mieke-kosters-skinnyminds

AANMELDEN KAN NIET MEER

Het programma start vermoedelijk weer in september
Als je op wachtlijst staat heb je voorrang met aanmelden

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

DAAROM BEN IK HET 100DAGEN PROGRAMMA GESTART:


Ik ben dus Mieke, vanaf mijn vijftiende bezig met lijnen. Noem een dieet en ik ken het. Helaas had ik pech en kwam ik van de wind al aan. Het lukte me nooit blijvend af te vallen. Totdat ik in 2010 het eetgedrag van mijn slanke vriendinnen ging kopiëren. Ik dacht: zij eten ook bitterballen en drinken ook wijn, hoe blijven zij slank en ik niet? Dat experiment heeft m'n leven veranderd. Ik viel 18 kilo af met elke dag chocola en wijn en was volledig gegrepen door het onderwerp:
eet-gedragsverandering.

Als afgestudeerd econoom, besloot ik een enorme switch te maken. Ik stopte met m'n marketingbaan in het bedrijfsleven en schreef een boek: Het geheim van slanke mensen. Het boek werd een mega-bestseller en mijn 6 boeken daarna ook. Ik heb ruim 300.000 boeken verkocht, meer dan 25.000 vrouwen online begeleid en ben nu, na een schrijfpauze van bijna 5 jaar, bezig met een nieuw boek. 

In de afgelopen jaren, ben ik altijd slank gebleven. Al ging dat niet zomaar vanzelf. De eerste jaren wel, ik had de regie stevig in handen. Maar de afgelopen twee jaren moest ik er opnieuw naar zoeken. In 2020 had ik een vrij zwaar jaar. Ik had van alles aan m'n hoofd waardoor mijn focus en plezier in het bezig zijn met gewicht en eetgedrag, onder op m'n prioriteitenlijst kwam. Het gevolg? Ik kwam wat aan, niet veel (een kilo of 3), maar ook niet fijn. Maar wat ik erger vond: ik was het krachtige, energieke, enthousiaste gevoel wat regie mij geeft, kwijt.

 
Ik geloof dat als je de regie kwijt bent op je eetgedrag,
je die ook kwijt bent in je leven. 


Ik heb dit zo ervaren toen ik 18 kilo zwaarder was en nu dus weer. Zonder regie ben je meer aan het overleven, je houdt met moeite alle ballen in de lucht of je blijft hangen in je comfortzone. Je kiest in ieder geval niet voor een bruisend leven, met energie en drive voor succes.
Je gaat niet 100% voor je doelen, op welk gebied dan ook!

Eind 2021 in Barcelona besloot ik van 2022 mijn fitste jaar ooit te maken. Dat was de ommekeer. Mét succes! Ik ben weer helemaal terug. Ik laat mezelf weer zien, geniet meer, heb plezier en eet minder. Ik heb 100% commitment. Ik zit weer in de flow, ben afgevallen én heb regie.

Ik heb zoveel nieuwe inzichten, drive én passie, dat ik besloten heb een  100 dagen programma op te zetten. Minder vrijblijvend, minder bullshit, meer inspiratie en confrontatie. Ook live. Ik heb geen fluwelen handschoenen, ben altijd eerlijk, mét respect. Het nieuwe programma begeleid ik dus zelf. 

Iedereen start tegelijk en we gaan er helemaal voor gedurende 100 dagen! Met verplichte opdrachten, persoonlijke feedback, 2 x per week(!) live bijeenkomsten en confrontatie als je niet meedoet.
Afhaken is géén optie.
Als je meedoet, ga je all-inn!
We leren elkaar echt kennen en stuwen elkaar de hoogte in: op naar succes en regie. Het is nu of nooit: jij wordt echt slank!

Het programma start slechts drie keer per jaar.

MIJN METHODE IS BEWEZEN EFFECTIEF

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers van het skinnyminds coachplan (oude naam) na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null