Nieuwe top training: 
Succesvolle afvallers diëten niet!

Je weet ergens best hoe je afvalt zonder dieet, maar het lukt je niet... 

Oftewel: je doet het niet (of niet genoeg). 

Deze online training van 10 weken is dé oplossing voor jou als afvallen niet vanzelf gaat!
Kom in actie en verlies die kilo's NU wel!

Ik wil heel graag afvallen zonder dieet

In welke situatie herken jij jezelf het meest?

Zo'n avond :-(

We hebben net lekker gegeten, de afwas is opgeruimd. Man ligt op de bank en ik draal een beetje. Ik voel me onrustig omdat ik nog zoveel moet doen voor mijn werk. Mijn kinderen lopen nog rond en m'n man maakt geen aanstalten ze naar te bed te brengen. Ik weet niet goed waar te beginnen en loop naar de kast voor een handje drop. 'Ik sta er ook helemaal alleen voor denk ik gefrustreerd". Ik pak nog een handje. "Als ik eenmaal aan drop begin kan ik me  niet beheersen', zucht ik, terwijl ik snel nog wat dropjes in m'n zak stop.  'Nou ja, morgen is er weer een dag'.

zomer-afvallen

Door de week gaat het prima... alleen in het weekend ga ik los

Door de week houd ik me prima aan m'n plan en val ik ook wel wat af. Maar in het weekend... Ik houd van een wijntje en gezelligheid. We hebben meestal wel een borrel of etentje. Na twee wijn is de rem eraf en eet ik toch weer te veel hapjes. Daar baal ik de dag erna ontzettend van en toch doe ik het steeds weer. Iedere maandag begin ik opnieuw.

dip-afvallen-mieke

Even rust, met iets lekkers...

Na een drukke dag op kantoor, ben ik blij thuis te zijn. Na het koken, breng ik de kinderen naar bed. Ik lees ze even voor en doe daarna nog  een wasje. Als ook dat klaar is, haast ik me naar beneden. He, he, eindelijk, denk ik terwijl ik vermoeid op de bank plof met een kop thee en een stuk chocola. "Nu even tijd voor mezelf, dat heb ik wel verdiend".

Nu even niet

Tuurlijk wil ik graag afvallen, maar soms kan het me gewoon niets schelen. Meestal denk ik dan helemaal niet na. Ik loop naar de kast en pak wat lekkers. Pas als het op is, denk ik weer na. En tja, dan is m'n dag toch al verpest.

"Afvallen lukt nog wel, maar dan...."

Ik ben in mijn hele leven al zoveel kilo's afgevallen. Als ik eenmaal een doel heb, dan ga ik wel. Maar in hetzelfde leven ben ik al die kilo's en meer, ook weer aangekomen. Ik houd het gewoon niet vast. Ik switch tussen alles en niets. Of ik ben super streng, of ik eet alles wat los en vast zit. De balans is ver te zoeken.

Ik herken ze allemaal

Het zijn situaties uit mijn leven voordat ik 16 jaar geleden Het geheim van slanke mensen  ontdekte. Inmiddels eet ik niet langer uit machteloosheid, omdat ik het verdiend heb of omdat het té gezellig is. Ik ben gestopt met diëten en alles of niets gedrag. Ik heb regie gepakt op mijn eetgedrag en op mijn gewicht.

Nog meer goed nieuws: Regie werkt door op alle fronten. Ik stel beter grenzen, kom beter voor mezelf op, zet mezelf vaker op nummer 1. Ik straal en voel me vele malen aantrekkelijker. In deze nieuwe training leer jij dat ook. Ik begeleid je helemaal zelf  (voorheen huurde
ik verschillende coaches in) en ik vind het fantastisch!
Het geeft me werkelijk heel veel energie én vleugels. Met mijn drive én inhoudelijke expertise
enthousiasmeer ik jou graag om ook regie te pakken

Ik help je door je aan te moedigen én door steeds weer de vinger op de zere plek te leggen.
Is dat altijd leuk of fijn? Niet altijd. 
Het is wél wat je nodig hebt om nu resultaat te boeken met je gewicht én weer woest aantrekkelijk te worden.
Tja, voor dat resultaat 'huur je me tenslotte in'. 

Stop diëten, verdiep je in eet-gedragsverandering en start met genieten!

Ga jij het aan? Ben je je gewicht en je eetgedrag zat?
Wil je weer stralen, zelfvertrouwen hebben en trots zijn als je in de spiegel kijkt?
Meld je nu aan!
Ik heb super veel zin om er samen een enorm succes van te maken!
Liefs, Mieke

Doorbreek je patronen en val 0,5 - 1 kilo af per week af met:

9

Modules

30

Onderbouwde videolessen

3

Live masterclasses

6

Live begeleidingssessies

2

Beweegprogramma's

116

Artikelen en uitleg video's

246+

Recepten

Jij wordt woest aantrekkelijk met regie:

Je droomgewicht

Regie pakken op je eetgedrag, betekent regie op je gewicht. Jij gaat in deze 10 weken helemaal voor je doelen. Je ziet dé oplossingen waardoor je nu wel in beweging komt. Minder eten en meer bewegen is your middle name.

Een slanke mindset

De technieken en vaardigheden uit onze training en live sessies, vergeet je nooit meer. Je ontwikkelt een growth (of slanke) mindset. Dat betekent dat je echt verantwoordelijkheid neemt voor je gewicht en blijft leren. Over jezelf en je eetgedrag. Er zijn geen magische krachten, jij bent de baas!

Veel meer energie en regie

Met gewicht op je eetgedrag heb je veel meer energie. Het gaat stromen in je hele leven. Je straalt en pakt door op allerlei gebieden. Je komt beter voor jezelf op, je gaat echt voor succes. Je verwacht meer van jezelf en uit het leven én maakt je dromen waar! Dat is zoveel lekkerder dan machteloos op de bank hangen. Afvallen zonder dieet is leuk!

Zij kennen het geheim al:

Ik had al eens eerder een poging gewaagd met Skinnyminds maar toen stond ik er niet voor de volle 100% achter. Nu dacht ik, na lang wikken en wegen, oké ik ga er helemaal voor. Dat houdt ook in: actief zijn in de sessies en community! En wat bleek? Dat helpt echt! Mijn mindset is compleet veranderd en ik ben in de corona tijd al 8 kilo kwijt!

Charissa (-10 kilo)

Mijn oudste dochter kreeg leukemie. Een behandeltraject van twee jaar volgde. Dit was een bijzonder zware periode waarin ik aan het overleven was. Ik zocht troost in lekkere dingen en zo kwamen de kilo’s er nog sneller bij. Ik voelde me echt ongelukkig, maar ik had toen niet het vermogen om er wat aan te doen. Ik heb vaak gedacht: hoe mooi zou het zijn als ik 30 kilo zou afvallen… maar tegelijkertijd dacht ik… dat lukt me toch nooit… En kijk nu: -30 kilo, een gezonde dochter, een gezond lichaam én een gezonde eetrelatie!

 Janneke (-30 kilo)

Vroeger viel ik altijd stiekem in mijn eentje af, nu ging ik ervoor! Mijn coachgroep en de community  waren een opluchting, want nu hoefde ik me niet meer te schamen.

Het plan was goed opgebouwd, af en toe worstelde ik ergens mee of liep ik ergens tegenaan en dan kwam precies daarna een opdracht die dat probleem aanpakte. 

Claudia (-12 kilo)

De training is opgebouwd uit 9 modules (en een rust week),
elke week komt er een module vrij:

premium-coachplan-afvallen

Basis eetpatroon

We starten met de basis van Afvallen zonder dieet. Wil jij  stoppen met lijnen en starten met relaxed genieten én slank worden? Dat begint met het ontwikkelen van een lekker en slank basiseetpatroon

Bewegen & slimme trucs

You can't outrun a bad diet, oftewel je raakt kilo's kwijt door minder te eten. En toch is bewegen essentieel als je blijvend slank wilt zijn. Daarnaast kun je een aantal slimme trucs toepassen waarmee je onbewust slankere keuzes maakt. Dat betekent afvallen zonder moeite!

Check je doelen

Een mens komt alleen in beweging voor een heel aantrekkelijk doel. Hoeveel wil je wegen en waarom wil jij afvallen? Is jouw doel urgent genoeg? Moet het NU gebeuren of kan het later ook. Een goed, aantrekkelijk én urgent doel is een basis voorwaarde voor succesvol afvallen.

Check je aanpak

En hoe doe je het dan precies, afvallen als je alles mag eten. Welke acties zet je in en waarom is compenseren zo'n belangrijke basisvaardigheid die alle slanke mensen beheersen.

Kom in de flow

Als je in een flow komt, gaat afvallen vrijwel vanzelf. Ontdek hoe je in een flow komt.  Past de aanpak die je gekozen hebt echt bij jou, bij wat je lekker vindt, bij wie je wilt zijn, bij je passies?

Commitment & prioriteit

Eén van de belangrijkste succesfactoren om af te vallen is vastbeslotenheid.
Doen wat je te doen staat, zonder discussie. Ook als je er soms geen zin in hebt. Hoe krijg jij die commitment en discipline? Hoe verhoog je je motivatie en energie en maak je jouw doelen en acties echt prioriteit in je drukke leven?

Stuur je (eet)gedrag

Hoe komt je eetgedrag tot stand? Waarom eet je toch soms te veel terwijl je echt graag wilt afvallen. Niet de situatie, maar jouw gedachten in de situatie maken het verschil. 

Uit je DIP stappen

Als je onverhoopt in een DIP komt, dan Denk je IProblemen. Hoe kom je daar uit zodat je weer Denkt in Mogelijkheden? Duik dieper in het verhaal dat jij jezelf vertelt. Voortaan kies jij een nieuw, slank verhaal. je bent mild voor jezelf mét daadkracht.

Voor altijd slank

Neem je verantwoordelijkheid en zorg dat je, ook na deze training, blijft kiezen voor jezelf. Niet omdat het moet, maar omdat jij slank wilt zijn, met een relaxte, volwassen eetrelatie en een gezond, aantrekkelijk gewicht.

maria-29-kilo-afvallen

Je mindset verandert echt

Ik ben 29 kilo afgevallen met lekker eten. Maar dat was niet altijd makkelijk. Bij sommige dingen die behandeld werden, zat ik met tranen in mijn ogen. Dan ging het precies in op je pijnpunten, en dat is juist goed. Dit is echt geen dieet. Je mindset wordt bij Skinnyminds helemaal omgegooid, waardoor je weer normaal kan omgaan met eten. 

Eetrust, dat is me heel waardevol geworden.

Tot 3x meer succes met
live begeleidingssessies, een maandelijkse live masterclass, podcasts, recepten én de uitgebreide inspiratiedatabase 

Ik begeleid alle trainingen en programma's weer zelf. Ik vind het fantastisch om samen met gemotiveerde deelnemers te werken naar een doel.
Daarom geef ik per maand 2 x een live begeleidingssessie voor alleen mensen die meedoen aan deze training én een masterclass. Kijk, je doet de training natuurlijk zelf, in je eigen tijd en online.
Maar omdat ik uit ervaring én onderzoek weet dat afvallen 3 x succesvoller is als je contact hebt met anderen die met hetzelfde bezig zijn, hebben we gezocht naar de beste manier om dit te organiseren. Daarom ben ik live om je te motiveren én te confronteren als dat nodig is.
Altijd eerlijk, met jouw doelen voor ogen, vertel ik wat je nodig hebt om echt succesvol af te vallen.
En ook al is dat soms ongemakkelijk, het is 100% effectief! 

Ik maak de psychologie achter overeten super duidelijk voor jou. Zowel in de lessen als in de live sessies.
Daarmee is afvallen zonder dieet toegankelijk en direct toepasbaar. Dát mag je van mij verwachten.
Ik verwacht van jou dat je meedoet met de sessies, tijd vrijmaakt voor de lessen, actief je vragen stelt (ruimte innemen en zichtbaar zijn, jaja!).
Als we op deze manier samenwerken dan wordt het een enorm succes!

Dan straal jij straks op je streefgewicht, dan heb je regie op je eetgedrag en je keuzes in het leven.
Dan voel je je woest aantrekkelijk!

Verschuil je niet langer achter drukte, te moeilijk of: 'ik ben niet zo van gezamenlijk'.
De tijd van 'stiekem' in je eentje afvallen is wel geweest.
Dat heeft je niets gebracht, dus saboteer jezelf  niet langer. 
Ga all-inn voor succes.


Onze deelnemers zijn midden tot hoog opgeleide vrouwen,
levensgenieters mét zelfinzicht
die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien.
Vrouwen die veel dingen in hun leven prima op orde hebben, maar die blijven struggelen met  hun gewicht en regie.
Vrouwen zoals jij en ik.

Wacht niet langer, spring, durf, straal en zorg (eindelijk eens) belachelijk goed voor jezelf!
Doe mee: het werkt echt én is nog heel leuk ook.

Ja, ik pak die regie

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva

Onze formule is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.

null

Gezien in:

gezien in de media

Zij zijn al slank

Ik at als ik blij was, maar ook als ik verdrietig was of moe. Zo werd eten een belangrijk deel van mijn leven. Als ik terugkijk besef ik dat ik niet geleerd had hoe ik goed om moest gaan met hoe ik me voelde. Tot ik meedeed met Skinnyminds. Nu, bijna 5 jaar later ben ik nog steeds slank. Ik weet nu dat mijn gevoelens er mogen zijn en ik eet ze niet meer weg.

Cynthia (-25 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: ‘Volgende week ga ik écht beginnen’, Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta  lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (- 19 kilo)

Het was allemaal zo lekker eerlijk. Ik kon gewoon vertellen dat ik een pak koekjes of een zak chips had leeggegeten en dan werd ik niet meewarig aangekeken. Iedereen gaat met de billen bloot. Je hebt echt wat aan elkaar. Dan had ik weer een eetbui gehad en dan zei iemand uit mijn groep: "Ga even uitrekenen hoeveel je nou echt hebt gegeten." Op die manier kreeg ik het inzicht van: hé dit is niet het einde van de wereld. Ik stond gelijk weer op, klaar om verder te gaan. 

Annemiek (-25 kilo)

“Wat ben ik ontzettend blij met deze training! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth

Start nu en word voor altijd slank

Succesvolle afvallers diëten niet

Eenmalige intro-aanbieding

Normale prijs: 297
€ 197,-
  • Deze training bevat alles wat je nodig hebt om nu werkelijk succesvol af te vallen zonder dieet. Het zijn de eerste, essentiële stappen naar die slanke levensstijl voor altijd. Stap voor stap leer je HOE je je eetgedrag blijvend verandert. Dat betekent leren hoe je  kan genieten van lekkers zonder schuldgevoel. Hoe je ervoor zorgt dat de  weegschaal niet zoveel macht over je heeft en vooral HOE jij je doelen nu bereikt. Als je begint met regie pakken op je eetgedrag, werkt dat positief door op alle aspecten van je leven. Dat betekent woest aantrekkelijk zijn én vrijer leven.
  • De training bevat 9 modules in 9 weken + 1 week herhalen
  • Je krijgt bij de training wekelijkse e-mails, videolessen, opdrachten én  werkbladen.
  • De tweede dinsdag per maand een confronterende en motiverende begeleidingssessie met mij via zoom, 
  • De vierde dinsdag in de maand ruimte voor jouw vragen (FAQ).
  • De eerste dinsdag in de maand geef ik een live thema-masterclass 
  • Toegang tot de inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
  • Kookinspiratie met ruim 200 heerlijke, slanke recepten Van XL naar S

100% garantie

Ik weet zeker dat deze training precies is wat je nodig hebt als je wilt afvallen zonder dieet. Oftewel: als je een levensstijl wilt ontwikkelen waarmee je niet alleen slank wordt, maar ook blijft. Bevalt het jou op een of andere manier toch niet. Dan krijg je binnen 14 dagen gewoon je geld terug. 
Twee weken uitproberen kan dus altijd!