GELUKT!

Je doet mee aan de gratis 3-daagse challenge: Kilo's kwijt zonder strijd
Op 4,5 en 6 september


Je krijgt zometeen een email met de bevestiging en praktische informatie in je inbox, 

maar eerst heb ik nog een cadeau voor je:

null

TWEE BOEKEN THUISGESTUURD

Je krijgt deze zomer 2 boeken van mij cadeau: Ik ken mezelf en ben slank & Van XL naar S in 20 minI. Jij betaalt slechts 10,- verzendkosten, en wij versturen de boeken direct (verzenden alléén binnen NL).


In (in 20 minuten) Van XL naar S vind je 200 lekkere en lichte recepten met een code van xl tot xs. Eet je de hele dag S-jes dan val je af. Kies je af en toe een L, dat compenseer je met een XS. Balans vinden en lekker eten was nog nooit zo makkelijk!

In Ik ken mezelf en ben slank ontdek jij welke saboteurs jou tegenwerken bij het afvallen, wat de meest voorkomende valkuilen zijn in het afvallen én hoe je daar op een slimme manier mee omgaat.  

Van beide boeken heb ik meer dan 15.000 exemplaren verkocht en dit zijn de allerlaatste boeken (op de site verkoop ik alleen nog e-books). Jij krijgt ze nu allebei thuisgestuurd tegen alleen tegen verzendkosten.

De perfecte voorbereiding op de challenge!

TOT 4 SEPTEMBER 20.00 UUR

Gezien in:

gezien in de media

Zij kennen het geheim al

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij m'n doelen en maak eindelijk keuzes die goed voor mij zijn. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht is dat ik mezelf weer de moeite waard vind. Ik behandel mezelf liefdevoller en heb daardoor minder drang naar comfortfood. Het lukt me om me aan mijn plan te houden. Ik ben het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)