Video Aspect Ratio: 9:4

PAK NU DE REGIE OP JE EETGEDRAG EN VAL AF ZONDER DIEET

Krijg die boost op één van Mieke's unieke en inspirerende events

LIVE EVENT 10 JUNI 2023

10

juni 2023
10.00-17.00

LIVE event:  100% succes!

Vóór de zomer is het weer tijd voor een live event. Op 10 juni in een hotel in de Bilt (midden Nederland), heb ik het met jou over 100% succesvol afvallen!
 Welke mindset heb je daarvoor nodig, welke acties? Samen creëren we die dag het verhaal dat jij jezelf voortaan vertelt als het gaat om afvallen. Dat is 100% succesgarantie.
Het wordt een persoonlijke, interactieve slanke topdag!

GRATIS KICK-OFF TRAINING OP 16 MEI 21:00

Voor iedereen die graag meer wil weten over de basis van afvallen zonder dieet, geef ik op 16 mei van 21.00-22.30 uur een live online training van een uur. Wat zijn de belangrijkste inzichten en acties waarmee jij nu kunt starten met regie pakken op je eetgedrag én op je leven!
Deze inspirerende training van een uur is HELEMAAL GRATIS!

Heb jij echt geen zin in weer een nieuw dieet en wil je wel die extra kilo's kwijt? Dan mag je deze training, vol energie en motivatie niet missen.
Ontdek hoe leuk afvallen kan zijn.
Klik hier voor meer informatie

mieke-kosters

ZIJ HEBBEN AL EERDER EEN EVENT GEVOLGD:

reacties power event mieke kosters
null

MASTERCLASSES 2023 
(exclusief voor deelnemers)

4

April
20-21u

Masterclass

Wat als je eigenlijk geen lekkers durft te eten, omdat dat voelt als zondigen...

Als je bij alles wat ongezond, vet of suikerrijk is denkt: dat mag ik eigenlijk niet, ik moet afvallen....

Veel mensen die nog denken in diëten, switchen van alles naar niets. Of ze houden zich 'braaf' aan de regels, of ze gaan los. In deze masterclass ontdek je hoe je daar vanaf komt en je eigen verantwoordelijkheid neemt. Stop met lijnen, start met relaxed afvallen en veel meer genieten (ja ook van die roze koek)

2

Mei

20-21u

Masterclass

Waarom eet jij te veel? Als je de volgende keer bij lekkere trek eens een lijn trekt onder je hoofd, waar zit jouw trek dan? In je maag? Heb je echt honger? Of zit het in je hoofd? Heb je last van hoofdhonger? De meeste mensen die te zwaar zijn eten te veel uit hoofdhonger. En ja, als honger niet je werkelijke probleem is, is eten nooit de oplossing. 

Hoe je het verschil leert herkennen én hoe je veel beter en effectiever omgaat met hoofdhonger, leer je in deze masterclass. 

6

Juni
20-21u

Masterclass

Ik ben niet iemand met heel veel zelfdiscipline. Ik houd enorm van lekkers, blijf vaak nog even wat langer in bed liggen en kan me volledig verliezen in netflix kijken.... Toch lukt het me al heel lang om af te vallen en slank te blijven.
Ik heb in de afgelopen jaren steeds meer zelfdiscipline gekregen. Maar ik heb ook een veel slimmere strategie ontwikkeld met nieuwe slanke gewoontes, die ik doe zonder na te denken. Dat scheelt een hoop strijd en gedoe. In deze masterclass leg ik uit hoe jij meer discipline krijgt én die nieuwe gewoontes ontwikkeld. 

4

Juli
20-21u

Masterclass

Als je geen regie hebt op je eetgedrag, heb je dat vaak ook niet op andere gebieden in je leven. Voor mij staat afvallen, of regie pakken dan ook voor: kiezen voor jezelf. 

Weten wat je eigen behoeftes zijn en daarnaar handelen. Eigen verantwoordelijkheid nemen voor je  gedrag, je gewicht en je leven. Oftewel: jezelf eens helemaal bovenaan je prioriteitenlijstje zetten. Maar hoe doe je dat zonder je omgeving teleur te stellen en egoïstisch te zijn? In deze masterclass leg ik uit hoe dit werkt. En waarom goed voor jezelf zorgen, voor iedereen in je omgeving uiteindelijk veel, en dan ook echt veel, beter is. Je hele leven is een stuk leuker met regie! 

1

Augustus
20-21u

Masterclass

Om je gedachten tot rust te brengen, je emoties te ervaren, in het nu te zijn, en vanuit rust en vertrouwen je eigen eetgedrag te kiezen, is meditatie een fantastische techniek.

In deze masterclass legt een expert je er alles over uit.

29

Augustus

20-21u

Masterclass

En dan schiet je er toch weer in. Je ging zo goed, maar helaas. Je zit in een DIP.

Weet jij waar DIP voor staat?
Als je in een Dip zit, dan 

 Denk je In Problemen (DIP). In deze masterclass leg ik het proces uit en vooral, hoe je uit een DIP stapt zodat je weer Denkt in mogelijkheden (DIM). Dan kies je weer het (eet)gedrag waar jij blij van wordt.

3

oktober
20-21u

Masterclass

Heel veel mensen die te veel eten, doen dat omdat ze geen ongemak, emoties; verdriet, teleurstelling...... willen voelen. Dat rotgevoel in je maag, die onrust in je lijf, die opkomende hoofdpijn.....
Eten is dan een makkelijke oplossing om nergens over na te denken en even te relaxen. Op korte termijn. Maar als je dat blijft doen, blijf je eetdrang houden én overgewicht.
Waar het in deze masterclass om draait is het verdragen van pijnlijke gevoelens. Hoe laat je die toe, zonder dat ze je meeslepen de snoepkast in. Hoe sta je op na een vervelende opmerking, nare ervaring of tegenvallend resultaat en laat je dat rotgevoel niet jouw doelen, dag of zelfs maar je ochtend bepalen..........

7

November
20-21u

Masterclass

Het is een fabel dat slanke mensen meer wilskracht hebben dan zware mensen.


Ze pakken het wel slimmer aan. Ze zorgen dat ze niet zo vaak in situaties komen waarin ze alleen op wilskracht kunnen vertrouwen. Hoe dat precies werkt, en hoe jij eerder in kunt grijpen zodat je onbewust afvalt, ontdek je in deze masterclass

5

December

20-21u

Masterclass

Denk jij nog altijd in succes of mislukken als het gaat over afvallen?

Hebben slanke mensen geluk en jij pech? Of ben je bereid te kijken wat ze anders doen dan jij?

Is afvallen iets dat je kunt of niet? Aangeboren genen?

Of is slank zijn een proces, wat je kunt leren als je de juiste stappen zet gedurende lange tijd.

De kernvraag in deze masterclass: heb je een growth of een fixed mindset als het gaat om afvallen en gewicht? Ontdek de waarde van een growth mindset in deze masterclass