HET PROBLEEM IS NIET DAT JE NIET WEET WAT JE MOET DOEN,

MAAR DAT JE NIET DOET,

WAT JE ALLANG WEET...

**Word lid van Regie Actief en blijf HET DOEN**
VOOR ALTIJD REGIE MET INSPIRATIE, CONFRONTATIE ÉN DAGELIJKSE CHECK-IN

  •  Iedereen wordt wel eens wat makkelijker. Zeker nadat je een programma of training hebt gevolgd. Dát is het probleem niet; succesvol slank word en blijf je, als je niet wegzakt in kind- of dieetgedrag.
  •  Oftewel: Blijf geen rondjes draaien in je hoofd met twijfelen, analyseren, goedpraten, zeggen dat je het allemaal wel weet, je steeds voornemen om het vanaf nu weer echt te doen.... 
  • Maar kom in actie! Vertaal alles wat je denkt weer in minder eten en meer bewegen. Dan word én blijf je slank voor altijd.

BLIJF LEREN ÉN REGIE PAKKEN

Je weet het allemaal wel, je moet het alleen even doen

Ik weet inmiddels uit de ervaringsverhalen hoe het kan gaan in de praktijk
Je bent afgevallen, goed bezig en neemt je heilig voor nooit meer terug te vallen.

En dan gebeurt er iets in je leven en ben je het toch even kwijt.
Je eet bijvoorbeeld te veel bij een borrel of feestje.
Eerst denk je nog: ach, zo erg is dit niet, ik moet ook relativeren, morgen herpak ik me weer.
Maar voordat je het weet is er morgen visite, of je hebt stress, een rotdag en je bent moe.
Nu even niet denk je, terwijl je nog een hap chips neemt.
Maar morgen doe ik het echt...

En dan doe je inderdaad een halve poging.
Maar je komt er niet lekker in.
De knop gaat niet echt meer om.

Nou ja, hoe erg is dat werkelijk?

Je past al je kleding nog.
Als je al aankomt, is het in ieder geval niet snel.
En je weet het allemaal prima.
Het komt wel goed.

En als je je dan toch weer een keer weegt
(wat je allang  niet meer doet),
zie je dat er helaas toch weer een kilootje bijgekomen is, of twee, of meer.

‘He bah, dat gedoe met eten en afvallen ook altijd’, denk je gefrustreerd.
‘Ik heb alles al geprobeerd en niets werkt.
Dit blijkbaar ook niet.
Zie je wel: Het gaat mij nooit lukken...


Het punt is: als jezelf weer vragen stelt als:
Waarom lukt het mij niet?

Dan kan je brein alleen maar niet-helpende antwoorden geven:

'jij bent te zwak, jij houdt nooit vol, jij kan nooit slank worden'


Daar heb je helemaal niets aan.

ARME IK BLIJFT TE DIK


Als je de regie blijvend wilt pakken, dan is het zaak jezelf sterke, vastberaden vragen te stellen: 

WAT HELPT MIJ NU OM IN ACTIE TE KOMEN?
WAT KAN IK NU DOEN RICHTING MIJN DOEL?
WAAROM VIND IK AFVALLEN EN REGIE PAKKEN ZO BELANGRIJK?
HOE VOEL IK MIJ ALS IK NU WEL IN ACTIE KOM?


Ik kan je helpen om het verhaal dat jij jezelf vertelt scherp en succesvol te houden

Om je doel top-of-mind te houden,
je verwachtingen van jezelf hoog te houden

en vastberaden in actie te komen.


Laten we samen weer helemaal in actie komen.

Liefs, Mieke

DE OPLOSSING: BLIJF ACTIEF, MET FOCUS, STEUN ÉN DAADKRACHT

Je droomgewicht werkelijk bereiken

Als je een (groeps)training hebt gevolgd, is het soms lastig om het daarna alleen te doen. Je mist de steun, confrontatie én aanmoediging van de groep.
Het goede nieuws: je hoeft het niet alleen te doen. Wij helpen je  én je helpt elkaar verder als je lid wordt van REGIE ACTIEF.
Gun jezelf die hulp en aanmoediging tot jij je doelgewicht hebt bereikt én daarna. Het is veel leuker om samen regie te pakken.

Blijf leren met een growth mindset

De inzichten, technieken en vaardigheden die je leert in mijn trainingen en programma's, vergeet je nooit meer helemaal. Maar je leven verandert en soms is het lastig om je nieuwe 'arme-ik-jes' te herkennen. 

Afvallen, je gewicht, energie, fitheid en regie is géén project met een kop of staart.
Het blijft altijd belangrijk.
Mag blijven leren van jezelf. Dat is persoonlijke groei en dat is altijd de moeite waard en maakt je leven interessanter en leuker!

Vastberaden doorzetten met energie en regie

Motivatie en energie is niet iets wat je hebt of of niet. Het is een keuze!

Blijf iedere dag opnieuw je ME verhogen en het gaat stromen in je hele leven.
Je straalt en pakt door op allerlei gebieden. Je komt beter voor jezelf op, je gaat echt voor succes, je verwacht meer van jezelf en uit het leven én maakt je dromen waar!

ZIJ KENNEN HET GEHEIM AL:

Ik had al eens eerder een poging gewaagd met Skinnyminds maar toen stond ik er niet voor de volle 100% achter. Nu dacht ik, na lang wikken en wegen, oké ik ga er helemaal voor. Dat houdt ook in: actief zijn in de community! En wat bleek? Dat helpt echt!

Mijn mindset is compleet veranderd en ik ben in de corona tijd al 8 kilo kwijt!

Charissa (-10 kilo)

Mijn oudste dochter kreeg leukemie. Een behandeltraject van twee jaar volgde. Dit was een bijzonder zware periode waarin ik aan het overleven was. Ik zocht troost in lekkere dingen en zo kwamen de kilo’s er nog sneller bij. Ik voelde me echt ongelukkig, maar ik had toen niet het vermogen om er wat aan te doen. Ik heb vaak gedacht: hoe mooi zou het zijn als ik 30 kilo zou afvallen… maar tegelijkertijd dacht ik… dat lukt me toch nooit… En kijk nu: -30 kilo, een gezonde dochter, een gezond lichaam én een gezonde eetrelatie!

 Janneke (-30 kilo)

Vroeger viel ik altijd stiekem in mijn eentje af, nu ging ik ervoor! Mijn coachgroep en de community  waren een opluchting, want nu hoefde ik me niet meer te schamen.

Het plan was goed opgebouwd, af en toe worstelde ik ergens mee of liep ik ergens tegenaan en dan kwam precies daarna een opdracht die dat probleem aanpakte. 

Claudia (-12 kilo)

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS 

OVER MIJN AANPAK:

WETEN DAT IK HET ALTIJD TERUG KAN PAKKEN GEEFT ZO'N RUST


Ik laat me  niet uit het veld  slaan. Ik heb de regie nog onverminderd en houd het vertrouwen vast dat als IK BEPAAL ik het dan kan vasthouden. Ook met vakantie of weekendjes weg. Ik heb vanmiddag de docu op Netflix gekeken die je noemde. Why all diets fail. Het komt allemaal langs. Alles wat niet werkt. Ik heb't allemaal gedaan! Stiekem weet ik precies wat bij me past! Ik ben de baas over mijn lijf, over mijn leven en over wat ik wil eten. Alleen het ALLERlekkerste. En tuurlijk mag ik af en toe te veel eten. Dan pak ik de regie weer gewoon terug! Mooi wat je uitdraagt. Mooi hoe je dat doet. 

Simone

STOPPEN MET DIEETDENKEN, MEER GENIETEN ÉN AFVALLEN! 

Dag Mieke, dank je wel voor je goede feedback. Ik ga er mee aan de slag. Meer genieten van het eten en minder dieetdenken dus:)

Tialda

OVERETEN GAAT OM PATRONEN, DIE ZIJN ALTIJD BREDER HERKENBAAR IN JE LEVEN

Wow, spot on. Hoe jij mijn patronen achter eten doorziet vind ik echt knap. Hier heb ik echt wat aan. Niet alleen met het afvallen. Dank je wel.

Maria(-7 kilo)
maria-29-kilo-afvallen

Je mindset verandert echt

Ik ben 29 kilo afgevallen met lekker eten. Maar dat was niet altijd makkelijk. Bij sommige dingen die behandeld werden, zat ik met tranen in mijn ogen. Dan ging het precies in op je pijnpunten, en dat is juist goed. Dit is echt geen dieet. Je mindset wordt bij Skinnyminds helemaal omgegooid, waardoor je weer normaal kan omgaan met eten. 

Eetrust, dat is me heel waardevol geworden.

DIT IS WAT JE KRIJGT ALS JE JE NU AANMELDT:
TOT 3x MEER SUCCES

NIEUWE START, NIEUWE MOTIVATIE, NIEUW DOEL

Uit onderzoek blijkt dat afvallen tot 3 x succesvoller is als je contact hebt met anderen die met hetzelfde bezig zijn. Daarnaast is herhaling essentieel in gedragsverandering.

Gun jezelf die betrokkenheid, meer focus, mildheid én daadkracht. Kies werkelijk voor actie, voor een nieuwe start en nieuwe motivatie. Het eerste wat je doet als je je aanmeldt is stilstaan bij je doel. Is dat nog woest aantrekkelijk voor je?

De maandelijkse verdiepende & motiverende masterclass geeft je een boost

Doe elke maand mee met mijn masterclass. Die geef ik op de eerste dinsdag van de maand (terugkijken kan ook). De masterclass heeft altijd een motiverend en verdiepend met een thema, denk aan:
GRIT, flow, 100% succes, mindset, stoppen met dieetdenken, ongemak verdragen en meer... Jij krijgt een enorme boost om door te gaan.

Coaching elke maand: soms heb je die feedback even nodig.

Elke derde dinsdag van de maand houd ik een coachsessie in zoom. Daar krijg je persoonlijk feedback van mij, soms confronterend, altijd eerlijk en met jouw doel voor ogen. Daarnaast coachen we elkaar met de groep. Deelnemers zijn allemaal ervaren afvallers, wat deze sessie kwalitatief sterk maakt én enorm herkenbaar. Daar heb je ontzettend veel aan

De dagelijkse check-in zet je aan: Motivatie is een keuze!

Start je dag met onze dagelijkse check-in in de community. Beantwoord de vraag van de dag en zet jezelf aan. Sta even stil bij het proces waarin je zit, bij wat je wil leren, wat goed gaat, wat je nodig hebt én bij je doel. Zet jezelf dagelijks in de actie stand en vergroot je focus en betrokkenheid. Jij gaat vastberaden richting je doel

Herhaling is de key tot vaardigheid. Ontwikkel die nieuwe, slanke gewoontes.

Gedragsverandering kan niet zonder herhaling: terugvallen, opstaan, oefenen en herhalen is essentieel om het nieuwe gedrag helemaal in te laten dalen. Pas als je gedrag in 85% van de gevallen doet, zonder al te veel discussie in jezelf, spreek je van een nieuwe gewoonte. En met nieuwe, slanke gewoontes gaat afvallen en rgei pakken steeds meer onbewust. Daarom is herhalen een key-succesfactor. Je houdt toegang tot al je oude trainingen en kunt werkelijk opnieuw beginnen en herhalen. 

voor-altijd-slank-blijven

EXTRA: Motiverende filmpjes en tips

Deze maandelijkse motivatie wordt heel regelmatig uitgebreid met extra tips en fimpjes. Als ik ergens een inspirerende video kijk, quote lees of tip krijg, deel ik die in de community van REGIE ACTIEF. Zo blijven we contact houden én elkaar stimuleren. Je hebt bovendien weer toegang tot de inspiratiedatabase met artikelen, video's quotes en recepten. Post jij mee?

“Dat afvallen ook lekker kon zijn, was voor mij een eyeopener. Ik ben te vaak te streng voor mezelf. Mag dan niets meer wat 'slecht' is. Ik heb leren genieten, relativeren én doorpakken met Skinnyminds. Niet meer alles of niets, maar kiezen. Soms iets dat ik super lekker vind (een 10), soms zeg ik gewoon nee. Zonder frustratie. Wat voel ik me trots. Ik kijk echt vrolijk in de spiegel. "

Eva

DIT ZEGGEN ANDERE DEELNEMERS
OVER MIJN AANPAK

Ik ben heel blij dat ik de training Hardnekkige patronen heb gevolgd!

Regie en zelfverantwoordelijkheid nemen is voor mij een eyeopener geweest. Wanneer men wil en bereid is, zou iedereen hiermee een lichter mens kunnen worden. 

Jolanda

Het kwartje is gevallen

Ik ben zo blij dat ik jou ben tegengekomen, ik ga als een speer met jouw methode. Ik heb niet het gevoel dat ik lijn en geniet van alles. 

Loes
Het plezier terug vinden in eten
Jarenlang moeite met afvallen, denken dat ik het allemaal goed deed, ik wist immers hoe het moest maar toch lukte het niet. Maar sinds ik ben begonnen aan het 100 dagen programma is de struggle er niet meer. Ik geniet van wat ik eet, ben bijna 9 kilo kwijt en verheug me op de laatste paar.

Kirsten

Je weet inmiddels hoe ik werk... 

De vraag is: weet je voldoende hoe jijzelf werkt?
Of blijf je verder leren?

WAT IS HET JE WAARD OM DOOR TE GAAN MET GEWICHT VERLIEZEN EN REGIE PAKKEN?


Een coach die je helpt om meer regie op je leven te krijgen kost gemiddeld zo'n 150,- per uur. En geloof me, je bent niet met één gesprek klaar. De laatste masterclass die ik volgde (online) kostte me 297,-. Toegang tot de community met de dagelijkse check-in, de inspiratiedatabase, de extra filmpjes, quotes en opnames is extreem waardevol.

En toch vraag ik voor dit lidmaatschap géén 297,- maar SLECHTS 19,95 per maand.
Het lidmaatschap is ook nog eens maandelijks opzegbaar, dus bevalt het  je niet, dan zeg je gewoon weer op via mail.

Het is en blijft mijn missie om vrouwen te helpen woest aantrekkelijk te zijn, zonder dieet. Ik geloof zo ontzettend in  regiepakken op je eetgedrag en verder te kijken dan het zoveelste dieet. Met meer inzicht in de psychologie achter je eetdrang, heb je echt een keuze.
Je gedrag bepaal jezelf!
Het gevolg van regie op je gewicht, op het gevoel over jezelf én op je leven is ongelooflijk.
Ik doe het zelf al 18 jaar. Tuurlijk met ups en downs, maar altijd vastberaden, met geloof in mijn eigen invloed en focus op wie ik wil zijn.
En dat werkt ook voor jou.

Omdat je al een training of programma hebt gevolgd, heb ik de prijs zo toegankelijk gehouden. Zo blijven we samen verder leren.
Dát is sowieso interessant én woest aantrekkelijk!

IK BEN BENIEUWD: BEN JIJ ERBIJ TIJDENS DE VOLGENDE LIVE SESSIE?

Slechts€ 19,95 per maand (maandelijks opzegbaar)

LIDMAATSCHAP REGIE ACTIEF: 
door richting je doelen én waarden

  • Elke eerste dinsdag van de maand geef ik een verdiepende en activerende masterclass met een specifiek thema
  • Elke derde dinsdag van de maand houden we een coach-sessies met ervaren afvallers. Ongeloof herkenbaar én motiverend.
  • Dagelijks check je even in, in de community en zet je jezelf 'aan' richting je doel. Motivatie is een keuze!
  • Maak jezelf niets wijs en kom weer echt in actie!
  • Je hebt toegang tot de inspiratiedatabase met exclusieve artikelen en video's
  • Kookinspiratie met heerlijke, slanke recepten Van XL naar S
  • Het lidmaatschap is een abonnement en gewoon elke maand opzegbaar, heel eenvoudig via een mail naar info@miekekosters.nl


NU OOK NOG MET 4 EXTRA BONUSSEN t.w.v. 197,-

Tijdelijk met 4 extra bonussen 

1 x Opname van hele motiverende sessie over gewoontes die Mieke laatst gaf als gastspreker
Een exclusief verhaal waarin ik veel dieper inga op het ontwikkelen van nieuwe gewoontes. Met zoveel waardevolle info, dat je hem wel drie keer wilt bekijken. 
E-book de Little Black Dress challenge
 Download het e-book direct na aanmelding. Een ongelooflijk helpend boek, zeker als je de basis van Afvallen zonder dieet al kent. 
Voorbeeld eetpatronen en mijn feedback
Door te kijken naar eetpatronen van andere deelnemers én mijn feedback daarop, leer je ontzettend veel.
Beweegprogramma's
Een beweegprogramma van 10 weken met oefeningen voor buik, benen en billen.

“Wat ben ik ontzettend blij met deze aanpak! Dit is wat ik al jaren zocht. Iedereen zegt altijd wel: om blijvend af te vallen moet je je gedrag veranderen. Ik weet nu tenminste hoe ik dat doe. En nee, dat is heus niet altijd makkelijk, maar wel heel erg leuk! En het werkt echt. Ik voel me veel beter, energieker (ik sport!) en ben al 5 kilo kwijt, mét gewoon chocola! Een aanrader."

Liesbeth