Video Aspect Ratio: 9:4

100% succesvol afvallen

Het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en afvallen is het allerbelangrijkst in succesvol je doelen halen

Ik ga naar dit event

100% succesgarantie

Het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en afvallen is doorslaggevend voor jouw succes. Jij gaat naar huis met hét succesverhaal waarmee jij je doelen behaalt. Motiverend, realistisch én empowering: jij gaat het DOEN

Consistent in actie

Een keer een salade eten en een blauwe maandag naar de sportschool gaan maakt je niet slank. Een keer een Big Mac Menu aftoppen met een chocoladereep, maakt je niet dik. Afvallen gaat om vastberadenheid en consistent in actie komen. Op dit event ontdek je dat jij ook dit doorzettingsvermogen bezit (maak jezelf niets anders wijs). 

Concrete stappen

Afvallen is geen kwestie van aangeboren talent of aanleg, maar van de juiste vaardigheden leren en toepassen. Oftewel de juiste stappen zetten, met de juiste mindset. Na dit event heb jij jouw actieplan super helder en concreet voor ogen

DÉ SUCCESFACTOREN


om voor altijd de kleding te dragen die JIJ wilt!

Ik had jarenlang drie stapels kleding in mijn kast: de grote maten, de middel maatjes en de kleine. Er zat wel wat verschil in stijl.

De grote maten collectie bestond vooral uit donkere kledingstukken. Zwarte shirtjes die mijn buik goed bedekten, broeken met elastiek, wijde truien. Het bestond uit kleding die goed afkleedde, daar selecteerde ik op.
De kleine maatjes stapel was kleurrijker, strakker. Dát was de kleding die ik kocht omdat ik het werkelijk mooi vond. 

Toen ik in 2011 18 kilo afviel, hoefde ik niet lang na te denken: ik wilde nooit meer drie stapels in m'n kast. Ik heb alle te grote kleding weggedaan. En ik heb het nooit meer nodig gehad.

Het moment waarop ik tegen succesvolle afvallers zeg: het is tijd om je te grote kleding weg te gooien, is altijd een speciaal moment.

Weet je waarom dat zo belangrijk is?
Omdat, als je verschillende maten in je kast houdt, je in feite tegen jezelf zegt: "Oké,  je weet nooit helemaal hoe het loopt. Als ik toch terugval, dan heb ik tenminste nog kleren". 

Je laat daarmee de achterdeur openstaan voor die kilo's die je net kwijt bent geraakt.
Je houdt een plan B, een fall-back scenario.
Terugvallen is een reële optie voor je.


En daarmee geef je jezelf onbewust toestemming om, als het niet anders kan, terug te vallen. Maar het hele punt is: HET KAN WEL ANDERS. Dat heb je tenslotte al eens laten zien.

Dit is een perfect voorbeeld van HET VERHAAL DAT JIJ JEZELF VERTELT.

Als jij jezelf vertelt dat terugvallen min of meer oké is, hoeveel kans heb je dan om terug te vallen, denk jij?


Tijdens dit nieuwe event ga je actief aan de slag met het verhaal dat jij jezelf vertelt.
Ik dacht vroeger werkelijk dat ik nooit slank kon zijn: ik kwam van de wind al aan en slanke mensen hebben geluk: die kunnen eten wat ze willen, zonder aan te komen. 

Als jij gelooft dat afvallen voor jou heel moeilijk is, of praktisch onmogelijk, hoeveel moeite doe je er dan voor? Het werkt zo:

1. Als je er niet echt in gelooft ->
2. Gebruik je (onbewust) niet je hele potentieel ->
3. Je komt half in actie. Je eet een tijdje wat minder, gaat een paar weken naar de sportschool, snoept nog heel af en toe, maar in het weekend laat je het toch te vaak lopen ->
4. Het gevolg? Halve of geen resultaten. Tijdelijk effect.


En dat allemaal omdat het verhaal dat jij jezelf vertelt over jezelf en afvallen een halfslachtig verhaal is, een zwak verhaal. Niet overtuigend voor succes.

Wil jij 100% succesvol afvallen?
Dan is het tijd voor een nieuw verhaal, een krachtig verhaal, een verhaal waarmee je jezelf aanmoedigt, omhoogstuwt, uit een dal trekt als je het nodig hebt.
Een verhaal waardoor je gelooft in jezelf én in het proces. Het verhaal waardoor je het echt gaat DOEN. Het gevolg? -> 100% succes.

Dát verhaal is het thema van dit nieuwe event op 10 juni.
Jij gaat naar huis met een onweerlegbaar, krachtig en overtuigend verhaal, waar jezelf in gelooft, achterstaat en helemaal voor gaat. 


En als je dat doet, heb je 100% succesgarantie. 


Ben jij er klaar voor om echt af te vallen?
Heb je zin om deze zomer te stralen in de kleding die jij echt mooi vindt?
Klik op de button hieronder en meld je snel aan.


Er is een beperkt aantal plekken op de locatie en veel ruimte voor interactie en feedback.

Tot 10 juni in de Bilt

Mieke

Ja, ik ga voor 100% succes

DEELNEMERS OVER EERDERE EVENTS VAN MIEKE:

null
reacties power event mieke kosters

MISSCHIEN KEN JE ONS VAN:

gezien in de media

12 jaar

Ervaring in afvallen door gedragsverandering

300.000+

Boeken verkocht

20.000+

Vrouwen online getraind en gecoacht
mieke-kosters-skinnyminds

Wat vertel jij jezelf? 
"Of je denkt ik kán het, 

of je denkt ik kan het niet dat afvallen.

In beide gevallen heb je gelijk." 

HA, IK BEN MIEKE

null

 Vanaf mijn vijftiende was ik volslank. Een rotwoord. Het betekende dat ik altijd wel wat kilo's kwijt wilde. Ik ging van dieet naar dieet. Viel wel eens af, maar kwam ook altijd weer aan. Het kostte me een hoop energie.
In 2006 viel ik 18 kilo af door mijn slanke vriendinnen te observeren en hun eetgedrag te kopiëren. Zónder dieet, met elke dag chocola en wijn. Ik werd eindelijk de baas over mijn eigen eetpatroon. 
Ik pakte de regie over mijn eetgedrag.
Ik was zo enthousiast én geïnteresseerd in dit proces, dat het mijn nieuwe passie werd. Met een bevriende psycholoog heb ik, aan de hand van mijn eigen ervaring én bestaande psychologische theorieën, een eigen methode ontwikkeld om af te vallen op basis van gedragsverandering.

In 2011 schreef ik er mijn eerste boek over: Het geheim van slanke mensen.
Ik startte vrij snel met het geven van lezingen en trainingen. Van m'n eerste boek verkocht ik in ruim 150.000 exemplaren. In totaal heb ik 7 boeken over eet-gedragsverandering geschreven en ruim 300.000 boeken verkocht.
Het is mijn missie dat zoveel mogelijk vrouwen zich woest aantrekkelijk voelen. Zonder dieet, met regie.
Zo begon ik met online cursussen en events. Ik vind het fantastisch om mensen te inspireren regie te pakken op hun eetgedrag.  Ik doorzie patronen snel. Ik zeg niet persé wat je wilt horen, wél wat je nodig hebt om nu af te vallen. Altijd met begrip én respect. Dat werkt echt! 

Ik woon in Amsterdam, snoep zelf regelmatig te veel en houd van wijn drinken met vriendinnen. Ik blijf wel, al ruim 18 jaar op gewicht. Ik ben zo'n slanke geluksvogel geworden. Zo iemand die eet wat ze wil en niet zwaarder wordt. Hoe ik dat doe?
Dat  deel ik graag met jou tijdens dit event 

Ik heb drie kinderen van 19, 17 en 12 en ben al sinds onze studietijd in Groningen samen met Jaap. Ik zit sinds een paar jaar op voetbal (vrouwen 35+, zonder buitenspel), ik doe de laatste tijd aan beachvolleybal. Af en toe wandel en ren ik, als het regent op m'n speciaal aangeschafte loopband (en dat terwijl ik meer een lui, kroegtype was). Ik heb naast lezen verder geen hobby's.
Ik weet wel dat alles leuker is als je af en toe om jezelf kan lachen. En als je beseft dat je lang niet de enige bent met een fantastisch rotleven.
Dát probeer ik vast te houden in alles wat ik doe.
Mieke

6 REDENEN OM ERBIJ TE ZIJN OP 10 JUNI IN DE BILT

100% succesvol afvallen

Met het juiste verhaal dat jij jezelf vertelt, pak je de regie op je eetgedrag 100%. Jij weet met welke regie actie jij jezelf aanzet. Jij houdt je aan je basiseetpatroon, want jij trapt niet meer in je eigen  valkuilen én excuses. Jij kiest voor afvallen omdat je dat wilt. 

Eetbuien verminderen

Meer vrijheid

Je mag alles eten, je wilt het niet altijd. Je kiest er niet voor. Je ervaart  keuzevrijheid in wat je eet. Afvallen zonder dieetdenken betekent extra genieten van zon, zee, strand, rosé-tjes, ijsjes, versie vis en salades. Jij bent trots en voelt je fantastisch!

Regie op je eetgedrag = meer regie in je leven

Ik geloof heilig dat als je geen regie hebt op je eetgedrag, je dat breder in je leven zo ervaart. Je bent meer aan het overleven, in plaats van dat je kiest voor succes, voor jezelf. Dáárom is regie op je eetgedrag zo ontzettend belangrijk. Niet omdat iedereen slank moet zijn, maar omdat je een leuker mens bent met regie, omdat het leven leuker is met regie.

Ik inspireer je én zie je

Mijn methode is bedoeld voor levensgenieters mét zelfinzicht. Vrouwen die het op veel; gebieden prima voor elkaar hebben, maar die hun gewicht maar niet onder controle krijgen. Vrouwen die ook vinden dat het leven niet bedoeld is om af te zien. Die houden van een goed glas wijn of een stuk chocola, maar die wel degelijk graag willen afvallen. Het zijn vrouwen die beseffen dat de crux zit in de keuzes die ze maken, en daar in willen duiken. Dat betekent dus openstaan voor je eigen rol, bereid zijn te duiken in je eigen patronen. Dáár kan ik je bij helpen. Ik doorzie je valkuilen en argumenten en ben altijd eerlijk in mijn feedback. Dat is niet altijd comfortabel, wel extreem effectief. Tijdens het event is er veel ruimte voor persoonlijke feedback, want het is een kleine groep. 

Een enorme boost in energie en motivatie

Ik weet uit ervaring hoeveel een event of live training teweeg kan brengen. Je krijgt een enorme boost, nieuwe inzichten en een nieuw lading motivatie en energie. Pak dat momentum! Dát heb je nodig om in beweging te komen en die regie te pakken!

Woest aantrekkelijk deze zomer

Het is mijn missie dat zoveel mogelijk vrouwen zich woest aantrekkelijk voelen. Mét humor en regie, zónder dieet. Tijdens dit event is het mijn doel, dat jij je aan het einde van de dag een stuk vastberadener, krachtiger én aantrekkelijker voelt. Op naar die regie. Wat wil jij bereiken?

EERDERE REACTIES OP MIEKE'S EVENTS:

reviews event Mieke Kosters

Praktische informatie

Het event houd ik in de Bilt  in Utrecht.
Op 10 juni 2023 van 10.00 tot 17.00 uur.

Vanaf 9.30 registratie en binnenlopen met koffie.
De hele dag is inclusief koffie, thee, lunch en afsluitende borrel.

Voor de prijs hoef je het niet te laten.
Zo'n hele live dag is extreem waardevol. Ik bied het je nu aan voor
 97,-  . En dat is inclusief koffie, thee, lunch én inclusief 3 bonussen!
Nog meer goed nieuws: kom je samen, dan is het tweede (en derde en vierde) kaartje slechts 75,-!!.
Deze aanbieding geldt voor twee of meer kaartjes in één bestelling.

Let op: De zaal heeft een beperkt aantal plekken, dus vol=vol.
Wacht niet te lang met aanmelden

AANBIEDING: Tweede kaartje met 22,- korting

Omdat ik weet hoe leuk het is om  met een vriendin, trainingsgenoot, familielid of andere bekende te komen, heb ik een speciale aanbieding als je samen komt: als je twee (of meer) kaartjes bestelt betaal je voor elk extra kaartje geen 97,- maar 75,- 


NU TIJDELIJK DRIE BONUSSEN CADEAU
Daarnaast krijg je, als je snel beslist 3 bonussen cadeau:
1. Mijn bestseller  De Bikini Challenge als e-book

2. Opname van een inspirerende speech van mij over afvallen zonder dieet, om je alvast 'aan' te zetten

3. E-book met lekkere en lichte recepten
Deze bonussen zijn direct een perfecte voorbereiding voor het event zelf.  Dan heb je de basis vast op orde!

€ 97,- (elk extra kaartje slechts 75)

EVENT: 100% succesvol afvallen

Super leuk als je erbij bent deze unieke, inspirerende dag!
Kom je met z'n tweeën (of meer) dan zijn de extra kaartjes slechts 75,-*


  • De eerste live dag training (event) sinds jaren, met compleet nieuwe theorie én inspiratie!
  • Van 10.00 - 17.00 op 10 juni 2023. 
  • Inclusief koffie, thee, 2x pauze én een heerlijke lunch (alles mag!)
  • Enorme boost om nu regie te pakken en de hele zomer te stralen.


  Als je snel beslist, krijg je bovendien 3 SUPER BONUSSEN

  • EXTRA: Gratis e-book De Bikini challenge
  • EXTRA: opname van eerdere masterclass van Mieke
  • EXTRA: e-book met heel veel lekkere recepten (met Van XL naar S code)


  Ik heb er ontzettend veel zin in!


  Tot de 10e! 

  Groet, Mieke


  * De korting vanaf het tweede kaartje geldt alléén binnen dezelfde bestelling.  

Skinnyminds is bewezen effectief

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

ZIJ KENNEN HET GEHEIM AL:

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)