3 KILO AFVALLEN IN 4 WEKEN, ZONDER DIEET!


Voel je woest aantrekkelijk, zelfverzekerd,
energiek en trots.


Begin nu en krijg die rust in je hoofd, die relaxte eetrelatie én het resultaat!
Geniet meer en kom in beweging.

Elke dag chocola, 12 kilo eraf?

Het kan!

null

NU VOOR EEN NO-BRAINER PRIJS!

VAN 79,- VOOR SLECHTS 47,-!

Ja, ik wil graag afvallen zonder dieet

HOE PAK JIJ AFVALLEN TOT NU TOE AAN?

DE EXTREME JOJO

Je bent heel goed in afvallen...., alleen ook in aankomen. Je ziet afvallen als iets tijdelijks dat af en toe moet gebeuren. Dan graag zo snel mogelijk, met zoveel mogelijk resultaat. En dus eet je heel weinig en ben je goed aan het sporten. Dat werkt....althans een tijdje. Je houdt dit extreme eetpatroon alleen niet vol en dus blijf je switchen tussen alles of niets. Je gewicht volgt gestaag het jojo-patroon en daar baal je enorm van.

DE HALFDOENER

Je bent heel veel met je gewicht, afvallen en eten bezig. Je wilt best graag wat kilo's kwijt, je zet het alleen niet om in actie. Je  weet niet precies waarom niet. Want, je weet wel degelijk hoe het moet. Soms begin je ook wel, maar het lukt je niet de knop om te zetten. Tja, houd het dan maar eens langer dan een paar dagen vol. Laat staan als er een feestje is... het leven moet wel leuk blijven. Er zijn ergere dingen in het leven. Het komt ook wel goed. Je moet het alleen even doen. Binnenkort.

SPORTBILLIE

Als jij wilt afvallen ren je naar de sportschool. Sporten is dé manier voor jou om kilo's kwijt te raken. En dus maak je een plan. Je gaat minimaal drie keer per week naar de sportschool, je rent dagelijks een halve marathon en je doet 1000 buikspieroefeningen voordat je gaat slapen. Je bent superfit en wordt inderdaad slanker, zolang de hype duurt.

DE GEZONDHEIDSFANAAT

Je voelt je eigenlijk altijd schuldig als je iets eet met suiker, verzadigde vetten, of alcohol. Jij wilt je lichaam voeden met gezonde voedingsstoffen. Je houdt het liefst precies bij welke vitaminen, mineralen je binnenkrijgt wat welke stof doet voor je lichaam. Je wilt geen loze kcal. Alleen lukt dat niet altijd en dan baal je van jezelf. Je geeft jezelf op de kop: slappeling. Je bent heel veel met (gezond)eten bezig en hebt geen relaxte eetrelatie.

HET HOPELOZE GEVAL

Je hebt al heel veel geprobeerd. Diep van binnen geloof je niet dat jij het kunt dat afvallen. En daardoor heb je eigenlijk opgegeven ooit slanker te zijn. Je bent nu eenmaal te bourgondisch of juist te onzeker, met te weinig zelfdiscipline. En ja, je bent ook nog een emo-eter. Alleen sluimert dat afslankdoel altijd  ergens in je achterhoofd. Want je gaat niet in korte broek de straat op en je ziet nog vooral vetrollen als je in de spiegel kijkt. De onrust blijft.

DE ONTKENNER

Je doet alles goed. Je eet niet heel veel, je sport 3x per week. Je eet ook best gezond..., je valt alleen niet af. 

Je weet het gewoon niet meer. Niets werkt voor je. Ja, in het verleden wel, toen ging afvallen veel makkelijker. Het zal de leeftijd wel zijn, je stofwisseling, hormonen of misschien vermoeidheid? Nou ja, je weet het gewoon niet meer. Het is om moedeloos van te worden.

HET IS TIJD VOOR EEN AANPAK DIE ÉCHT WERKT!

Het is tijd om de verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen eetgedrag.

Je voelt het zelf ook...., zo wil je niet langer doorgaan. Dat gesnaai 's avonds, toch weer die extra wijntjes of chocola, je schamen voor je eetgedrag én gewicht, iedere week opnieuw beginnen, zwarte kleding aandoen en steeds weer naar die kast lopen terwijl je dat eigenlijk niet wilt....

De tijd van half doen en aanrommelen is voorbij.
Jij wilt je echt beter over jezelf en je eetkeuzes voelen, je wilt weer woest aantrekkelijk zijn, trots op jezelf. Aanpakken wat nodig is en plezier maken!

In deze startcursus ontdek je hoe je de regie op je eetgedrag terugpakt. Niet meer half doen, opgeven en streng diëten, maar kiezen voor wat jij echt wilt.

Meer genieten van minder eten. Je patronen doorbreken en met energie en motivatie in beweging komen. Zeg maar dag 'arme ik, welkom ik kies zelf'.
Wat er ook gebeurt jij bepaalt wat je in je mond stopt en dus hoeveel je weegt. Jij hebt de regie.

Regie pakken is fantastisch
Nog meer goed nieuws: als je begint bij je eetgedrag, met deze cursus, dan pak je ook meer regie op andere dingen in je leven. Dat maakt je niet alleen slanker, dat maakt alles in je leven leuker!
Alle succesvolle afvallers hebben ooit gekozen ervoor te gaan. Niet met het zoveelste dieet, niet in je eentje aanmodderen, niet meer stiekem een beetje afvallen, maar werkelijk kiezen voor jezelf, voor afvallen, voor regie. 
Omdat het zo ontzettend goed voelt om echt voor jezelf te zorgen. Neem het besluit.
Pak die regie.

Ik weet waar ik het over heb!

Ik heb 7 boeken geschreven over afvallen zonder dieet en ben bezig met mijn achtste boek. Ik heb meer dan 300.000 exemplaren verkocht
Ik heb me gespecialiseerd in in (eet)gedragsverandering. De inhoud van mijn cursus en programma's is gebaseerd op bewezen psychologische theorieën. Die heb ik vertaald naar de dagelijkse afslankpraktijk.
Met Skinnyminds hebben we al tienduizenden vrouwen online getraind en gecoacht.
Ik kan meepraten uit eigen ervaring. Ik ben 16 jaar geleden,  18 kilo afgevallen en ben nog steeds op gewicht.
Jij hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Je vindt de kern van onze aanpak, in deze cursus.
mieke-kosters-skinnyminds

Mieke: "Ik mag alles eten, ik wil het niet langer"

START NU MET DE CURSUS: 3 KILO AFVALLEN IN 4 WEKEN

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe module met video-lessen en opdrachten, deze maak je in een eigen werkboek.

Wekelijks krijg je een mail met een link naar de nieuwe lessen. Deze video-lessen zijn gebaseerd op verschillende onderbouwde psychologische theorieën, zoals ACT, RET, TA of NLP. Je volgt de training online, in je eigen tijd via een app of computer. Je leert hoe je jezelf motiveert, hoe je de juiste energie krijgt om te beginnen en hoe afvallen precies werkt. Je ontwikkelt een basis eetpatroon, een effectieve manier van denken (stap voor stap) en krijgt de juiste mindset. De basis van afvallen zonder dieet heb jij straks onder de knie. Heel interessant en dé manier om regie te pakken op je gewicht, op je leven.

Live training door Mieke 

Elke derde dinsdag van de maand geef ik live een kick-off training. Jij doet live mee en krijgt meer info over je basis-eetpatroon, je aanpak, je commitment en meer. Je krijgt super veel inspiratie om in actie te komen én te blijven komen. Alleen deze live training al is het aanschafbedrag dubbel en dwars waard. De training geef ik op de derde dinsdag van de maand om 20.00 uur (je krijgt vooraf een mail met de link en achteraf de replay toegestuurd).

Live masterclass met specifiek thema

Ik geef daarnaast elke eerste dinsdag van de maand een live masterclass over een relevant thema. Denk aan: flow, growth mindset, zelfdiscipline, emotie-eten, etc. Deze masterclass is interactief, leerzaam en heel inspirerend. Gemiddeld waarderen deelnemers de masterclasses met een 9! Als onderdeel van de training heb jij toegang tot deze unieke masterclass. Dat mag je niet missen. Je  krijgt nieuwe inzichten waar je zeker verder mee kunt. Kun je er helaas niet live bij zijn, je kan hem de week erna terugkijken in je eigen tijd. 

Inspiratiedatabase met artikelen, video's en honderden recepten

Op het online platform vind je ook onze inspiratiedatabase, boordevol artikelen en video's met antwoorden op al je vragen. Twijfel je ergens over? Vind het antwoord dat je nodig hebt. Daarnaast delen we onze Van XL naar S recepten met je en delen deelnemers onderling super lekkere, slanke recepten. Als je even inspiratie nodig hebt, hier moet je zijn. 
€ 79,-
Ontdek Het geheim van slanke mensen

voor slechts 47,-

Start nu met afvallen zonder dieet en val 3 kilo af in 4 weken.

Pak regie over je eetgedrag
* Als ik eenmaal aan chocola begin kan ik niet stoppen.
* Na 2 wijntjes ben ik de rem weer kwijt en ga ik los op de happen.
* 's Avonds op de bank moet ik even ontspannen met wat lekkers.

* Ik houd gewoon te veel van lekker eten
* Ik eet bij stress, onrust, verveling, moeheid, blijheid: eigenlijk wil ik altijd wel lekker eten

* Ik vind ook gewoon alles lekker

Zijn deze gedachten en situaties enigszins herkenbaar voor jou?
Dan is mijn cursus 100% geschikt! Ontdek het geheim van slanke mensen en leer hoe jij dit aanpakt, zodat je die kilo's verliest. Zonder dieet of elke dag zweten in de sportschool.

Je mag alles, je wilt het niet langer. Jij kiest voor lekker eten én je doel

Nu voor een no-brainer prijs van slechts 47,- ter kennismaking.

Wat je verder krijgt :

 • 4 weken lang elke week nieuwe video-lessen waarmee je 3 kilo afvalt 
 • Mijn belangrijkste eyeopeners waarmee ik  18 kilo afviel en nog altijd slank ben
 • Inzicht in de redenen waarom diëten niet werken en zelfmanagement wel.
 • Inzicht in je belangrijkste denkfouten als het gaat om afvallen én de oplossing
 • Bewezen effectieve technieken om beter met jouw eet-triggers om te gaan
 • Een manier om je eigen motivatie & energie op een hoog peil te houden
 • Live thema masterclass met heel veel nieuwe inzichten 
 • Live kick-off training door Mieke met aandacht voor het basis-eetpatroon, motivatie, commitment en meer vaardigheden én inzichten waarmee jij de regie pakt en afvalet zonder dieet.

Switch van al het lekkers, naar alleen het allerlekkerst en geniet veel meer. 
Elke dag chocola, 12 kilo eraf!

NA HET VOLGEN VAN DE CURSUS.....

Val je relaxed 0,5 tot 1 kilo per week af en geniet je meer

Je hebt een eigen basiseetpatroon waar jij van houdt én waarmee je 0,5 tot 1 kilo per week afvalt. Ja, gewoon met ruimte voor een wijntje in het weekend en wat lekkers als je dat echt wilt. 

Voel je je fantastisch en sterk

Je geniet van lekker eten én je eigen keuzes. Je krijgt steeds meer vertrouwen in je slanke ik. Je leert vaardigheden waar je altijd weer op terug kunt vallen. Je mindset verandert

Heb je veel meer energie

en regie

Je weet hoe je je energie ophoogt. Je bent actief en hebt regie op je eetgedrag. Die regie werkt door op andere gebieden in je leven. Alles voelt lichter en vrijer!

ZIJ ZIJN AL SLANK

Het weekend ging ik door met wijn & chips
In 2011 zat ik totaal niet goed in mijn vel. Er speelden wat problemen en dat gaf mij veel stress. In plaats van te kijken naar wat er écht speelde en te zoeken naar oplossingen, begon ik dat nare gevoel te dempen met eten. Zodra het weekend was, dat was voor mij op donderdagavond, trok ik een fles wijn open en at ik daarbij de nodige chips. Zo ging ik het weekend dan door en hoewel ik maandag wel weer ‘gewoon’ kon doen, kwam ik binnen korte tijd toch heel veel aan. Dat is nu allemaal anders én ik ben 17 kilo kwijt!
Annemiek  -17 kilo

Geen smoesjes meer, maar regie!

Een groot verschil met vroeger is, is dat ik nu niet meer hoef te eten om mijn emotie kwijt te raken. Vroeger vrat ik alles op. Nu kan ik het benoemen als ik ergens mee zit. Laatst was er nog een privésituatie waarin het belangrijk was waarin ik mijn gevoelens uitte. In plaats van naar de zak te grijpen, die reep chocola te verslinden of wat glazen wijn achterover te slaan, praatte ik erover met mijn man. Dat is een verandering waar ik heel blij mee ben!

Corina -20 kilo
Ik kan het nog steeds niet helemaal geloven
Skinnyminds heeft mij echt geholpen, ik ben maar liefst 20 kilo afgevallen. Ik ben nu een slanke den geworden. Ik loop in mijn hoofd alleen nog wat achter en pak nog steeds maat 40 of 42 als ik ga winkelen, maar dat hoeft helemaal niet meer. Ik pas gewoon maatje 36-38. En mijn eetgedrag is volgens het Skinnyminds concept inmiddels ‘onbewust bekwaam’. Ik geniet van het allerlekkerst en blijf slank. 
Eva -25 kilo

Je gaat echt naar jezelf kijken. Hoe kan het dat ik zulke slechte keuzes voor mezelf maak? Ik besloot mezelf op de eerste plaats te gaan zetten. Doordat ik die afspraak zo duidelijk maakte met mijzelf, is er geen terugval geweest. Doen en doorgaan. Ik kwam steeds dichter bij mezelf kwam en maakte eindelijk keuzes die goed voor mij waren. Ik voel me fantastisch!

vrouw-17-kilo-afvallen
Anneke (-17 kilo)

In 2018 was ik op mijn allerzwaarst. Zo makkelijk als de hapjes erin gingen, zo makkelijk kwamen de kilo’s eraan. En elke keer zei ik: volgende week ga ik écht beginnen! Tot ik ervoor ging met Skinnyminds. Inmiddels ben ik al een jaar op gewicht, en van het slank zijn geniet ik nog iedere dag. Ik sta lachend voor de spiegel. Maatje 38? Dat had ik nooit durven dromen.

Astrid (-19 kilo)

De grootste verandering die SKM mij heeft gebracht denk ik is dat ik mezelf weer de moeite waard ging vinden en véél liefdevoller naar mezelf ben geworden. Doordat ik mezelf liefdevoller ging behandelen had ik minder drang naar comfortfood en lukte het me om me aan mijn plan te houden, want ik was het WAARD om dat te doen!

Claudia (-10 kilo)

SKINNYMINDS IS BEWEZEN EFFECTIEF

Uit onderzoek van de HvA onder deelnemers na slechts 3 maanden training en coaching blijkt dat het emotioneel eten al met 44% was afgenomen, het lijngericht eten met 18%, extern eten met 46%, de BMI met 5% en het gewicht met 5 kg.


null

WAT GA JIJ NU DOEN?


Je kunt natuurlijk niets doen, de situatie laten zoals hij is en het nog langer zelf proberen. Grote kans dat er niks verandert in je gewicht en gevoel over jezelf.
Besef dat je huidige gewicht een logisch gevolg is van je eetgedrag tot nu toe. Je brein is nu eenmaal geprogrammeerd om voor korte termijn gemak en plezier te gaan.
Nu afvallen vergt echt een andere manier van denken én eten. Je hoeft heus niet alles rigoureus anders te doen, je moet wel weten welke kleine stappen essentieel zijn


Het kan ook zijn dat je blijft twijfelen, je laat je leiden door  onzekerheid. Door gedachten als: 'ik heb al zoveel geprobeerd, waarom zou dit wel lukken. Ik wil geen geld meer uitgeven aan afvallen, etc'. Dat snap ik heel goed. Dat doe je ook niet zomaar. Je moet werkelijk willen afvallen, genoeg hebben van diëten en willen gaan voor lange termijn succes, voor eetgedragsverandering. Bedenk daarnaast eens hoeveel te zwaar zijn en te veel eten je eigenlijk kost. Niet alleen in voedingsmiddelen, ook in het effect op je gezondheid, je kledingkeuzes, en je gevoel. Succesvolle afvallers zijn 100% overtuigd: regie is onbetaalbaar en zeker een investering in jezelf waard. Enne... alleen al door minder te eten verdien je het meeste zo terug.


Ik hoop van harte dat jij nu serieus aan de slag gaat met je gewicht en eetgedrag. Dat je je eigen patronen doorbreekt en gaat voor die regie. Grote kans dat niet alleen je lichaam verandert. Afvallen zonder dieet heeft effect op veel meer dingen in je leven. En dat maakt een enorm verschil voor jezelf én je omgeving. Je bent meer zichtbaar, vrolijker en zelfverzekerd.


Het enige wat je nodig hebt om nu te starten met de introductie cursus is een besluit. Verder niets, we werken samen toe naar het resultaat! Ben je erbij?

€ 79,-
Ontdek Het geheim van slanke mensen voor 

slechts 47,- 

Switch van al het lekkers, naar alleen het allerlekkerst en geniet veel meer.
Elke dag chocola, 12 kilo eraf!

Pak regie over je eetgedrag


* Als ik eenmaal aan chocola begin kan ik niet stoppen.
* Na 2 wijntjes ben ik de rem weer kwijt en ga ik los op de happen.
* 's Avonds op de bank moet ik even ontspannen met wat lekkers.

* Ik houd gewoon te veel van lekker eten
* Ik eet bij stress, onrust, verveling, moeheid, blijheid: eigenlijk wil ik altijd wel lekker eten

* Ik vind ook gewoon alles lekker

Zijn deze gedachten en situaties enigszins herkenbaar voor jou? Dan is mijn cursus 100% geschikt! Ontdek het geheim van slanke mensen en leer hoe jij dit aanpakt, zodat je voortaan zelf bepaalt wanneer, je wat eet. Zonder dieet of elke dag zweten in de sportschool.
Je mag alles, je wilt het niet langer. Jij kiest voor lekker eten én je doel

Nu voor een no-brainer prijs van slechts 47,- ter kennismaking.

Wat je verder krijgt :

 • Mijn belangrijkste eyeopeners waarmee ik  18 kilo afviel en nog altijd slank ben
 • Een eigen afslank-actieplan mét lekker eten en wijntjes drinken
 • Inzicht in de redenen waarom diëten niet werken en zelfmanagement wel.
 • Inzicht in je belangrijkste denkfouten als het gaat om afvallen én de oplossing
 • Bewezen effectieve technieken om beter met jouw eet-triggers om te gaan
 • Een manier om je eigen motivatie & energie op een hoog peil te houden
 • 4 weken lang elke week nieuwe video-lessen waarmee je 3 kilo afvalt 
 • Live thema masterclass met heel veel nieuwe inzichten 
 • Live kick-off training door Mieke met aandacht voor het basis-eetpatroon, je motivatie, doel, commitment en meer.


Val nu 3 kilo af in 4 weken

"Zo fijn om contact te hebben met mensen die echt begrijpen waar ik tegenaan loop tijdens het veranderen van mijn eetgedrag. Je merkt het verschil als je met mensen praat die hetzelfde doel en dezelfde struggles hebben. Ik heb al hele waardevolle tips gekregen voor mijn moeilijke momenten. Ook de video's en recepten vind ik erg inspirerend, hier put ik veel motivatie en kracht uit!"

May