je ontdekt hoe jij alles kunt eten wat je wilt... en afvalt
  • Ruim 350 pagina's, inclusief meer dan 400 recepten
  • Een compilatie van Mieke Kosters' zeven bestsellers
  • Inmiddels al meer dan 300.000 boeken verkocht

reviews-boek-skinnyminds

reviews-boek-skinnyminds

mieke-kosters

Hi, ik ben Mieke Kosters

Vanaf mijn vijftiende was ik volslank en altijd bezig met afvallen. Ik heb alles geprobeerd: noem een dieet en ik ken het. De ene keer was ik succesvoller dan de andere, maar nooit had ik blijvend resultaat. Tot m'n 33-ste ben ik zo doorgegaan.

Toen kwam ik erachter dat pech en geluk niet zoveel met mijn gewicht te maken heeft. Ik kopieerde het eetgedrag van slanke mensen en werd zelf slank. Zonder dieet, met chocola en wijn! En dat niet alleen: ik bleef slank en dat ben ik nog altijd.

In de afgelopen jaren heb ik 8 boeken geschreven over afvallen zonder dieet, oftewel: afvallen door gedragsverandering. Inmiddels heb ik meer dan 300.000 boeken verkocht. Ik heb me verder gespecialiseerd in de psychologie achter eten en in coaching op gedrag. Het boek Skinnyminds is mijn meest complete boek tot nu toe, met de complete theorie en meer dan 400 recepten met de codes van XL naar S.  

8

Boeken geschreven

12+

Jaar ervaring

300.000+

Boeken verkocht

20.000+

Vrouwen begeleid met afvallen

review-boek-skinnyminds

review-boek-skinnyminds

Overtuigd?