Je aanvraag voor de eerste hoofdstukken van mijn nieuwe boek is gelukt! Je ontvangt binnen een paar minuten de pdf in je inbox (check eventueel je spam).

Nog meer goed nieuws:
Je kunt je nu ook aanmelden voor mijn GRATIS TRAINING (+/- 1 uur)
Start direct met kilo's verliezen, zónder dieet!

DÉ 5 REDENEN WAAROM DIETEN NIET WERKT ALS JE NU BLIJVEND WILT AFVALLEN

Ontdek Het geheim van slanke mensen


Wat je leert in deze training:

  • Dé 5 redenen waarom diëten niet werkt als je blijvend wilt afvallen, én wat wél werkt....
  • Hoe mijn deelnemers tientallen kilo's verliezen zonder stress over hun eetpatroon.
  • Hoe je werkelijk afvalt én slank blijft, zonder dieet en/of uren zweten in de sportschool
  • Hét element dat maakt dat je het NU gaat DOEN (in plaats van blijven zeggen: 'ik weet het wel, ik moet het gewoon even doen')
  • Hoe je veel meer geniet van minder eten én je keuzes
  • Hoe je alles eet wat je wilt én kilo's verliest 

    ELKE DAG CHOCOLA, 12 KILO ERAF? HET KAN!

    Mieke Kosters is dé expert op het gebied vaneetgedragsverandering

null

mieke-kosters-skinnyminds

"Niets smaakt zo lekker 

als regie op je eetgedrag"

REACTIES VAN EERDERE DEELNEMERS:

reacties power event mieke kosters
null

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS
OVER MIJN AANPAK

Ik ben heel blij dat ik de training heb gevolgd!

Regie en zelfverantwoordelijkheid nemen is voor mij een eyeopener geweest. Wanneer men wil en bereid is, zou iedereen hiermee een lichter mens kunnen worden. 

Jolanda

Het kwartje is gevallen

Ik ben zo blij dat ik jou ben tegengekomen, ik ga als een speer met jouw methode. Ik heb niet het gevoel dat ik lijn en geniet van alles. 

Loes
Het plezier terug vinden in eten
Jarenlang moeite met afvallen, denken dat ik het allemaal goed deed, ik wist immers hoe het moest maar toch lukte het niet. Maar sinds ik ben begonnen aan je programma is de struggle er niet meer. Ik geniet van wat ik eet, ben bijna 9 kilo kwijt en verheug me op de laatste paar.

Kirsten

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)