Ā 

XL- Indaans naambrood

recepten Nov 13, 2024

*Type gerecht: Diner *Personen: 4 *Bereidingstijd: 25 min *Kcal: 663

Ingrediënten
4 naanbroden
2 el plantaardige olie
1 grote ui, gesnipperd
2 cm verse gember, fijngehakt
4 el milde Indiase currypasta
400 g tofu naturel, in blokjes
4 tomaten, in blokjes
400 g verse spinazie
200 g mango, in blokjes

Bereidingswijze
Verwarm het naanbrood volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de olie, ui, gember en currypasta op laag vuur in een antiaanbakpan tot de ui glazig ziet. Voeg de tofu toe en bak rondom goudbruin op hoog vuur. Zet het vuur laag, voeg de tomaat en spinazie toe en bak tot de spinazie geslonken is. Giet eventueel af in een vergiet. Serveer met het warme naanbrood en de blokjes mango apart in een schaaltje.

Variatietip ~ XL ~ 663 KCAL
Ook geschikt als lunch.

Slanktip ~ M ~ 480 KCAL
Serveer 1⁄2 naanbrood per persoon.

  • Mieke Kosters - Het geheim van slanke mensen
  • Linnaeuskade 41hs
  • 1098 BJĀ Amsterdam
  • [email protected]

Inspiratiemail

Sluit je aan bij 50.000 anderen en ontvang wekelijks inzichten, praktische tips en ervaringen om de regie over je leven te nemen.