Video Aspect Ratio: 9:4

Slank-in-1-dag (uitverkocht)

Klaar om in 1 dag de regie te pakken op je eetgedrag en afvallen leuk te vinden?

Verlies die extra kilo's

Jij wil niet langer uitstellen... Afvallen zonder dieet is leuk én heel effectief. Gemiddeld vallen deelnemers tussen 0,5-1 kilo per week af. 

Laat je inspireren

Ik heb zelf de regie weer helemaal terug en deel graag mijn persoonlijke ervaring gecombineerd met bewezen effectieve psychologische theorieën op het gebied van gedragsverandering. Toegankelijk en heel concreet. Jij ontwikkelt je eigen succes-strategie.

Nieuwe vaardigheden

Afvallen is geen kwestie van aangeboren talent of aanleg, maar de juiste vaardigheden leren en de juiste stappen zetten, met een slanke mindset. Op dit event ontdek hoe jij dat doet.

Weg met die kilo's en dat uitstelgedrag!

Misschien luister je mijn zomerpodcasts, heb je regie al ben je lekker bezig met afvallen zonder dieet.

Het kan ook zijn dat je juist deze zomervakantie helemaal niet wil nadenken over eten en afvallen; je wilt genieten en dan neem je een extra vakantiekilo of 2 maar op de koop toe.

Hoe dan ook, is het aan het einde van de vakantie tijd om de balans op te maken. Uitgerust van je vrije dagen, wil je juist weer extra goed voor jezelf zorgen. 

Je wilt de draad weer oppakken, lekker sporten en de regie op je eetgedrag 100% terug

Daarom heb ik besloten aan het einde van deze zomervakantie een online training te geven. Een nieuwe training, met een besloten groep via zoom. Om je te helpen direct weer in die regisseursstoel te gaan zitten. 

Ik weet uit ervaring weet wat een enorme boost zo'n online training je kan geven. In plaats van weken bezig te zijn om uit te zoeken hoe je gaat starten, en hoe afvallen zonder dieet precies werkt, ontdek je op Slank-in-1-dag direct wat je te doen staat. En je krijgt er nog zin in ook!

De training is praktisch, uitdagend en interactief. Met een kleine groep deelnemers. 
Ik geloof dat er voor blijvende verandering van je eetgedrag en gewicht 3 stappen noodzakelijk zijn:

1. Zelfbewustzijn: hoe sta je ervoor, wat is je doel en wat zijn jouw risico's en lastige situaties

2. Verantwoordelijkheid nemen: zonder actie geen resultaat, hoe ga jij je doel halen en je valkuilen overwinnen

3. Commitment & energie: zo krijg je die vastbeslotenheid om door te zetten en elke dag te doen wat je het liefst wilt: minder eten, meer bewegen en veel meer genieten. Niet alleen van lekker eten, ook van je eigen keuzes. Jij bent trots!

Dit ontdek je tijdens Slank-in-1-dag:

Je gaat direct met de 3 stappen aan de slag.

 • Ik leer je hoe je je eigen energie kunt opwekken zodat je er iedere dag voor gaat met focus
 • Je ontdekt wat commitment is. Je neemt het besluit om nu (verder) af te vallen, niet alleen in je hoofd, maar vanuit je tenen. Omdat je 100% zeker weet en voelt dat dit is wat je echt wilt: fit zijn, energie hebben, een gezond gewicht, je aantrekkelijk voelen!
 • Je kiest welke concrete acties in jouw aanpak passen. Welk eetpatroon hoort daarbij, welke bewuste keuzes maak je. En hoe ga je om met beweging. 
 • Je ontdekt hoe jij  omgaat met valkuilen (je patronen) én hoe je dat effectiever doet. Oftewel: je stop met DIP-pen (Denken In Problemen) en kiest voor mogelijkheden, positieve energie, en actie. 
 • Ik coach een aantal mensen live tijdens deze middag. Ook als je toekijkt, leer je daar ontzettend veel van. Ik doorzie patronen heel snel. Juist het achterhalen waar het bij jou werkelijk over gaat is zo zinvol. Waarom doe je niet wat je wilt doen, waar laat je je door tegenhouden en hoe kun je precies die belemmeringen doorbreken en vol gaan voor kilo's knallen én genieten deze zomer! Ik ben eerlijk en concreet, als het nodig is confronterend. Altijd met 100% respect en begrip.

Laatst zei een deelnemer aan mijn masterclass het zo: 

Ik vind het altijd opvallend: je bent vol begrip zonder soft te zijn! Top.


Na het event

 • Val je 0,5 - 1 kilo per week af
 • Geloof je in je eigen succes
 • Weet je wat je moet doen als je weer van de onweerstaanbare eetdrang krijgt
 • Heb je de mindset om door te gaan met afvallen én slank blijven
 • Ben je trots op jezelf en voel je je fantastisch: aantrekkelijk én zelfverzekerd.


Wil jij die boost in energie én resultaat?

 • Wil jij echt een verschil maken in je gewicht? In je eetgedrag? In je gevoel over jezelf? 
 • Wil jij nu regie pakken op een hele positieve manier?
 • Wil jij die extra (vakantie)kilo's direct kwijtraken of doorgaan op de slanke weg?


Meld je nu aan!
Deze nieuwe online training houd ik op 25 augustus 2022 van 13.30 tot +/- 17.00 uur, online, via zoom.
Jij kunt gewoon meedoen vanuit je eigen omgeving, achter je eigen pc of tablet. Wel zo praktisch, efficiënt en voordelig.
Het event is uitverkocht.

Misschien ken je ons van:

gezien in de media

12 jaar

Ervaring in afvallen door gedragsverandering

300.000+

Boeken verkocht
20.000+
Vrouwen online getraind en gecoacht

Deelnemers over eerdere events:

null
reacties power event mieke kosters

Ha, ik ben Mieke

null

 In 2010 viel ik 18 kilo af door mijn slanke vriendinnen te observeren en hun eetgedrag te kopiëren, na een leven lang jojo-en. Ik was zo enthousiast én geïnteresseerd in dit proces, dat het mijn nieuwe passie werd. Bovendien werkte ik al 18 jaar in marketing & communicatie en wilde ik graag een eigen bedrijf beginnen. Dat kwam mooi samen. Met een bevriende psycholoog heb ik, aan de hand van mijn eigen ervaring én bestaande psychologische theorieën, een methode  ontwikkeld om af te vallen op basis van gedragsverandering, zonder dieet! 

In 2011 schreef ik er mijn eerste boek over: Het geheim van slanke mensen. Ik startte vrij snel met het geven van lezingen en trainingen. Van m'n eerste boek verkocht ik in ruim 150.000 exemplaren. In totaal heb ik 7 boeken over eetgedragsverandering geschreven en ruim 300.000 boeken verkocht (en nog steeds -> zie Boeken).
Het is mijn missie zoveel mogelijk vrouwen te helpen om weer lachend in de spiegel te kijken.
Zo begon ik met online cursussen en (online) events. Ik vind het fantastisch om mensen te inspireren regie te pakken op hun eetgedrag. Bovendien vind ik de gesprekken met mensen die bezig zijn, ontzettend waardevol! Ik doorzie patronen snel. Ik zeg niet persé wat je wilt horen, wél wat je nodig hebt om nu af te vallen. Altijd met begrip én respect. Dat werkt echt!

Ik woon in Amsterdam, eet zelf ook regelmatig te veel en houd van wijn drinken met vriendinnen. Gelukkig blijf ik wel al ruim 16 jaar op gewicht met regie. Ik heb drie kinderen van 18, 16 en 12 en ben al sinds onze studietijd in Groningen samen met Jaap. Ik zit sinds een paar jaar op voetbal (vrouwen 35+), doe de laatste tijd aan beachvolleybal en tennis. Af en toe sta ik ook nog op m'n speciaal aangeschafte loopband (maar dat schiet er vaak bij in). Ik heb naast lezen verder geen hobby's.
Ik weet wel dat alles leuker is als je af en toe om jezelf kan lachen. En als je beseft dat je lang niet de enige bent met een fantastisch rotleven.
Dát probeer ik vast te houden in alles wat ik doe. 

Hoe pak jij afvallen meestal aan?

De Extreme jojo

Je bent heel goed in afvallen...., alleen ook in aankomen. Je ziet afvallen als iets tijdelijks dat af en toe moet gebeuren. Dan graag zo snel mogelijk, met zoveel mogelijk resultaat. En dus eet je heel weinig en ben je goed aan het sporten. Dat werkt....althans een tijdje. Je houdt dit extreme eetpatroon alleen niet vol en dus blijf je switchen tussen alles of niets. Je gewicht volgt gestaag het jojo-patroon.

De halfdoener

Je bent heel veel met je gewicht, afvallen en eten bezig. Je wilt best graag wat kilo's kwijt, je zet het alleen niet om in actie. Je  weet niet precies waarom niet. Want, je weet wel degelijk hoe het moet. Soms begin je ook wel, maar het lukt je niet de knop om te zetten. Tja, houd het dan maar eens langer dan een paar dagen vol. Laat staan als er een feestje is... het leven moet wel leuk blijven. Er  zijn ergere dingen in het leven. Het komt ook wel goed. Je moet het alleen even doen. Binnenkort.

Sportbillie

Als jij wilt afvallen ren je naar de sportschool. Sporten is dé manier voor jou om kilo's kwijt te raken. En dus maak je een plan. Je gaat minimaal drie keer per week naar de sportschool, je rent dagelijks een halve marathon en je doet 1000 buikspieroefeningen voordat je gaat slapen. Je bent superfit en wordt inderdaad slanker, zolang de hype duurt.

De Gezondsheidsfanaat

Je voelt je eigenlijk altijd schuldig als je iets eet met suiker, verzadigde vetten, of alcohol. Jij wilt je lichaam voeden met gezonde voedingsstoffen. Je houdt het liefst precies bij welke vitaminen, mineralen je binnenkrijgt wat welke stof doet voor je lichaam. Je wilt geen loze kcal. Alleen lukt dat niet altijd en dan baal je van jezelf. Je geeft jezelf op de kop: slappeling. Je bent heel veel met (gezond)eten bezig en hebt geen relaxte eetrelatie.

De onrustige Opgever

Je hebt al heel veel geprobeerd. Diep van binnen geloof je niet dat jij het kunt dat afvallen. En daardoor heb je eigenlijk opgegeven ooit slanker te zijn. Je bent nu eenmaal te bourgondisch of juist te onzeker, met te weinig zelfdiscipline. En ja, je bent ook nog een emo-eter. 

Alleen sluimert dat afslankdoel altijd ergens in je achterhoofd. En je gewicht accepteren doe je ook niet.
De onrust blijft.

De Ontkenner

Je doet alles goed. Je eet niet heel veel, je sport 3x per week. Je eet ook best gezond..., je valt alleen niet af. 

Je weet het gewoon niet meer. Niets werkt voor je. Ja, in het verleden wel, toen ging afvallen veel makkelijker. Het zal de leeftijd wel zijn, je stofwisseling, hormonen of misschien vermoeidheid? Nou ja, je weet het gewoon niet meer. Het is om moedeloos van te worden.

6 redenen om erbij te zijn op 25 augustus

Minder (vakantie)kilo's

Deze training heb je nodig om direct je vakantiekilo's kwijt te raken of om door te gaan op de slanke weg, ook na je vakantie. Je krijgt concrete technieken, zet de juiste stappen, met een slanke mindset. Dat maakt dat je die kilo's echt verliest, zónder dieet! 
Eetbuien verminderen

Meer vrijheid

Je mag alles eten, je wilt het niet. Jij kiest er niet voor, je kiest voor je lange termijn doelen, met keuzevrijheid.  Zonder dieetdenken. Dat betekent extra genieten van zon, zee, strand, rosé-tjes, ijsjes, versie vis en salades. Jij ben trots en voelt je fantastisch!

Voor elk type de oplossing

Welke aanpak je normaal gesproken ook hebt, als het gaat om afvallen, op het event ontdek je hoe jij die verandert in een hele effectieve aanpak. Succes kun je kopiëren. Leer van slanke mensen én succesvolle afvallers en word relaxed slank!

3 x succesvoller als je je omringt met gelijkgestemden

Tijdens de training omring je je met gelijkgestemden. Levensgenieters mét zelfinzicht. Vrouwen die houden van een glas wijn en lekker eten, en die  graag wat kilo's kwijt willen. Mieke coacht een aantal live tijdens de training. Daar leer jij ook heel veel van. Alle deelnemers staan open voor de psychologie achter overeten en zijn bereid verantwoordelijkheid voor het eigen eetgedrag te pakken. Zeker als je het event combineert met één van onze trainingen, word dit effect versterkt in de community!

Een enorme boost in energie en motivatie

Ik weet uit ervaring hoeveel een event of online training  teweeg kan brengen. Je krijgt een enorme boost, nieuwe inzichten en een nieuw lading motivatie en energie. Dát heb je nodig om in beweging te komen en die regie te pakken!

Lachend in de spiegel kijken

Het is mijn missie om zoveel mogelijk vrouwen te helpen weer lachend in de spiegel te kijken. Deze online training vind ik één van de leukste, enthousiaste en effectiefste manieren om dit te doen. Ontdek het zelf, dit mag je niet missen. 

Een greep uit eerdere reacties:

reviews event Mieke Kosters

Praktische informatie

De training organiseren we via zoom, op 25 augustus van 13.30 tot 17.30 uur. In de week voor het event krijg je van ons een werkboek, een voorbereidende opdracht en de link.
Het is het makkelijkst om ergens te zitten waar je privacy hebt en actief mee kunt doen, zonder verstoringen van buitenaf.
Het enige dat je nodig hebt is een computer of tablet met camera, je werkboek (deze is digitaal, maar kun je eenvoudig uitprinten in zwart-wit), eventueel papier en pen en water.

Een hele middag met super veel nieuwe kennis en inspiratie voor een unieke prijs. 

Jij gaat met mildheid en daadkracht aan de slag, Last minute voor een no-brainer prijs van 69 voor slechts 47,-
Daar hoef je niet over na te denken, dat kun je gewoon doen!

€ 69,-
€ 47 

Online training Slank-in-1-dag (uitverkocht)

Doe je mee?
Ik heb zelf de regie weer helemaal terug. Ben druk met mijn fitste jaar ooit en deel heel graag mijn ervaringen en tips met jou! Ik houd er echt van om dit soort trainingen te geven. Dus ik hoop van harte je daar te zien!


Nog even wat voordelen op een rij: 

  • Het is een nieuwe online training op 25 augustus 2022.
  • Eigen event werkboek
  • Opnames achteraf toegestuurd
  • Enorme boost in regiepakken na de vakantie. 
  • Deze aanpak is kort maar krachtig en geeft je de nodige inhoud én motivatie om zelf in beweging te komen!
  • Ik coach een aantal deelnemers live, pak die kans (als je dat wilt). Ik zeg wat je nodig hebt (dat is niet perse wat je wilt horen) maar altijd met respect en empathie. Ik weet zelf heel goed hoe het werkt.


  Ik heb er ontzettend veel zin in!


  Tot de 25e! 

  Groet Mieke


  Oh ja, natuurlijk krijg je ook nog wat super waardevolle extra's.


  3 SUPER BONUSSEN

  • EXTRA: Gratis e-book De Bikini challenge
  • EXTRA: opname van eerdere masterclass van Mieke
  • EXTRA e-book met heel veel Van XL naar S recepten

Skinnyminds is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

Zij kennen het geheim al:

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)
mieke-kosters-skinnyminds

"Of je denkt ik kán het, of je denkt ik kan het niet dat afvallen.
In beide gevallen heb je gelijk."